Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Gde se koljega Sokrat izgubio sa trazenim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je i jedan srbin sa kosova odgovarao za zlocine nad albancimapreko 10.000 ubijenih,preko 800.000 deportovanih,oko 20.000 silovanih zena i devojaka,bezbroj zapaljenih i unistenik kuca,preko 230 dzamija,tekija i ostalih verskih objekata unistenih...........ipak neko od albanaca je osudjen.trazi i videt ces.
Овако су говорили за Приштину да је град духова сав пепео направлјен и кад је свет очекивао да види Либан, видео је Приштину нетакнуту.Те жене која су силована можда и су силована али од УЧК.Бегалци који су долазили из Косово као прогонјени нису причали да беже од Србе веч од УЧК која их гонила кнама.А на границе дочекали их репортери СННа и ББЦа.припремлјени унапред.Велика претстава нема шта.
Rame uz rame!E moj sciptar a ko je to uz vas?Obicni Amerikanci koji ne znaju ni gde se Iran nalazi?Ili mozda u Cg i Makedoniji?E da Mikronezija je najvaznija!
http://forum.krstarica.com/threads/253546&highlight=zuta+kuca
Imas i ovu moju stariju........na koju se nisi mnogo trudio da odgovoris........
http://forum.krstarica.com/threads/277874
A sad ja tebe pitam,koje dokaze ima ovaj list da nista od toga nije istina?
A za ovakve tipove provokacija zasluzujes da te pojede isti belji medved kojeg su tvoje plemenske vodje izmislile!
да ли су албанци продавали органе срба са косова?
Дај ти не провоцирај.Добро знаш да у Македонију нико се не слаже са признанјем Косова.
Овако су говорили за Приштину да је град духова сав пепео направлјен и кад је свет очекивао да види Либан, видео је Приштину нетакнуту.Те жене која су силована можда и су силована али од УЧК.Бегалци који су долазили из Косово као прогонјени нису причали да беже од Србе веч од УЧК која их гонила кнама.А на границе дочекали их репортери СННа и ББЦа.припремлјени унапред.Велика претстава нема шта.
Zao mi je samo sto i vi morate da trpite sirenje tumora!*** imamo nesto zajdnicko!
погледај и ти ово
http://www.kosovoliberationarmy.com/
Имаш тамо злочине ОВК ... не радуј се унапред јер је то сајт који је спрски
naslov tvoje bivse teme.
sta ti zelis cuti, sta ja mislim ili sta je do sada dokazano u vezi toga?
ovo je moze se reci kao nastavak tvoje, ali ne sta ti mislis, vec sta se moze upotrebiti kao dokaz da se sve to desilo. znaci eulex trazi dokaze ako ih srbija ima, i spreman je za potpunu saradnju.
Дај ниси толико наиван па да помислиш да неко верује у ЕУЛЕКС или ОБСЕ или који су тамо курци.Можда ЕУЛЕКС и тражи доказе али за да их уништи.naslov tvoje bivse teme.
ovo je moze se reci kao nastavak tvoje, ali ne sta ti mislis, vec sta se moze upotrebiti kao dokaz da se sve to desilo.znaci eulex trazi dokaze ako ih srbija ima, i spreman je za potpunu saradnju.
Ma ne, Srbija ne poseduje nista, samo vi posedujete 'nesto', mi smo izmislili i zutu kucu i ostalo..
ja nikada nisam negirao da nije bilo zlocina nad srbima i ne odobravam niti se radujem toga kao pojedinci ovde koji negiraju da je bilo zlocina nad albancima,cak bi se radovali da se to ponovi.
ja nisam rekao da poseduje ili ne poseduje. ali ako ih ima, treba saradjivati sa eulex-om. ako ni zbog cega, onda u ime tih koji su stradali.
Дај ниси толико наиван па да помислиш да неко верује у ЕУЛЕКС или ОБСЕ или који су тамо курци.Можда ЕУЛЕКС и тражи доказе али за да их уништи.
срећом ово није крај историје, као што би неки желели да претставе , биће још ратова за косово и око Косова
A i ujka sem je bas glup i neobrazovan,nema potrebe za obrazovanjem, pismenoscu,tolerancijom i sl. mi samo naucimo napamet sta treba da kazemo... mislim ujka sam to lepo napise i...
Srbi ne veruju Eulexu - s' pravom.
sto si ti upoznat sa svim dogadjajima... svaka cast
a da nisi ti malo naivan pa mislis da cu ja gubiti vreme da tebi objasnjavam sta u ko veruje ili ne
a da nisi ti malo naivan pa mislis da cu ja gubiti vreme da tebi objasnjavam sta u ko veruje ili ne
naslov tvoje bivse teme.
ovo je moze se reci kao nastavak tvoje, ali ne sta ti mislis, vec sta se moze upotrebiti kao dokaz da se sve to desilo. znaci eulex trazi dokaze ako ih srbija ima, i spreman je za potpunu saradnju.
nisam. i nikada ne idem ni na kakve linkove. mada ako mi kazes ciji je sajt, mozda odem.