Kad ne uzivate u oralnom sexu.

bilo bi nelogično da ga partnerka gurne tebi, ali nije mi jasno baš šta si mislio...
voliš da rotiraš u toku sexa ili šta?
neki to zovu ringišpil:lol:

a neki helikopter

- - - - - - - - - -

Kod mene je to preduslov,,uzajmno naravno.
Ebes to,,taj seks je ono kao nesto za kraj dobro cedenje samo,,al pravi seks bez igrice i orala nije seks..pa i u toku seksa cesto ga gurnem partnerki..msm da nema zene koja to ne voli. :malav:

čekaj...ako te lepo razumem malo ****** pa malo ližeš, il kako ? :think:

Nakon toliko godina zapazenih nastupa na forumskoj sceni brata Herojka pitaju da li rotira u toku seksa... cccc... pa to je kao kad bi Betovena pitali da li je nekad video notnu svesku, ili van Goga da li zna sta je kist...

:lol:

zna da rotira ali ne zna da se izrazi :lol:
dačoni :zag:

- - - - - - - - - -

Normalno da vole samo su one dame koje sigurno neće s nama muškarcima ovdje raspravljati o tome...

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

Evo imate jedni Ne Damu koja raspravlja ovde

a neki helikopter

- - - - - - - - - -

čekaj...ako te lepo razumem malo ****** pa malo ližeš, il kako ? :think:

Ma lizemo se pa rasturamo,,i sta sad..:rotf:
o jbt,,sve da vam se nacrta.:rumenko:

- - - - - - - - - -

Nakon toliko godina zapazenih nastupa na forumskoj sceni brata Herojka pitaju da li rotira u toku seksa... cccc... pa to je kao kad bi Betovena pitali da li je nekad video notnu svesku, ili van Goga da li zna sta je kist...

:lol:

Tako je brat,,:lol: al nekad nisam ja ako malo ne zakomplikujem,i zabiberim hehe :malav:

Nije ni moja bivsa zena, pa sad nakon razvoda to ide uz kafu :whistling::lol:

Iz nekog skromnog iskustva svaka devojka sa kojom sam imao oralni a bila je ubedjena da je to "fuj" i nije joj bilo potrebno, nakon par nedelja/meseci to se pretvaralo u "must do". Tako da smatram da je to njihov princip, neko brisanje ponosa i sl. Svi ti koji kao ne vole znaju veoma dobro to iz clanka, ali eto :tiganj:

Nije ni moja bivsa zena, pa sad nakon razvoda to ide uz kafu :whistling:[emoji38]

Iz nekog skromnog iskustva svaka devojka sa kojom sam imao oralni a bila je ubedjena da je to "fuj" i nije joj bilo potrebno, nakon par nedelja/meseci to se pretvaralo u "must do". Tako da smatram da je to njihov princip, neko brisanje ponosa i sl. Svi ti koji kao ne vole znaju veoma dobro to iz clanka, ali eto :tiganj:
Hoćeš reći da ideš s bivšom na kafu pa ti ga ****** usput!?

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

zna da rotira ali ne zna da se izrazi :lol:
dačoni :zag:

- - - - - - - - - -

Evo imate jedni Ne Damu koja raspravlja ovde
E Perfi, nas brat Herojko se drzi parole "dela govore, a ne reci"... :D

:zag: :)
Ma lizemo se pa rasturamo,,i sta sad..:rotf:
o jbt,,sve da vam se nacrta.:rumenko:

- - - - - - - - - -

Tako je brat,,:lol: al nekad nisam ja ako malo ne zakomplikujem,i zabiberim hehe :malav:

:ok: Tacno, samo zabibereno se racuna. :D

Nije ni moja bivsa zena, pa sad nakon razvoda to ide uz kafu :whistling::lol:

Taj rad...
Mozda hoce i da se vrati... Igrala se koke Prisli...Sad moze samo da pusi i pije kafu ostatak zivota.
Verujem da sada nalecu prave koje odgovaraju u svim aspektima.

Back