Kad ne uzivate u oralnom sexu.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
68.864
Evo linka ka jednom divnom clanku https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/kad-ne-uzivate-u-oralnom-seksu/

Ja se u potpunosti slazem sa ovim divnim ali nepotpunim savetom....
Kao sto i u clanku pise: "Vođenje ljubavi je čin u kome bi trebalo da uživaju oba partnera. Ako uživanja sa jedne strane nema, to nije to"
Kada neko nije zadovoljen na nacin na koji uziva, u ovom slucaju oralno, onda to nije to i treba je odmah poslati napolje iz svog zivota. Naravno ne na grub nacin, vec fino lepim recima.
Sta vi mislite?

Evo linka ka jednom divnom clanku https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/kad-ne-uzivate-u-oralnom-seksu/

Ja se u potpunosti slazem sa ovim divnim ali nepotpunim savetom....
Kao sto i u clanku pise: "Vođenje ljubavi je čin u kome bi trebalo da uživaju oba partnera. Ako uživanja sa jedne strane nema, to nije to"
Kada neko nije zadovoljen na nacin na koji uziva, u ovom slucaju oralno, onda to nije to i treba je odmah poslati napolje iz svog zivota. Naravno ne na grub nacin, vec fino lepim recima.
Sta vi mislite?

Mislim da ćeš teško naći ženu koja ne ljubi felacio
mislim i da onaj tekst koji si predložio na čitanje kroz link zvuči kao savet za devojčice koje tek počinju
pa im treba neko da im utaba stazu blagim i nežnim savetima.
zrelim ženama nije potrebno posebno uputstvo šta treba da urade kad kleknu,
a naročito ako su se dobrovoljno spustile na kolena

Ko ne voli oralni seks treba to samo jasno da kaže. Nema oralnog seksa i kraj priče. Svakako nije razlog za raskid.

Ja mislim da bas jeste razlog za raskid. Veza podrazumeva upravo zajednicko uzivanje kao sto i sam clanak kaze. A u tom slucaju ti ne uzivas u toj vezi. Ipak je sex bitan u vezi. Zamisli da ostanes sa takvom osobom i nikada vise u zivotu ne dobijes felacio... tragedija, zato treba raskinuti.

- - - - - - - - - -

mislim i da onaj tekst koji si predložio na čitanje kroz link zvuči kao savet za devojčice koje tek počinju

Ima i gomila "starijih" dama koje ne vole to. I ja to uvazavam. Jednostavno nije tvoj trip, ok, produzi dalje. Ali isto mislim da to jeste osnov za raskid. I to ne kao forma ucene "ako ne kleknes raskidamo", nego kao "Hvala sto smo na startu ustanovili da ne mozemo da uzivamo u intimi zajedno pa ova veza nema smisla"....

- - - - - - - - - -

Ne znam kako ali ja svakoj pustim na izbor.... I naravno prvi krenem ženu zadovoljiti oralno a ja ako dobijem dobijem ako ne nikom ništa :)

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

Ja raskidam. Ozbiljno. Samo sa jednom sam bio u vezi koja je imala problem sa time. I to mi je bila prva devojka u zivotu. Danas kada se osvrenem, veoma sam srecan sto nisam ostao sa njom. Nije da je ona losa osoba ili nesto sl, jednostavno bi bila tragedija da sam prelazio preko tih stvari i zadovoljavao se necim sto ja smatram mediokritetskim u krevetu.

Otprilike 10%, a 50% ima snimljen sablon u glavi iz neke lose veze.

Jos 20% vezba pa ostane vrlo maleni broj sw kojim moze da se racuna.:)

baby, a jel ti to is Iskstva preporucujes ili onako tek da nesto napises , :zskace:

baby, a jel ti to is Iskstva preporucujes ili onako tek da nesto napises , :zskace:

Šta tebe zabole ****** za moje iskustvo? :lol:

Izgleda da su ti prsti ipak brži od pameti :lol:

- - - - - - - - - -

Otprilike 10%, a 50% ima snimljen sablon u glavi iz neke lose veze.

Jos 20% vezba pa ostane vrlo maleni broj sw kojim moze da se racuna.:)

Čemu ova besmislena statistika?
Ko voli neka uživa ko ne voli neka ide u crkvu
svako dalje uputstvo je nepotrebno.
Ali svima vama se skupe usta kad treba da pričate otvoreno ko da ste stipsu jeli.:lol:

- - - - - - - - - -

Ono što je postavljač teme pitao je da li može da utiče na vezu i njen raspad situacija u kojoj partneri imaju različita očekivanja po pitanju oralnog zadovoljavanja pa se fokusirajte na to da mu date adekvatan odgovor a ne da se lepite za moj komentar odlazeći na počinak u iščekianju vlažnih snova jer tvrdim da žene vole da kleče sa otvorenim ustima :lol:

Šta tebe zabole ****** za moje iskustvo? :lol:

Izgleda da su ti prsti ipak brži od pameti :lol:

- - - - - - - - - -

Čemu ova besmislena statistika?
Ko voli neka uživa ko ne voli neka ide u crkvu
svako dalje uputstvo je nepotrebno.
Ali svima vama se skupe usta kad treba da pričate otvoreno ko da ste stipsu jeli.:lol:

- - - - - - - - - -

Ono što je postavljač teme pitao je da li može da utiče na vezu i njen raspad situacija u kojoj partneri imaju različita očekivanja po pitanju oralnog zadovoljavanja pa se fokusirajte na to da mu date adekvatan odgovor a ne da se lepite za moj komentar odlazeći na počinak u iščekianju vlažnih snova jer tvrdim da žene vole da kleče sa otvorenim ustima :lol:

Istina.
Nego mnogo volite da pricate u ime svih zena.

To sto vole ne znaci i da rade. Balkanske zene su opterecene egoom, pa im je klecanje ponizavajuce,
a narocito sto ih loze da muskarci time ponizavaju zene.

Znaci o zenama nemas pojma.:)

- - - - - - - - - -

Zbog oralnog seksa se raspalo mnogo balkanskih, a verovatno i sire, brakova, naravno losih, ali ipak brakova.

Vi muškarci mnogo volite da kažete kako su sve žene iste saamo onda kad vam tako odgovara.

Mislim da se nije mnogo brakova raspalo zbog oralnog sexa već upravo zbog nedostatka istog...
Ali ovo je tema na kojoj žene ne bi trebalo da se izjašnjavaju jer bi forumaši mogli da pomisle da su
skrenule sa puta čestitosti i neokrnjenog morala :lol:
Kakva je to žena - majka kad voli da kleči hahaha

Vi muškarci mnogo volite da kažete kako su sve žene iste saamo onda kad vam tako odgovara.

Mislim da se nije mnogo brakova raspalo zbog oralnog sexa već upravo zbog nedostatka istog...
Ali ovo je tema na kojoj žene ne bi trebalo da se izjašnjavaju jer bi forumaši mogli da pomisle da su

Isto vazi i za vas zene. Tacno, zbog nedostatka istog.

pa kakvi su to ljudi koji ne vole oralni sex.. :rida:

vole oni
no nemaju ga
vole a trpe ko u Djekni

- - - - - - - - - -

mozes i da čučneš..nekako mi lepše

Back