JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cedaizena.png

A zašto vam je crno oko očiju ? Od brige za Srbiju ?

ma razmazala mu se maskara

covece, ne govorim o bombardovanju, nego o nacinu i ulasku u nato.

Па само би онај ко нема образа могао да тражи да Србија уђе у НАТО. После свега што нам је тај исти НАТО учинио, што нам је децу убијао бомбама... требало би сваког ко помене улазак Србије у НАТО осудити на доживотну робију

naravno da nisam, veruj mi, nisam, ali to nije tema ovde.

Све је тема... Ниси ти тај који ће рећчи да ли јесте или није нешто тема ... Дакле, да ли си ти спреман да заборавиш шта је НАТО урадио зарад уласка у ту злочиначку организацију?

ta zlocinacka organizacija je mnogo opsirnija tema od one koju sam postavio. sa odredjene tacke gledista nisam, pogotovu kad se to tako predstavi i zbog onoga sto je cinjenica da su nam radili, ali ako udjemo u zlocinacku organizaciju bice nam lakse u buducnosti.

kao sto rekoh, gospodin jovanovic radi sve iz dobre namere, on ne zloupotrebljava nikoga, mislim da bi mu i milan bio zahvalan, jer da nije njega, ovo se ne bi desilo. zasto odgovarate, a ne citate ni post iznad?

znas,neko ko je providan kao ti,ne treba da spijunira na krstarici i prosledjuje dalje informacije..
to se radi tako sto se angazujes za nekog drugog,pa se pravis lud...ili si ti to vec uradio...hm...

znas,neko ko je providan kao ti,ne treba da spijunira na krstarici i prosledjuje dalje informacije..
to se radi tako sto se angazujes za nekog drugog,pa se pravis lud...ili si ti to vec uradio...hm...

mozes molim te, da pojasnis jos jednom ovaj post, nisam siguran da sam najbolje razumeo, koga ja ne bi trebalo da spijuniram i da prosledjujem koje informacije? kako da se pravim lud?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back