Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Ipak, Džejda je sa pravom izbacila Ferhunde.
Oguz jeste ubio Sejfija, ali da ga toliko opanjakva a radi u firmi koja je pokrenuta njegovim parama.
Nije li to licemerno?
U redu je, želiš istinu, ali toliko puta istina nije tebi išla u prilog.
šta se nju tiče porodica Tekin, i istina.
Od kada je ona toliki istinoljubac?
Pljuje ga, viđa se sa Serhatom, a radi u prostoru koji je on platio.
Tako ju je Ševket hranio i oblačio (Tekinovi, tačnije), a ona išla kod drugih i pljuvala ih.
Odavala Ševketa banci kada je iznervira.
Podržavala krađu.
A sad, oličenje je pravdoljublja, i vere u Ševketa.
Žesti me ta žena.

Pa, AR ispade neki novi mesija... Zevs, Alah, Isus,... on određuje čije je srce čisto, a ako je zaprljano, daje smernice kako ga očistiti.
Pervolom. :D

Jedino još da je pokazao pamet onda kada je na najmanju sitnicu pakovao kofere i poput nadurenog deteta odlazio od kuće... pa da ga i prihvatim kao sveca.

A, lavice, baš bih volela da se zaljubiš u nekoga za koga će ceo svet da tvrdi da je gad, ali eto, ti ne možeš da mu odoliš... uprkos svemu. Baš bih volela da se strefi takav dodir energija, da vidiš kako svaka velika strast i jeste jedna velika destrukcija na kraju... pitanje je samo da li mi smatramo da je vredno proživeti.

I da li se vodimo za emocijama, ili sve prvo provučemo kroz racionalno, pa kažemo: e, ovaj momak se mojim roditeljima ne sviđa, neću da budem sa njim.

Tako se ponaša. Samo da smo malo više videli u seriji da se moli, da veruje u Boga, a ne u svoje principe koji su diskutabilni, jer od časti i poštenja malo je ostalo, ne bi mogao da izgovori tako gnusnu rečenicu da joj je srce prljavo. Srce ne može biti isprljano ljubavlju, može samo mržnjom. AR je čovek mržnje.

Dzejda celu seriju bi i osta najveca glupaca i kozetina :lol:

Mislim da sada potpuno ispravno postupa, izbacujući Ferhunde s posla i Tekinove iz kuće. Ona ima sina koje nosi Oguzovo prezime i na njega treba da misli, boreći se za tu kuću. Jok, treba ovi lezilebovići da se baškare tu, pri tom naravno ne radeći ništa. Sami treba da se spakuju i da odu odatle, uostalom Lejla je kao oca svoje ćerke upisala AR Tekin, pa neka toj maloj babadžim AR ostavi miraz.
Svaka žena treba da se bori i da stane iza svog muškarca, što Dzejda upravo sada i radi, još ako ima decu sa njim i borbu za imetak koji ce sutra ostati toj deci.

Mislim da sada potpuno ispravno postupa, izbacujući Ferhunde s posla i Tekinove iz kuće. Ona ima sina koje nosi Oguzovo prezime i na njega treba da misli, boreći se za tu kuću. Jok, treba ovi lezilebovići da se baškare tu, pri tom naravno ne radeći ništa. Sami treba da se spakuju i da odu odatle, uostalom Lejla je kao oca svoje ćerke upisala AR Tekin, pa neka toj maloj babadžim AR ostavi miraz.
Svaka žena treba da se bori i da stane iza svog muškarca, što Dzejda upravo sada i radi, još ako ima decu sa njim i borbu za imetak koji ce sutra ostati toj deci.

ne bori se dzejda za svog muskarca zbog muskarca, nego zbog para koje su ostale iza njega..
tog svog muskarca se vrlo lako odrekla kad je bila u braku i kad mu je svoju trudnocu podmetala kao kukavicje jaje..
i istom tom bi se vrlo lako vratila samo da je hteo..
njena reakcija je tipicna lesinarska reakcija, nista drugo..
zar kucu oguz nije kupio na lejlino ime?
malo su se scenaristi zaneli..

Pa kako je mogla svog oca da upise ko oca svog deteta. Dala mu je svoje prezime jer nije udata za Oguza. A Oguz nije bio tu da prizna ocinstvo. A sto nije bio tu, sam je kriv.

A drugo kakav brak Dzejde i Oguza. Kad je on bio njen muskarac. Ozenio se s njom preko volje. Da ne kazem preko neceg drugog. A ona ga je samo iskoriscavala za pare. A Tekinovi - ko je primio Dzejdu kad su je muz i otac izbacili na ulicu - Nedzla Tekin.

Poslednja izmena:

meni je ovo bolesno... da upišeš rođenog oca kao oca svog deteta :eek:
i kako je ona uspela bez njega to da uradi? da li to znači da svako može da ode u opštinu i upiše detetu oca kog želi?

morala sam da printskrinujem, možda je neko iz Turske, pa zna šta tačno piše na formularu... možda može da se upiše nosilac osiguranja :lol:

ne bori se dzejda za svog muskarca zbog muskarca, nego zbog para koje su ostale iza njega..
tog svog muskarca se vrlo lako odrekla kad je bila u braku i kad mu je svoju trudnocu podmetala kao kukavicje jaje..

Ovu je kupio na svoje ime. Ali ona stara Oguzova se vodi na Lejlino ime, zato da Dzejda ne bi mogla da mu je otme kad se razvedu.

Izbacujuci Ferhunde s posla koje pare ocekuje?
Tu nije u pitanju novac koji je ostao iza Oguza.
Ja komentarišem sadasnje njene postupke, ne njen brak sa Jamanom. Zivela je ona sa Oguzom kada je izasao iz zatvora u onom stancicu, nisam tada primetila da joj je stalo do luksuza. A kasnije, kada je poceo sa Lejlom ponovo, onda je pokazala znake lesinarske halapljivosti, hoces drugu zenu e pa onda placaj care...Sada je razumljivo sto hoce kucu. Ima sina sa njim, u braku je sa njim. A Lejla ima cerku kojoj je kao otac upisan AR.
I kuca se vodi na Oguza, prva kuca se vodila na Lejlu, koju je prodao kada je ovu kupovao. Tako da ce verovatno i Lejla imati deo od te kuce, bez obzira što Oguz nije upisan kao otac.

Pa kako je mogla svog oca da upise ko oca svog deteta. Dala mu je svoje prezime jer nije udata za Oguza. A Oguz nije bio tu da prizna ocinstvo. A sto nije bio tu, sam je kriv.

A drugo kakav brak Dzejde i Oguza. Kad je on bio njen muskarac. Ozenio se s njom preko volje. Da ne kazem preko neceg drugog. A ona ga je samo iskoriscavala za pare. A Tekinovi - ko je primio Dzejdu kad su je muz i otac izbacili na ulicu - Nedzla Tekin.

Tacno. Nije je voleo, ali ima sina sa njom, ponavljam to po sto puta. Nije ga iskoriscavala dok su bili zajedno, vec kada je on opet poceo sa Lejlom. I treba da se bori zbog tog deteta. Za kucu. To sto ju je primila Nedzla je lepa prica, zavrsila se na tome, ova joj se zahvalila i sta sad? Treba zbog toga da im ostavi celu kucu na raspolaganju? Forever? Kako da ne...

Zbog čega joj je kao otac upisan Ali Riza?
Ona je Ahu priznala kao svoju, dala svoje devojačko.
Nisam zapazila da piše ime Ali Rize kao oca.
Ako se cilja na rečenicu: Imaš još jednu kćerku", mislim da se ona više odnosila na to što je Lejla skrenula pažnju ocu da nije dala Ajhanovo prezime, da neće nositi bilo čije durgo prezime do njihovo.

[/B]

Tacno. Nije je voleo, ali ima sina sa njom, ponavljam to po sto puta. Nije ga iskoriscavala dok su bili zajedno, vec kada je on opet poceo sa Lejlom. I treba da se bori zbog tog deteta. Za kucu. To sto ju je primila Nedzla je lepa prica, zavrsila se na tome, ova joj se zahvalila i sta sad? Treba zbog toga da im ostavi celu kucu na raspolaganju? Forever? Kako da ne...

Oguz ima dete i sa Lejlom. Ako cemo pravo. Deca mogu da ga naslede 50%:50%. A dok je ziv nista. Morace da cekaju da umre. Tako je i onaj advokat rekao Dzejdi.

A kucu je stekao kad je vec pocela brakorazvodna procedura, koju Dzejda rasteze. Tako da su njena prava na kucu sumnjiva, a verovatno nikakva ako uhvate Oguza zivog.

Ja komentarišem sadasnje njene postupke, ne njen brak sa Jamanom. Zivela je ona sa Oguzom kada je izasao iz zatvora u onom stancicu, nisam tada primetila da joj je stalo do luksuza. A kasnije, kada je poceo sa Lejlom ponovo, onda je pokazala znake lesinarske halapljivosti, hoces drugu zenu e pa onda placaj care...Sada je razumljivo sto hoce kucu. Ima sina sa njim, u braku je sa njim. A Lejla ima cerku kojoj je kao otac upisan AR.
I kuca se vodi na Oguza, prva kuca se vodila na Lejlu, koju je prodao kada je ovu kupovao. Tako da ce verovatno i Lejla imati deo od te kuce, bez obzira što Oguz nije upisan kao otac.

Nisu prikazali sta je bilo sa prvom kucom. Oni su ziveli u njoj i posle kupovine kuce od Mithata, koji se u kuci zadrzao dosta dugo. Tako da sigurno nije prodata prilikom kupovine nove.

Oguz ima dete i sa Lejlom. Ako cemo pravo. Deca mogu da ga naslede 50%:50%. A dok je ziv nista. Morace da cekaju da umre. Tako je i onaj advokat rekao Dzejdi.

A kucu je stekao kad je vec pocela brakorazvodna procedura, koju Dzejda rasteze. Tako da su njena prava na kucu sumnjiva, a verovatno nikakva ako uhvate Oguza zivog.

A kako ce Lejla da dokaze da ima dete sa Oguzom kada ga nije upisala kao oca? Ona ima prava na tu kucu samo zbog prvobitne kuce od cije se prodaje delom i kupila ova.
Da, ako je Oguz ziv, on je vlasnik, posle smrti dele... A dotle Tekinovi tu da zive?

Hm. Ipak ovo tvoje mišljenje ne delim.
Mislim da Džejda ne ume da stane iza svog muškarca.
Ona je za mene klasična priglupasa i avala ženturača, i ako baš moram da napišem, napisaću najblaži izraz - fufica.
Takvih je puno oko nas.
Od početka je interesovao samo novac, kada je Oguz pozvao iz Trabzona manje-više se interesovala za njegovo stanje, ključan komentar bio je da je on imao te milione, a da njoj nije prijavio.
Videćete šta će i u večerašnjoj epizodi da uradi.

Žena bez ikakvog dostojanstva.
Nikako ne shvatam ženske tripove da muškarcima ne daju razvod- Oni vole druge žene, a one, iz ljubomore a više iz sujete, neće da ga oslobode, da probaju da budu srećni na drugom mestu... I to nije ljubomorna na pomisao da je on sa ženom koju voli i koja ga voli, već je ljubomorna na pomisao da će drugoj ženi davati više novca.

Ama, što ne sme da poželi drugu ženu...
On je bio prilično jasan da se sa njom ženi samo zbog sina, tj. zato što je ona pritisla Oguza da se venčaju, da bi njenim roditeljima ublažila svoje glupe postupke...
Trebalo je da pretpostavi da, ako je nikad nije tretirao kao ženu, već samo kao upotrebni objekat u krevetu, nijedan papir, nijedno dete ta osećanja neće promeniti.

Hm. Ipak ovo tvoje mišljenje ne delim.
Mislim da Džejda ne ume da stane iza svog muškarca.
Ona je za mene klasična priglupasa i avala ženturača, i ako baš moram da napišem, napisaću najblaži izraz - fufica.
Takvih je puno oko nas.
Od početka je interesovao samo novac, kada je Oguz pozvao iz Trabzona manje-više se interesovala za njegovo stanje, ključan komentar bio je da je on imao te milione, a da njoj nije prijavio.
Videćete šta će i u večerašnjoj epizodi da uradi.

Žena bez ikakvog dostojanstva.
Nikako ne shvatam ženske tripove da muškarcima ne daju razvod- Oni vole druge žene, a one, iz ljubomore a više iz sujete, neće da ga oslobode, da probaju da budu srećni na drugom mestu... I to nije ljubomorna na pomisao da je on sa ženom koju voli i koja ga voli, već je ljubomorna na pomisao da će drugoj ženi davati više novca.

Jeste Dzejda sve to sto kazes, slazem se... ali niko nije napisao da je pored svega toga ona i majka, i to videli smo dobra majka svom sinu. Iz tog razloga ona mora misliti na buducnost svog deteta i obezbediti mu puno pravo na ono sto mu ostaje od oca.
Podrzavam je da to istera na čistac sa Tekinovima. Zbog Kana.

Lejla se ionako svesno odrekla tog prava, odnosno prava svog deteta, dakle ne vidim razlog zašto i dalje ostaju u toj kući, i razlog zasto bi dalje polagali pravo na istu. Izadjite, molim lepo, gotovoooo....sve ostalo su prazne priče i licemerje.

Lejla se ionako svesno odrekla tog prava, odnosno prava svog deteta, dakle ne vidim razlog zašto i dalje ostaju u toj kući, i razlog zasto bi dalje polagali pravo na istu. Izadjite, molim lepo, gotovoooo....sve ostalo su prazne priče i licemerje.

a brate ti si zapela kao da imas zivotnu dzejdinu situaciju, pa da se istreses ovde :lol:
sto da izadje..dzejda nije zivela sa oguzom na toj adresi..i uostalom, otkud ona zna da kucu npr oguz nije prepisao na AR?

a brate ti si zapela kao da imas zivotnu dzejdinu situaciju, pa da se istreses ovde :lol:
sto da izadje..dzejda nije zivela sa oguzom na toj adresi..i uostalom, otkud ona zna da kucu npr oguz nije prepisao na AR?

a sestro sagledavam situaciju samo z:)

jes, pa da AR opet proda kucu i pomogne Sefketu u novom biznisu, nije lud valjda z:p

Back