- Poruka
- 20.250
A jel jadransko more bar pre Tita bilo u sastavu Hrvatske... Ili bar Dalmacije... Kaži brzo, da nam se ne sekiraju susedi...![]()
..
..daj ga više... nemoj..mene boli...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel jadransko more bar pre Tita bilo u sastavu Hrvatske... Ili bar Dalmacije... Kaži brzo, da nam se ne sekiraju susedi...![]()
..daj ga više... nemoj..mene boli...

Ničeg nije bilo pre Tita...
Ni posle njega...
Nema vise nasih malih papalina,
i nasih pipica kaj su trcale po dvoristu,
i zobale zrnevlje.
Niceg nema!
![]()

Mожда су Чичу бацили у то Титово море а ови његови пионири га траже по Ади циганлији и Лисичијем потоку.
Sta ,ti bi hteo da te nazivaju nizom klasom i robom,to je hteo draza

Mожда су Чичу бацили у то Титово море а ови његови пионири га траже по Ади циганлији и Лисичијем потоку.
Misliš radničkom klasom?
Pa što onda otvaraš temu o izjednačavanju, a odma zatim krćeš sa omalovažavanjem...
Mislim iz aviona se vidi da se komunko...![]()
Nema razloga da likuješ zbog zločina.Evo prvi ja priznajem da su tito i njegovi partizani pobedili srpski narod i držali ga u ropstvu skoro pola veka.Za to vreme počinili su bezbrojne .normalnom čoveku, neshvatljjive zločine i upropastili sadašnjost i budućnost tog naroda.
Samo treba da znaš da više ne možete da radite ono što ste radili.

A ti,koja su tvoja ubedjenja?
Nema razloga da likuješ zbog zločina.Evo prvi ja priznajem da su tito i njegovi partizani pobedili srpski narod i držali ga u ropstvu skoro pola veka.Za to vreme počinili su bezbrojne .normalnom čoveku, neshvatljjive zločine i upropastili sadašnjost i budućnost tog naroda.
Vuk Drašković kaže da je Draža bio antifašista i da trebamo da priznamo nezavisno Kosovo.
![]()
Antikomunistička uglavnom...
A naravno, treba istinu o WW2 na našim prostorima izneti na videlo, jer ljudi imaju uglavnom iskriljenu sliku o tome šta se dešavalo.
Komunizam te je spasio.Ali ti vise volis da si nemacki rob
..bolje biti Njemački rob..i voziti..golfa..nego kod Tite..gospon čovjek..u fići..pa ti vidi.....
Ako je Draža antifašista - dobrovoljno se prijavljujem kao fašista ..
bolje biti Njemački rob..i voziti..golfa..nego kod Tite..gospon čovjek..u fići..pa ti vidi.....

Komunizam te je spasio.Ali ti vise volis da si nemacki rob

Spasao me....
Kao lopov što te spasi od novčanika...![]()
Zaboravljam da podrzavas hitlera,da

Ništa ne znaš, kao june...
upravo ti pordžavaš Hitlera... Zato si i stavio SSSR u lokaciju...![]()
[COLOR=blue:Gruban[/COLOR];15333138]Nema razloga da likuješ zbog zločina.Evo prvi ja priznajem da su tito i njegovi partizani pobedili srpski narod i držali ga u ropstvu skoro pola veka.Za to vreme počinili su bezbrojne .normalnom čoveku, neshvatljjive zločine i upropastili sadašnjost i budućnost tog naroda.
[B:Dača Niš[/B];15333228]Pa što onda otvaraš temu o izjednačavanju, a odma zatim krćeš sa omalovažavanjem...
Mislim iz aviona se vidi da se komunko...![]()
Не може се бити и титоиста и за СССР.Zaboravljam da podrzavas hitlera,da
Не може се бити и титоиста и за СССР.
Јосип Броз, са још једним великим државником!
![]()