JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja mislim da se ti ipak na kraju ložiš na Čedu i da bi ustvari najviše voleo da ti Čeda ispljuga?
evo,imaš paradu u oktobru,biće i Čeda....
I pre nego što počneš da srbuješ,mogao bi da naučiš naše pismo za početak....znači reč izdajica se piše sa j!
prvo nauči jezik,pa onda kreni dalje...
Ja mislim da se ti ipak na kraju ložiš na Čedu, i da bi ustvari najviše voleo da ti Čeda ispljuga?
Evo,imaš paradu u oktobru,biće i Čeda....
I pre nego što počneš da srbuješ,mogao bi da naučiš naše pismo za početak....znači reč izdajica se piše sa j!
prvo nauči jezik,pa onda kreni dalje...

Nadam se da sam ti malo pomogao.

Milan Mladenović je bio marginalan? EKV je bio marginalan? I de objasni ti meni, kako ti očekuješ da te bilo koji sagovornik posle ovakvih izjava uzme za ozbiljno?

Jedan od najvećih, najtiražnijih i najuspešnijih rok bendova u istoriji ove zemlje marginalan... svašta...eto, taman pomisliš da si sve čuo, al svakog dana stiže demanti.

Inače sam na prvim stranama pročitao komentare da se Mladenović predozirao i tako umro... tim nepismenim ignorantima bih poručio da nauče da čitaju i pišu i onda na sajtu Wikipedije pogledaju od čega je umro Milan Mladenović.

Sinak, i na tarabi napisu pi@ka..... ne zaleci se, da se ne polomis.
:kafa:

Poslednja izmena:
Nadam se da sam ti malo pomogao.

Sinak, i na tarabi napisu pi@ka..... ne zaleci se, da se ne polomis.
:kafa:

Kolega, pa nisi mu baš to najbolje ispravio. Treba Vikipedije, nema u našem jeziku slova "W".
A što se tiče tarabe, ne trebaju mi ni ona ni Vikipedija, već poznanstvo i drugarstvo. Nisi meni postavio pitanje, ali smatram da mogu da odgovorim.
Pozdrav.

Milan Mladenović je bio marginalan? EKV je bio marginalan? I de objasni ti meni, kako ti očekuješ da te bilo koji sagovornik posle ovakvih izjava uzme za ozbiljno?

Jedan od najvećih, najtiražnijih i najuspešnijih rok bendova u istoriji ove zemlje marginalan... svašta...eto, taman pomisliš da si sve čuo, al svakog dana stiže demanti.

Inače sam na prvim stranama pročitao komentare da se Mladenović predozirao i tako umro... tim nepismenim ignorantima bih poručio da nauče da čitaju i pišu i onda na sajtu vikipedije pogledaju od čega je umro Milan Mladenović.

Naravno, da je bio marginalni umetnik...
Ta tvoja iskljucivost bez obrazlozenja ne govori o tome koliko sam ja ozbiljan sagovornik vec o tome koliko si ti...
No, da ne bih i ja upao u neku bezveznu raspravu koja nema veze sa temom, da pojasnim zasto je Milan Mladenovic marginalni umetnik...

Bavio se tzv. pop kulturom (bez namere da pokrecem raspravu o muzickim zanrovima), koja je u to vreme bila izuzetno uspesna u svetu, a za cilj je imala da i mediokritetskoj populaciji priblizi odredjenu ideju...
Tezina muzickih dela MMa je u odnosu na dela koja su na vrhu, a i pri sredini piramide muzicke kreativnosti (sa kojima nema sumnje da li je u pitanju umetnost ili obican kic i sund) blagoreceno smesna.
Tekstovi MMa su mahom revolucionarni, sto ce pre da ga stavi na mesto revolucionara nego umetnika...

Umetnost nosi svu svoju tezinu i nema mesta prilagodjavanjima i priblizavanjima siroj masi, sto Milan Mladenovic sa EKV-om itekako radi... S obzirom da je definisanje granica umetnosti subjektivan cin, a da rad Milana Mladenovica ostavlja izuzetno dosta prostora da se raspravlja o tome da li je njegov rad uopste umetnost ili ne, stavlja ga na mesto marginalizovanih umetnika, cime ja nisam uopste konkretizovao da li je on umetnik, ili nije...

Ja sam fan EKV-a i mislim da je MM bio bitan faktor u kreiranju neke nove misli '90 u Srbiji, ali nije bio sam, pa da on bude uzdignut do nebesa dok ostale zaboravljamo.....

Poslednja izmena:
Kolega, pa nisi mu baš to najbolje ispravio. Treba Vikipedije, nema u našem jeziku slova "W".
A što se tiče tarabe, ne trebaju mi ni ona ni Vikipedija, već poznanstvo i drugarstvo. Nisi meni postavio pitanje, ali smatram da mogu da odgovorim.
Pozdrav.

Izvinjavam se.
Jes, smetnuo sam suma da postoji i Wikipedia na srpskom (Vikipedija).

A gresis da nema slova W.
Pogledaj registarske tablice.:)
Sto se tice V(W)ikipedije dobra je za naucne pojmove, dok kad su u pitanju istorija i drustvo -najcesce nema pojma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back