OrangeC
Iskusan
- Poruka
- 6.365
Како лаже за 10 000 убијених и 20 000 силованих шиптарки
Број убијених шиптарских цивила је мнооого мањи, а 20000 силованих је податак са злочиначке "слободне европе" и "гласа америка"
А ово за џамије је огавно, шиптари никад нису били верници, **** им се за џамије укратко

Број убијених шиптарских цивила је мнооого мањи, а 20000 силованих је податак са злочиначке "слободне европе" и "гласа америка"
А ово за џамије је огавно, шиптари никад нису били верници, **** им се за џамије укратко

!E moj sciptar a ko je to uz vas?Obicni Amerikanci koji ne znaju ni gde se Iran nalazi?Ili mozda u Cg i Makedoniji?E da Mikronezija je najvaznija!
!E moj sciptar a ko je to uz vas?Obicni Amerikanci koji ne znaju ni gde se Iran nalazi?Ili mozda u Cg i Makedoniji?E da Mikronezija je najvaznija! 

!!!
!!!
 Adem ja sam svoje rekao.i sad i i ranije(cudno je kako biras post koji ti najvise odgovara
Adem ja sam svoje rekao.i sad i i ranije(cudno je kako biras post koji ti najvise odgovara ).Eljem istina se zna tako da ja sam svoje rekao.A za off topic zafalji ovom tvom koljeg!
).Eljem istina se zna tako da ja sam svoje rekao.A za off topic zafalji ovom tvom koljeg!