Još jednom o "žutoj kući"

vecina ne veruje ovim internacionalcima, ali imao sam par puta prilike da "gledam" kako rade. jesu mozda spori, ali samo iz razloga da detaljno proveravaju svaki putokaz, i samo ono sto se moze dokazati to dolazi u obzir za bilo kakvo formiranje "slucaja".
mislim da ce se sada videti cime raspolaze srbija, i koliko je validno to sto ona ima da bi se otvorio slucaj

Шиптар је шиптар јер нема трунке срама и стида

Докази су предати у хаг, пре неколико година, али су уништени гњидо

vecina ne veruje ovim internacionalcima, ali imao sam par puta prilike da "gledam" kako rade. jesu mozda spori, ali samo iz razloga da detaljno proveravaju svaki putokaz, i samo ono sto se moze dokazati to dolazi u obzir za bilo kakvo formiranje "slucaja".
mislim da ce se sada videti cime raspolaze srbija, i koliko je validno to sto ona ima da bi se otvorio slucaj

Kako si jadan!:lol:
Ademe,kako god istina se zna tako da se ne zanosi!;)

Да узели смо једном и вратила нам се ко бумеранг.Мислим да најпаметни су изишли шиптари јер су навреме схватили где да траже правду.Искористили су туџу силу до максимума.А ми?Ми смо тражили правду где је неможемо начи.Да буде трагедија веча исти ти касапи ми смо донели у владу.На косово су исто у самој влади.

Свака сила за времена

Платиће шиптари за све, буди сигуран
:ok: :ok:

Увредио си гњиду

Док се не пронађу прихватљивије квалификације за шиптаре , сналазимо се како знамо и умемо :(

Потребна нам је револуција у лексици да би описала злочиначку природу и делатност тог племена

Da li je tvoj narod, odnosno da li je koji albanac, odgovarao za zlocine nad Srbima???

nije!:evil:

da li je i jedan srbin sa kosova odgovarao za zlocine nad albancima:think:preko 10.000 ubijenih,preko 800.000 deportovanih,oko 20.000 silovanih zena i devojaka,bezbroj zapaljenih i unistenik kuca,preko 230 dzamija,tekija i ostalih verskih objekata unistenih...........ipak neko od albanaca je osudjen.trazi i videt ces.

Док се не пронађу прихватљивије квалификације за шиптаре , сналазимо се како знамо и умемо :(

Потребна нам је револуција у лексици да би описала злочиначку природу и делатност тог племена

А ја мислим да нема ... таквог израза

da li je i jedan srbin sa kosova odgovarao za zlocine nad albancima:think:preko 10.000 ubijenih,preko 800.000 deportovanih,oko 20.000 silovanih zena i devojaka,bezbroj zapaljenih i unistenik kuca,preko 230 dzamija,tekija i ostalih verskih objekata unistenih...........ipak neko od albanaca je osudjen.trazi i videt ces.

Da da aj vrati se u vreme pre 99 i posle 99......siptarcic jesi sad primecen?Jesi lji se izborio za prava utlacenu vrst...ovaj narodnu masu?:mrgreen:

A koliko si ti zena silovao i crkava popalio,
i sad sedis i kucas na srpskom forumu,
kakve dzamije,kad se niste nikom molili,
ni u sta verovali,odakle vama dzamije,
ajde tutanj,bezboznici:evil:

:eek:
aj uvelicaj jos malo te brojke ko braca ti "bosnjaci"

800.000 deportovanih da nisu mozda oni bezali od NATO bombi :think: ili bolje da si rekao 5.000.000 lepse zvuci.....:roll:

znam da je osdjeno 2 ili 3 lica....na sve skupa 17 godina sto je sramotno.....

230 dzamija poruseno,.. 20.000 silovanih, da da da kao sto je ono neko vrijemo Silajdzic vikao Srbi silovali 300.000 muslimanki :hahaha::hahaha::hahaha: ma hajde molim te, ne preteruj! jer mi da smo hteli, ne bi vas ni bilo na Kosmetu.!

Мислим да си ти провокатор ... прво не дајеш ниједан извор ... друго ... лажеш ... треће ... ма доста су и ова два

:eek:
aj uvelicaj jos malo te brojke ko braca ti "bosnjaci"

800.000 deportovanih da nisu mozda oni bezali od NATO bombi :think: ili bolje da si rekao 5.000.000 lepse zvuci.....:roll:

znam da je osdjeno 2 ili 3 lica....na sve skupa 17 godina sto je sramotno.....

230 dzamija poruseno,.. 20.000 silovanih, da da da kao sto je ono neko vrijemo Silajdzic vikao Srbi silovali 300.000 muslimanki :hahaha::hahaha::hahaha: ma hajde molim te, ne preteruj! jer mi da smo hteli, ne bi vas ni bilo na Kosmetu.!

Sloba je bio milostiv ***!:think::think:Trebalo je istrebiti teroriste i one koje ih podrzavaju i mir u kuci....ovako:roll:!

Back