vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
objasnio sam deo, drugo je propaganda i laz.
Шта је лаж?
Шта је неистина?
Вероватно је лаж и да су амери шибнули бомбе на нагасаки?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
objasnio sam deo, drugo je propaganda i laz.
kako si kontradiktoran, eto vidis da nisi fer, jer kad bi dss uradio nesto ti bi rekao juuuuuuupi, a uspeh nekog drugog ne priznajes.
Da ne bi bilo kakve zabune, Milan Mladenovic je bio jedan veliki umjetnik i nije da nije zasluzio ovako nesto, ali mislim da se prvom Milanu ne bi svidjela ideja da njegovo ime neki politicar koristi za ubiranje jeftinih politickih poena.
nisam isprozivao suprugu gospodina jovanovica, to ste vi radili, ja ne. o ovome treba da se prica, a ne samo da se pljuje po ldp-u, zasto ste zli kad neko nesto dobro uradi?
Kakve bombe? Nikakvih bombi nije bilo niti su Sjedinjene Drzave ikada bombardovale Japan. Ako je i bilo neke manje vojne intervencije to je bilo iskljucivo za dobrobit japanskog naroda i jacanje demokratije u svetu.Шта је лаж?
Шта је неистина?
Вероватно је лаж и да су амери шибнули бомбе на нагасаки?
čeda prca sve od reda..
http://beograd.ldp.rs/vesti/beograd-dobio-plato-milana-mladenovića.84.html?newsId=3574
svaka im cast, jedina stranka koja konkretno misli i deluje
tako je, tek ce se videti koliko je ispred svog vremenatek ce da uradi kad postane presidente.
Genije ja nisam otvorio temu... ebote al' si da ne kažem šta... DSS je uradio, a ja nisam rekao jupi... Njihova inicijativa me je više obradovala jer mi je Mance bliži srcu od Milana Mladenovića... zar si tolko tunjav je-bote...
Ceda je sledeci predsednik

Ceda je sledeci predsednik
Pamet u glavu! Iglu venu! Glasaj za Čedu!
Je-beš običaje, a ***** i Boga
Čedu za predsednika i legalna droga!
Amin!![]()