- Poruka
- 28.793
nemam reci kako mi je jadan onaj tunjavi sefket...izigrava seherezadu,a price su mu zanimljive taman kol`ko i on sam.a za zube nemam reci.ko domine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lejla: ''Izmuzla sam se?''
![]()
![]()

nemam reci kako mi je jadan onaj tunjavi sefket...izigrava seherezadu,a price su mu zanimljive taman kol`ko i on sam.a za zube nemam reci.ko domine
Lejla: ''Izmuzla sam se?''
![]()
![]()
Nadam se da će poslednju epizodu da stave celu, inače će biti vrlo bledo završena.

A Ferhunde nema ni za taksi![]()
Čime ? 

A kada su bili na večeri, pa je Serhat Kujundži(ja) morao naprasno da ode, kako je Ferhi ošmekala da li je platio račun, ili će sama morati da plati. (čime)?E, prodala auto, a ono veče kad je Serhat šatro bio depresivan pa je pozvao usred noći, Ferhunde se nudi da dođe odmah kod njega ...Čime ?
![]()
A kada su bili na večeri, pa je Serhat Kujundži(ja) morao naprasno da ode, kako je Ferhi ošmekala da li je platio račun, ili će sama morati da plati. (čime)?
Jeste primetili to?

A kada su bili na večeri, pa je Serhat Kujundži(ja) morao naprasno da ode, kako je Ferhi ošmekala da li je platio račun, ili će sama morati da plati. (čime)?
Jeste primetili to?
Šonja dnevnik započinje sa : tatice ...![]()
![]()
![]()
![]()
Zna li babadzim da se troškovi plaćaju od Oguzovog novca koji nisi prijavila policiji?
Upita Fikret Lejlu onako dubokoumno u Oguzovoj kući gde svi žive.
Nisu mi jasni ti Tekinovski aršini i njihova merila vrednosti.