Jосип Броз-Тито и Дража Михаиловић!

Mожда су Чичу бацили у то Титово море а ови његови пионири га траже по Ади циганлији и Лисичијем потоку.

Nema razloga da likuješ zbog zločina.Evo prvi ja priznajem da su tito i njegovi partizani pobedili srpski narod i držali ga u ropstvu skoro pola veka.Za to vreme počinili su bezbrojne .normalnom čoveku, neshvatljjive zločine i upropastili sadašnjost i budućnost tog naroda.
Samo treba da znaš da više ne možete da radite ono što ste radili.

Nema razloga da likuješ zbog zločina.Evo prvi ja priznajem da su tito i njegovi partizani pobedili srpski narod i držali ga u ropstvu skoro pola veka.Za to vreme počinili su bezbrojne .normalnom čoveku, neshvatljjive zločine i upropastili sadašnjost i budućnost tog naroda.

ma nemoj..onda tebi pamćenje brzo lapi..a cijeli N.Beograd je napravljen za vladavine Tita..pruga Beograd/Bar..itd..itd..nemo si nezahvalan..:rtfm:

А који смо то ми?

[COLOR=blue:
Gruban[/COLOR];15333138]Nema razloga da likuješ zbog zločina.Evo prvi ja priznajem da su tito i njegovi partizani pobedili srpski narod i držali ga u ropstvu skoro pola veka.Za to vreme počinili su bezbrojne .normalnom čoveku, neshvatljjive zločine i upropastili sadašnjost i budućnost tog naroda.

[B:
Dača Niš[/B];15333228]Pa što onda otvaraš temu o izjednačavanju, a odma zatim krćeš sa omalovažavanjem...
Mislim iz aviona se vidi da se komunko...:roll:

Први алудира а други отворено каже да ствари гледам са позиције комунизма.
Разочараћу Вас: НИКАДА НИСАМ БИО ЧЛАН САВЕЗА КОМУНИСТА!
А што се навијања тиче, то је ствар убеђења. Да сам неким случајем отворио тему о ,,Радничком''-Ниш и ,,Тимоку''-Зајечар, навијао бих за ,,Тимок,, из убеђења да је то тим мога града. Тако је и код ове теме, када сам убеђен да је Дража злочинац, колаборатор окупатора и издајник.
Ово вештачко изједначавање партизана и четника може и да успе јер се дешава у луда времена која су захватила Србију. Зато и предлажем да Чича (ако га нађу и рехабилитују) буде сахрањен поред Тита из разлога који сам навео.
Ви, међутим, немате ,,муданца'' да то потврдите или кажете:,,Иди, бегај,....таман посла'', него ћутите као муле а све нешто наоколо мудрујете.
'Ајде зинините конкретно, лафови! Хоћемо ли Чичу поред Тита или не?

Poslednja izmena:
Zaboravljam da podrzavas hitlera,da
Не може се бити и титоиста и за СССР.

Јосип Броз, са још једним великим државником!

52634182.jpg

Back