naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
fuj, obrisite mu ovu groznu sliku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nije poruka, to ste vi izvrnuli istinu i propagirate ovde lose stvari i kvarite sliku o ljudima.
nije to lepo sto pisete tako o cedi, a tek o milanu, oni su veliki ljudi i zasluzuj ne da ih volite, ali da postujete njihov rad. bas nij elepo kad pisete tako strasne i krupne stvari neosnovano, bez osvrta na njihova dela, to je povrsno.
to sto govorite o cedinoj zeni i tome sta on radi privatno, a neprovereno, to nije realno i bitno.
![]()
A zašto vam je crno oko očiju ? Od brige za Srbiju ?
bas fino izgledaju, lep su par, ona je malko lepsa od njega
Овај, није ми само јасно од чега су тако ... поцрнели ... амфетамини?
ljudi idu u solarijum, brinu o sebi, on ocigledno redovno vezba i sredjuju se i bas su super, samo vode racuna o sebi.
mnogi imaju podocnjake, rade ljudi, vredni su, imaju i malenu decu, od toga jeОвај ... није битно то што су црни по телу ... него око очију![]()
samo da dodam bas lepo izgledaju, dobro su obuceni, imaju stila, posebno se on sredio u poslednje vreme, vezba i ima bolje kombinacije, to kazem totalno objektivno, sa stanovista nekoga ko je u svetu mode.
sta je smesno, ja sam u modi i umetnosti i kompetentan sam to da zakljucim
sta mislite kako je njihovoj deci kad im tako pljujete roditelje, jel to lepo?
A sta je sa trgom(ulicom) Cede Jovanovica............mislim , predozira se i eto mu trga (ulice) ???
LDP-ovci , razmishljajte malo u blizu buducnost jer ciganski zivot (Cedomir Jovanovic je Ciganin) nikada nije bio dugachak, josh kada je koka pod nosom
![]()
А шта ти мислиш како је нашој деци, када нас они продају онима који су нас убијали