Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Propustio sam razlog Nedžlinog razvoda, sad mi je jasno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Propustio sam razlog Nedžlinog razvoda, sad mi je jasno.

Kad smo kod tih najava...
..komentarisu svekrva i komsinica serije uz jutarnju kaficu pre neki dan kaze njoj moja sveki: 'i zamisli ovi sa Prve su platili ovi glumcima iz KLP da snime reklame najave za ove nove serije...i ova mala Ajse se umesala i ona da uzme pare pa kao -necu da gledam turske serije..' rekoh -ko sta platio...'pa ovi nashi, platili reklame...'
ukapirala je posle, rekoh joj u cemu je caka
e da, a narod glasa za serije da skupe pare da plate glumcima....![]()

искасапили су серију, довољно је само да одгледаш шта ће бити у следећој и не мораш гледати епизоду лмао
треба се прва тужити, овако ми је серија дојадила, а била је баш дојајна, пројебао сам све епизоде за пар дана, ало!

Hahahahahhahahhahaha miiixxxискасапили су серију, довољно је само да одгледаш шта ће бити у следећој и не мораш гледати епизоду лмао
треба се прва тужити, овако ми је серија дојадила, а била је баш дојајна, пројебао сам све епизоде за пар дана, ало!

Mislim da je Nedžla jezivo ljubomorna na Lejlu i Oguza.
Jedino je zbog Oguza uradila nešto neverovatno : pobegla od kuće unapred znajući da će je tatica prezreti, otela sestri muža, razebala veridbu s Džemom spremna da plati najvišu cenu ...
To je bio momenat ljubavi, one lude, zbog koje ništa drugo nije važno. I to se ne zaboravlja i nikad sasvim ne prođe. Tako se meni čini.

jao, ako je bilo babadžm kukanja, onda mi je drago što nisam gledala![]()
Kratko, ali bilo je.
Razgovor Lejle i Fikret bio je nežan.
Lejla je priznala da je Nedžla volela Oguza možda i više, jer je imala petlje da sa njim pobegne.
Lejla to ne bi smela, osobito ne tada.
I rekla je da njen život, mladost jeste bila takmičenje sa Nedžlom, kao i ono smuvavanje sa Oguzom, u nadi da će ostaviti zbog nje Nedžlu. Da će izabrati Lejlu.
I rekla je da se čitav život nadmetala i za očevu i majčinu ljubav.
U kasnijem razgovoru, na temu Fikretinog besa zbog te prevare, i tih negativnih osećanja koja ne jenjavaju, Lejla je rekla da je osobito razume, ali da je uistinu bilo teže kada je nju muž prevario sa rođenom sestrom, čime je udarac dublji.
Matori Štrumf je čuo, i takođe se rastužio.

lejla je bila sa jednim muskarcem od pocetkja do kraja..i sa njim prezivljavala sve transformacije...tragala za sobom, nikada se nije odrekla porodice...
nedzla je menjala muskarce, hirovito i brszopleto....i pokusala da napredje u zivotu na nacin koji je znala..
ja njih obe razumem, i da nisu likovi iz serije, bilo bi mi zao...![]()