Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Jos mu je u glavi oralni sex, pa se plasi da mora na kupanje.
pa, na neki nacin da, izgledaHahaha a vas dvojica razmenjuejete misli putem telepatije ili šta?![]()

samo sto postoji asinhronitet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos mu je u glavi oralni sex, pa se plasi da mora na kupanje.
pa, na neki nacin da, izgledaHahaha a vas dvojica razmenjuejete misli putem telepatije ili šta?![]()

Naravno, imas dobar ukus.Sviđaju mi se ovi mućaćosi! Stvarno su šašavi
- - - - - - - - -
Veoma elegantno si se ubacio u razgovor, ja obožavam na retorička pitanja da dajem odgovore![]()
Onda je dobro proslo jer mi je to losija strana. 

Šta tebe zabole ****** za moje iskustvo?![]()
Izgleda da su ti prsti ipak brži od pameti
- - - - - - - - - -
Čemu ova besmislena statistika?
Ko voli neka uživa ko ne voli neka ide u crkvu
svako dalje uputstvo je nepotrebno.
Ali svima vama se skupe usta kad treba da pričate otvoreno ko da ste stipsu jeli.
- - - - - - - - - -
Ono što je postavljač teme pitao je da li može da utiče na vezu i njen raspad situacija u kojoj partneri imaju različita očekivanja po pitanju oralnog zadovoljavanja pa se fokusirajte na to da mu date adekvatan odgovor a ne da se lepite za moj komentar odlazeći na počinak u iščekianju vlažnih snova jer tvrdim da žene vole da kleče sa otvorenim ustima![]()

Istina.
Nego mnogo volite da pricate u ime svih zena.
To sto vole ne znaci i da rade. Balkanske zene su opterecene egoom, pa im je klecanje ponizavajuce,
a narocito sto ih loze da muskarci time ponizavaju zene.
Znaci o zenama nemas pojma.
- - - - - - - - - -
Zbog oralnog seksa se raspalo mnogo balkanskih, a verovatno i sire, brakova, naravno losih, ali ipak brakova.
Ma to nevaspitano bre... bez pitanja?!тачно
са сваком са којом сам био сама га турала у уста без питања![]()

тачно
са сваком са којом сам био сама га турала у уста без питања
- - - - - - - - - -
не знам због чега пропадају бракови али због секса сигурно није.
Ima vremena, saznaces. Prva stvar na listi je sex, posredno ili neposredno.
Ma to nevaspitano bre... bez pitanja?!
![]()
Mozda je to i hteo da kaze, tj. nesto tipa 'negde je uvek bolji'ма које време 23 године сам у браку хахахаха
имао сам секс и радо га се сећам![]()
Eeee, one znaju red.додуше нека је и питала да ли може да ми очисти кубуру, то су оне воспитане хахаха

Mozda je to i hteo da kaze, tj. nesto tipa 'negde je uvek bolji'
Eeee, one znaju red.![]()

ма које време 23 године сам у браку хахахаха
имао сам секс и радо га се сећам
- - - - - - - - - -
додуше нека је и питала да ли може да ми очисти кубуру, то су оне воспитане хахаха
sale ne cackaj se sa forumasicama onda.
Ti si skoro deckic za njih.
још немам ни 50, буквално малолетник на форуму

Ne radi se o forumu, nego sto si ozenjen.
Nece ti biti lako![]()
Ne radi se o forumu, nego sto si ozenjen.
Nece ti biti lako![]()
Mislis da organizuje takmicenje?Mislis da organizuje takmicenje?

Mislim.мислиш оно у каменим фацама
значи треба 4 форумаша и 2 форумашице![]()

Vi muškarci mnogo volite da kažete kako su sve žene iste saamo onda kad vam tako odgovara.
Mislim da se nije mnogo brakova raspalo zbog oralnog sexa već upravo zbog nedostatka istog...
Ali ovo je tema na kojoj žene ne bi trebalo da se izjašnjavaju jer bi forumaši mogli da pomisle da su
skrenule sa puta čestitosti i neokrnjenog morala
Kakva je to žena - majka kad voli da kleči hahaha

Priznaj da sam čak i nadmašila sva očekivanjastrasno
vec se stidim za tebe,
a bas sam hteo da te upoznam
![]()

Uvek uzivam. Pussyjuice je zakon![]()

још немам ни 50, буквално малолетник на форуму

Evo linka ka jednom divnom clanku https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/kad-ne-uzivate-u-oralnom-seksu/
Ja se u potpunosti slazem sa ovim divnim ali nepotpunim savetom....
Kao sto i u clanku pise: "Vođenje ljubavi je čin u kome bi trebalo da uživaju oba partnera. Ako uživanja sa jedne strane nema, to nije to"
Kada neko nije zadovoljen na nacin na koji uziva, u ovom slucaju oralno, onda to nije to i treba je odmah poslati napolje iz svog zivota. Naravno ne na grub nacin, vec fino lepim recima.
Sta vi mislite?
Ko ne voli oralni seks treba to samo jasno da kaže. Nema oralnog seksa i kraj priče. Svakako nije razlog za raskid.
Tacno, i svaleri i svalerke treba necim da se bave, a ne k'o deveti u plugu, da zabusavaju...