Lep(a) ili dobri "u sexu"

Arhirtipske slika, proračuntost i potreba da budemo prihvaćeni?
Često pokušavamo da se predstavio boljima nego što jesmo?
Obmanjujuči sebe, obmanjujemo i druge?
Pošto je manastir Kina tema - proračunat odgovor bi bio:
Mora da ima kratku frizuru; male sesi (koje ponosno štrče), i strapon dildo negde u fioci? :D
Nije tema uopšte arhitipska. Bar nije tako zamišljena.
Možda samo polaziš od sebe.
Evo ti primer,...kako Edmund sebe ne vidi kao nekog poželjnog muškarca, dok ostale forumašice misle da je divan.
Pogrešan start, znači.

Partner se bira "srcem". Prvo ti se neko svidi, a onda i probudi nešto u tebi.
Nekad probudi samo strast, a nekad i više od toga.
Sve je to nesvesno /zato kažem srcem/, ono što nam se svidi, nije to sela sam i razmišljala. Ponašanje, pokreti, kako govori, da li je plemenitog karaktera, kakve emocije izaziva u meni, da li mi je lepo pored te osobe, da li se osećem ženstveno/muževno pored nje.

Ne mislim da tu ima razlike kod polova, više je pitanje da li se pravi kompromis, tipa kod te osobe imam prolaz daj to da iskoristim (da ne budem sam/a, ili zbog sexa itd), ili je stalo da se zaista bude sa nekim ko ti se dopada. Po tom osnovu se i bira, i jedni i drugi.
Рече жена која за себе каже да јој је "наука у крви" и да "има мушки мозак".

Čika Duka ga je kanda malo utupio.. (ono kad se tamo neka luzerka drzne da kaže da Dučić praznoslovi)
Grigorija se sećam kao kroz maglu, toliki je utisak na mene ostavio.. zato ipak izguglah misleći o nekom drugom govorite.. kad ono on. Iz njega ne izbija ništa.. kakav crni snažan seksipil.. no dobro.. preferencije su različite. :strika:

Ne ulazim u vezu bilo kog tipa ako nema fizičke privlačnosti, ili ako mi ne odgovara u seksu. To da li će se potruditi ili neće, uglavnom možeš da batališ. Ako je neka klada po prirodi, čak i ako se trudi, to nije to i pre ili kasnije će se vratiti na staro.
Ovo važi za sve, ne samo seks.
Ima li ovde neki primerak klada po prirodi a ume da se potrudi?
Za sebe pitam, nije za drugaricu.

zato što me teraš da kažem penis
A ja ko Miki Manojlović u epizodi "šta ti je moć navike.. navikli da ih bijem ovim, ništa drugo ih ne boli.." :zkez:
Taman sam ovde nekako spontano postala kulturnija.. ono penis/vagina mod. ("Šta je bre ovo !?! Pod hitno se vraćaj na svoj uobičajeni rečnik..")
Navikli da ih šibam prostaklucima, ništa drugo ih ne radi.. :mrgreen:

Poslednja izmena:
E pogledajte šta je među momcima koji voze sa Strazbur ;)
Nije loše.

Jel to tema? :)

Screenshot (63).png

O čemu se ovde uopšte piše jbt? Ne kapiram temu :rumenko:
Људи исфрустрирани реалним животом овде налазе утеху. Класика, ловачке приче и слично.
Људи који имају успеха у сексу и мењању партнерки, немају времена за причу нити виде неког смисла у томе.
Што се тиче партнера, партнерке, зависи од тога какве су вам намере, циљ.
Брзински секс, рецка, чему филозофирање. Животињски нагон руши препреке, лепота, грађа, сисе.... О томе се размишља после, када под тушем сам себе питаш, који ми је ово требало?
Највећи успех везе је када си срећнији или срећнија када се будиш него када легнеш са партнером или партнерком.

Владика Григорије је јако популаран међу женама у Србији. То је зато што из њега избија снажан сексипил.

Зато је за нас, момке, битно да слушамо Владику и учимо од њега. Жене воле да слушају мушкарца како прича. Ако будемо причали мудро, макар пола од онога што прича Григорије, освајаћемо срца жена и девојака далеко лакше, па ће бити више секса за све!

Partner se bira "srcem". Prvo ti se neko svidi, a onda i probudi nešto u tebi.
Nekad probudi samo strast, a nekad i više od toga.
Sve je to nesvesno /zato kažem srcem/, ono što nam se svidi, nije to sela sam i razmišljala. Ponašanje, pokreti, kako govori, da li je plemenitog karaktera, kakve emocije izaziva u meni, da li mi je lepo pored te osobe, da li se osećem ženstveno/muževno pored nje.

Ne mislim da tu ima razlike kod polova, više je pitanje da li se pravi kompromis, tipa kod te osobe imam prolaz daj to da iskoristim (da ne budem sam/a, ili zbog sexa itd), ili je stalo da se zaista bude sa nekim ko ti se dopada. Po tom osnovu se i bira, i jedni i drugi.
Sta ako ti se dvije osobe svidjaju i jedna i druga je fantasticna, cak su i po izgledu veoma slicne,visoke ,vitke ,plave, cak im je i frizura ista,karakter nije, mogao bi i sa jednom i drugom da zivis i da budes srecan ?

Back