Ma naravno,kao i sve zlocine do sadAdeme,
u slucaju da je bilo zlocina i trgovine organima
u Zutoj kuci (kazem u slucaju posto vidim da neki sumnjaju)
da li bi ti to osudio?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma naravno,kao i sve zlocine do sadAdeme,
da li bi ti to osudio?
Ma naravno,kao i sve zlocine do sad![]()
Ademe,
da li bi ti to osudio?
bih. cak bih vise kaznio jednog albanca koji je tako sto radio, nego nekog srbina.
meni su pricali drugi, [brat, rodbina ili...] kako je bilo za vreme rata. i bilo kakvim dokazom da se to desilo, a to je gore i od masakra nevinih, samo se blati svaki izgubljen zivot za ovo danas.
Овако су говорили за Приштину да је град духова сав пепео направлјен и кад је свет очекивао да види Либан, видео је Приштину нетакнуту.Те жене која су силована можда и су силована али од УЧК.Бегалци који су долазили из Косово као прогонјени нису причали да беже од Србе веч од УЧК која их гонила кнама.А на границе дочекали их репортери СННа и ББЦа.припремлјени унапред.Велика претстава нема шта.
Gde se koljega Sokrat izgubio sa trazenim?![]()
ЧОВЕЧЕ, ове слике ништа не значе ако нису у склопу неког ширег документа, са описом догађаја, мишљењем паталога, сведока
Набацао си слике којима ништа ниси доказао. Многи од њих су убијени у борби
Па нама се се нешто стално добацује како нешто мувамо са Амере или како нам је САД велики пријателј а истина је другачија.Амере су овде ради шиптаре а не ради нас.Они не мувају са нама веч са шиптаре.Неможеш се тучи кад те неко нон-стоп држи за муда.
ajde bre ne lupetaj bez veze.pricalo se za mitrovicu,pec,dzakovicu.pri povratku iz albanije,jedva sam potrefio moju uljicu.deo gde ja zivim 99% je bilo zapaljeno i ponisteno.na zidovima (polurusenih) cirilicom je pisalo:dobrodosli u zoni sumraka.
sto ne pricas o stankovecu,kako se makedonska policija ponasala prema progonjenim.
jedan od "najinteresantnijih'" forumasa na krsti. a samo cetiri stotine postova![]()
" Sa budalom ne vredi raspravljati, prvo te spusti na svoj nivo pa te pobedi iskustvom ."
Па ако цениш форумаше по испратених постова онда ти не вреде: твоје 21 500.Или истина боли.jedan od "najinteresantnijih'" forumasa na krsti. a samo cetiri stotine postova![]()
ovo se ne odnosi na tebe. ipak ti ponekad odgovorim na post.![]()
ja nisam rekao da poseduje ili ne poseduje. ali ako ih ima, treba saradjivati sa eulex-om. ako ni zbog cega, onda u ime tih koji su stradali.