Kad ne uzivate u oralnom sexu.

Šta tebe zabole ****** za moje iskustvo? :lol:

Izgleda da su ti prsti ipak brži od pameti :lol:

- - - - - - - - - -

Čemu ova besmislena statistika?
Ko voli neka uživa ko ne voli neka ide u crkvu
svako dalje uputstvo je nepotrebno.
Ali svima vama se skupe usta kad treba da pričate otvoreno ko da ste stipsu jeli.:lol:

- - - - - - - - - -

Ono što je postavljač teme pitao je da li može da utiče na vezu i njen raspad situacija u kojoj partneri imaju različita očekivanja po pitanju oralnog zadovoljavanja pa se fokusirajte na to da mu date adekvatan odgovor a ne da se lepite za moj komentar odlazeći na počinak u iščekianju vlažnih snova jer tvrdim da žene vole da kleče sa otvorenim ustima :lol:

тачно
са сваком са којом сам био сама га турала у уста без питања z:lol:

- - - - - - - - - -

Istina.
Nego mnogo volite da pricate u ime svih zena.

To sto vole ne znaci i da rade. Balkanske zene su opterecene egoom, pa im je klecanje ponizavajuce,
a narocito sto ih loze da muskarci time ponizavaju zene.

Znaci o zenama nemas pojma.:)

- - - - - - - - - -

Zbog oralnog seksa se raspalo mnogo balkanskih, a verovatno i sire, brakova, naravno losih, ali ipak brakova.

не знам због чега пропадају бракови али због секса сигурно није.

Ima vremena, saznaces. Prva stvar na listi je sex, posredno ili neposredno.

ма које време 23 године сам у браку хахахаха
имао сам секс и радо га се сећам :D

- - - - - - - - - -

Ma to nevaspitano bre... bez pitanja?! :roll:
z:shock:

додуше нека је и питала да ли може да ми очисти кубуру, то су оне воспитане хахаха

Mozda je to i hteo da kaze, tj. nesto tipa 'negde je uvek bolji' ;)
додуше нека је и питала да ли може да ми очисти кубуру, то су оне воспитане хахаха
Eeee, one znaju red. :rotf:

- - - - - - - - - -

sale ne cackaj se sa forumasicama onda.

Ti si skoro deckic za njih.

Vi muškarci mnogo volite da kažete kako su sve žene iste saamo onda kad vam tako odgovara.

Mislim da se nije mnogo brakova raspalo zbog oralnog sexa već upravo zbog nedostatka istog...
Ali ovo je tema na kojoj žene ne bi trebalo da se izjašnjavaju jer bi forumaši mogli da pomisle da su
skrenule sa puta čestitosti i neokrnjenog morala :lol:
Kakva je to žena - majka kad voli da kleči hahaha

strasno :eek:
vec se stidim za tebe,
a bas sam hteo da te upoznam:(

:lol:

strasno :eek:
vec se stidim za tebe,
a bas sam hteo da te upoznam:(

Priznaj da sam čak i nadmašila sva očekivanja :lol:

- - - - - - - - - -

Uvek uzivam. Pussyjuice je zakon :heart::heart:

Da sam na tvom mestu radije bih pila sok od brokolija, sigurno ima više vitamina i hranljivih sastojaka nego pusi đus

- - - - - - - - - -

још немам ни 50, буквално малолетник на форуму

i ja sam tu negde možemo zajedno da stojimo u redu za ličnu kartu kad napunimo osamnaest :flert:

hahaha šalim se Sale :zag:

Evo linka ka jednom divnom clanku https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/kad-ne-uzivate-u-oralnom-seksu/

Ja se u potpunosti slazem sa ovim divnim ali nepotpunim savetom....
Kao sto i u clanku pise: "Vođenje ljubavi je čin u kome bi trebalo da uživaju oba partnera. Ako uživanja sa jedne strane nema, to nije to"
Kada neko nije zadovoljen na nacin na koji uziva, u ovom slucaju oralno, onda to nije to i treba je odmah poslati napolje iz svog zivota. Naravno ne na grub nacin, vec fino lepim recima.
Sta vi mislite?

nisam otvarao link
kad se ofrlje zapere pa smrducka
ako se ponovi više puta, onda između redova opomena...ako nema boljitka tj. ako je mama loše naučila a ona neće da prihvati sugestije, ćao zdravo

Back