light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm hm fase mi , ko zna kakvu tajnu krije ta flasa![]()
Pa pazi, ako ti to pogodis, ja cu odmaj javno da priznam da si bila u pravu!
ama ja to posto sam osvedoceni alkos, kad se kunem u flasu toj je tako
ozbiljno nije foliranje, jednostavno skoro da nisam nikog ni upoznala s foruma..dve persone
posto si alkos imam dobre rakije juce pekaoa stoo se tice upoznavanja PAWLLE
![]()
Javlja mi se slovo S...
Jesam pogodila?![]()
Kazi slobodno cijeli nick, a ja cu da odgovorim po istini...
sto bi reko moj komsija wickid black lady...zadovoljstvo je moje...
nego ti bi kanda opet da dodas nesto novo na temu
koja rakija?
eeee....onomad...iziso na terasu da mocam...slucajni prolaznici bas nemaju srecebilo oko 2 ujutru...levom rukom drzim cigaru,desnom ud...tek...bacim blagi teleci pogled gore desno...ima sta da vidim...moja snajka naslonila se na prozor od wca...a moj brat je...ispunjava
od pozadi...a lepo vece...mesec,zvezde...romantika bre...a ja poviknem...udri proto...pokazi crnogorcima
![]()
sinnke?
a ne ne bi ona
Ima Gazdarica vise stila.
S.....operator? Dovoljno?![]()
Dobro, priznajem sve...![]()
Da i ja sam istorbao zvoncicu koja ima dva posta i zadnje logovanje joj je bilo 10.04 2004
E tako svako moze nekog ko nije odavno aktivan imenovati, jer to ovaj nece nikad videti i demantovati.
Ahahaha koji ste vi likovi, stomak me boli![]()
Samo ti torbaj onu svoju zelenokosu ili zelenoruku, kako bese...
Videla sam tog tipa, strava je. Ti mu, sigurno, nisi ni do jaja.![]()
Naravno, da torbam nisam ja ko tvoji tipovi sto po tebi mrljave, a ko ti je kriv kad ih biras po novcaniku a ne po muskosti..
Isto kao sto ni ti nisi njoj ni primaknuti, ustvari ni jedna s foruma.
A sta mogu nisam ja kriv sto mene uvek sve najbolje zapadne.![]()
E nek' si ga okuražio...
Ama što se ne ugledaš na snajku i burazera......oni se ne zamlaćuju po forumima...
![]()
...pletu čarape da zvoni...
Ako bude viška tih tvojih komšinica seti se ovog "cimera" sa stomačinom, nisam proćelav, ali sam prosed, može i to da prođe...![]()
Nema vajde od forumašica...
![]()
nisam blesav...oni imaju troje dece...a ne planiraju da staju...znas koja je zastitna pesma snaje mi...ona radi u rudniku...![]()
![]()
![]()
Vole dečicu, pa ne preostaje ti ništa drugo nego lepe forumašice, one ne rade u rudniku...![]()
![]()