Gotika
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Koliko sam ja shvatila, tema su ljudi koji zloupotrebljavaju nečiju privatnost i javno govore o njoj, jer su im informacije iz života drugih na neki način dostupne.....po meni je to ona fora da skrenu pažnju sa svog privatnog života na tuđi, znači nisam ja baš najgora.....klasično konstantno ogovaranje je lečenje frustracija...širenje tračeva pa i neprijatne istine o nekome, je neka vrsta oduška.....
Teško se odlučujem da ogovaram reda radi, prvenstveno zbog sebe, osećam se jadno.....kada me neko nagazi, onda ogovaram tu osobu, ali samo u domenu pa recimo sukoba...i ako znam nešto iz privatnog života te osobe, to ne koristim, ne zato što sam mnogo dobra, već što sam u stvari sebična....ne želim da se ja osećam već rekoh jadno, bedno i ciganjski...
Teško se odlučujem da ogovaram reda radi, prvenstveno zbog sebe, osećam se jadno.....kada me neko nagazi, onda ogovaram tu osobu, ali samo u domenu pa recimo sukoba...i ako znam nešto iz privatnog života te osobe, to ne koristim, ne zato što sam mnogo dobra, već što sam u stvari sebična....ne želim da se ja osećam već rekoh jadno, bedno i ciganjski...
i muž mu kaže- Dobro, možda to ne zanima ostale. U stvari je hteo da spreči da me neko procenjuje na osnovu toga što ja mogu da kažem. A meni valjda toliko nije stalo do mišljenja ljudi koji mi nisu bitni da i ne znam šta sve kažem.