JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Podržavam, ovo je za mene sjajna vest.

nije to lepo sto pisete tako o cedi, a tek o milanu, oni su veliki ljudi i zasluzuj ne da ih volite, ali da postujete njihov rad. bas nij elepo kad pisete tako strasne i krupne stvari neosnovano, bez osvrta na njihova dela, to je povrsno.
to sto govorite o cedinoj zeni i tome sta on radi privatno, a neprovereno, to nije realno i bitno.

Ali stavljanje Čede i Milana u istu rečenicu, na ovaj način.. podseća me na LDP-ovo pozivanje na to da oni jedini nastavljaju Zoranov put - jeftino sticanje političkih poena.

Slažem se da je argumentacija tipa Čeda Prašak, i vidi kakva mu žena smešna.

Cedaizena.png

A zašto vam je crno oko očiju ? Od brige za Srbiju ?

E, bolece me bas patka sto su mediokritetu dali trg. A i ta kuknjava o svaku godisnjicu njegove smrti... Mos' misliti, suzama smo lepili tapete kad si se tako mlad puk'o u venu prevelikom kolicinom zutog, a imao si toliko jos dosadnih pesmiculjaka da napises.

A sta je sa trgom(ulicom) Cede Jovanovica............mislim , predozira se i eto mu trga (ulice) ???
LDP-ovci , razmishljajte malo u blizu buducnost jer ciganski zivot (Cedomir Jovanovic je Ciganin) nikada nije bio dugachak:mrgreen: , josh kada je koka pod nosom :per:

e sve bre ali da vredjas cigane sa usporedbom sa cedom.
ne ide to tako ako hoces da ga uvredis do daske usporedi ga sa samim sobom,pa koliko da se vidi.
ceda je sto je a sto ga stalno birate a on kao kameleon menja i boju a ponasanje.
nadjite nesto konkretno o njemu pa udri muski.
vidis ovde u severnoj americi srbe stalno prikazuju kao najgori olos kako i po novinama tako i u ostalim medijama.
nemoj da ocrnjujes njih sa cedom---vise vrede.

Него ниси одговорио на моје питање са прошле стране ... мислим .. знам да те није брига, али дај било какав одговор

Poslednja izmena od moderatora:
Hahaha, imamo i jednog jedinog zajednickog prijatelja tamo: jedan debil iz mog odeljenja koga smo svi mi u odeljenju izbegavali. :zcepanje:

E hvala ti za link. Bas mi je lepo da znam da od par stotina prijatelja imam samo tog uljeza, a svi ostali su normalni. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back