Jeste se sexali sa nekim sa foruma?

eeee....onomad...iziso na terasu da mocam...slucajni prolaznici bas nemaju srece :lol: bilo oko 2 ujutru...levom rukom drzim cigaru,desnom ud...tek...bacim blagi teleci pogled gore desno...ima sta da vidim...moja snajka naslonila se na prozor od wca...a moj brat je...ispunjava :D od pozadi...a lepo vece...mesec,zvezde...romantika bre...a ja poviknem...udri proto...pokazi crnogorcima :lol::lol:

:ok: E nek' si ga okuražio... :D
Ama što se ne ugledaš na snajku i burazera...:D...oni se ne zamlaćuju po forumima...;) :D...pletu čarape da zvoni... :super:
Ako bude viška tih tvojih komšinica seti se ovog "cimera" sa stomačinom, nisam proćelav, ali sam prosed, može i to da prođe... ;) :D Nema vajde od forumašica... :D:D:D

Da i ja sam istorbao zvoncicu koja ima dva posta i zadnje logovanje joj je bilo 10.04 2004:roll::roll::hahaha::hahaha:

E tako svako moze nekog ko nije odavno aktivan imenovati, jer to ovaj nece nikad videti i demantovati.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ahahaha koji ste vi likovi, stomak me boli:rotf::rotf::rotf::rotf:

Samo ti torbaj onu svoju zelenokosu ili zelenoruku, kako bese... :hahaha:
Videla sam tog tipa, strava je. Ti mu, sigurno, nisi ni do jaja. :rotf:

Samo ti torbaj onu svoju zelenokosu ili zelenoruku, kako bese... :hahaha:
Videla sam tog tipa, strava je. Ti mu, sigurno, nisi ni do jaja. :rotf:

Naravno, da torbam nisam ja ko tvoji tipovi sto po tebi mrljave, a ko ti je kriv kad ih biras po novcaniku a ne po muskosti..:hahaha:

Isto kao sto ni ti nisi njoj ni primaknuti, ustvari ni jedna s foruma.

A sta mogu nisam ja kriv sto mene uvek sve najbolje zapadne.:ok:

Naravno, da torbam nisam ja ko tvoji tipovi sto po tebi mrljave, a ko ti je kriv kad ih biras po novcaniku a ne po muskosti..:hahaha:

Isto kao sto ni ti nisi njoj ni primaknuti, ustvari ni jedna s foruma.

A sta mogu nisam ja kriv sto mene uvek sve najbolje zapadne.:ok:

Pa, kad si ti najbolji. :hahaha:
Jos te svrbi novcanik, ha? Gazda te slabo placa, sta li, kad stalno novac pominjes?
Dobro, de, kako da ti posaljem koji dinar za pice da se stalno ne zalis kako ti zenska nikad ne placa.

:ok: E nek' si ga okuražio... :D
Ama što se ne ugledaš na snajku i burazera...:D...oni se ne zamlaćuju po forumima...;) :D...pletu čarape da zvoni... :super:
Ako bude viška tih tvojih komšinica seti se ovog "cimera" sa stomačinom, nisam proćelav, ali sam prosed, može i to da prođe... ;) :D Nema vajde od forumašica... :D:D:D

nisam blesav...oni imaju troje dece...a ne planiraju da staju...znas koja je zastitna pesma snaje mi...ona radi u rudniku...:neutral: :lol:

Back