Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 34.957
bilo bi nelogično da ga partnerka gurne tebi, ali nije mi jasno baš šta si mislio...
voliš da rotiraš u toku sexa ili šta?
neki to zovu ringišpil![]()
Ne napisa,,usta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo bi nelogično da ga partnerka gurne tebi, ali nije mi jasno baš šta si mislio...
Kod mene je to preduslov,,uzajmno naravno.
Ebes to,,taj seks je ono kao nesto za kraj dobro cedenje samo,,al pravi seks bez igrice i orala nije seks..pa i u toku seksa cesto ga gurnem partnerki..msm da nema zene koja to ne voli.![]()
Pa ako nije lepo oprana onda samo odradim
Nakon toliko godina zapazenih nastupa na forumskoj sceni brata Herojka pitaju da li rotira u toku seksa... cccc... pa to je kao kad bi Betovena pitali da li je nekad video notnu svesku, ili van Goga da li zna sta je kist...
![]()
Normalno da vole samo su one dame koje sigurno neće s nama muškarcima ovdje raspravljati o tome...
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
Ma ti se samo sprdaš tu s likovima.... [emoji6]zna da rotira ali ne zna da se izrazi [emoji38]
dačoni
- - - - - - - - - -
Evo imate jedni Ne Damu koja raspravlja ovde
a neki helikopter
- - - - - - - - - -
čekaj...ako te lepo razumem malo ****** pa malo ližeš, il kako ?![]()
Nakon toliko godina zapazenih nastupa na forumskoj sceni brata Herojka pitaju da li rotira u toku seksa... cccc... pa to je kao kad bi Betovena pitali da li je nekad video notnu svesku, ili van Goga da li zna sta je kist...
![]()
Hoćeš reći da ideš s bivšom na kafu pa ti ga ****** usput!?Nije ni moja bivsa zena, pa sad nakon razvoda to ide uz kafu[emoji38]
Iz nekog skromnog iskustva svaka devojka sa kojom sam imao oralni a bila je ubedjena da je to "fuj" i nije joj bilo potrebno, nakon par nedelja/meseci to se pretvaralo u "must do". Tako da smatram da je to njihov princip, neko brisanje ponosa i sl. Svi ti koji kao ne vole znaju veoma dobro to iz clanka, ali eto![]()
Jesi li kad prao sudove?![]()
Hoćeš reći da ideš s bivšom na kafu pa ti ga ****** usput!?
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
E Perfi, nas brat Herojko se drzi parole "dela govore, a ne reci"...zna da rotira ali ne zna da se izrazi![]()
dačoni
- - - - - - - - - -
Evo imate jedni Ne Damu koja raspravlja ovde
Ma lizemo se pa rasturamo,,i sta sad..
o jbt,,sve da vam se nacrta.
- - - - - - - - - -
Tako je brat,,al nekad nisam ja ako malo ne zakomplikujem,i zabiberim hehe
![]()
Bljaaaaks...
Nije ni moja bivsa zena, pa sad nakon razvoda to ide uz kafu
Iz nekog skromnog iskustva svaka devojka sa kojom sam imao oralni a bila je ubedjena da je to "fuj" i nije joj bilo potrebno, nakon par nedelja/meseci to se pretvaralo u "must do". Tako da smatram da je to njihov princip, neko brisanje ponosa i sl. Svi ti koji kao ne vole znaju veoma dobro to iz clanka, ali eto![]()
Pa je l ti znas gde je to sve bilo?
Pitaj georgija koliko mu treba varikine.
Okačili ste prljave gaće.
Bilo je samo pitanje trenutka![]()