gost 92482
Primećen član
- Poruka
- 636
Svako dobro delo ne sme ostati nekažnjeno.spavam sa patriJotama sa pdf politika da im se spusti pritisak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako dobro delo ne sme ostati nekažnjeno.spavam sa patriJotama sa pdf politika da im se spusti pritisak...
E spavam sa patriJotama sa pdf politika da im se spusti pritisak...![]()

![]()
ti to radis iz uzvisenih razloga....pravi rodoljub
![]()

A sto neces?..nisam i necu![]()

A sto neces?..![]()

Pa da..ti si malo prosirio pitanje..mora da ima stav ili razlog zasto nece ili zasto hoce....![]()

Prosirio sam zato sto na mnogim forumima, ili sajtovima zene i muskarci krenu sa tacno odredjenim ciljem.....Da upozznaju nekog, spavaju s njim, udaju se , ozene isl....
Pa me bas zanima nacin na koji oni imaju takav stav.
Nece?
Pa zasto nece, ako je osoba koju je upoznala izuzetna?
Ili HOCE?
Pa zasto hoce, ako je ne poznaje dovoljno dobro?
Ps:U vezi s tim postavicu jednu drugu temu, na kojoj cu vam ispricati dve zanimljive price..Price sa net-a.
, priliku da posetim sajtove za upoznavanje...i fascinirao me neki početni manjak kriterijuma za odabir partnera, mislim da oni koji se tako upoznaju imaju cilj, ali nedovoljno definisan, pa i ta neodlučnost koja se kasnije javi verovatno potiče usled tog nekog redefinisanja cilja u zavisnosti od situacije na terenu, znači čisto prilagođavanje pronađenom partneru, otuda ta promena stavova, prestrojavanje u hodu kako se nekada govorilo...Onda cuti i pati..![]()
Šta da ti kažem, MALO JE FALILO...pazi tu dvosmislenost u ovim rečima...
Imao sam, sticajem okolnosti, priliku da posetim sajtove za upoznavanje...i fascinirao me neki početni manjak kriterijuma za odabir partnera, mislim da oni koji se tako upoznaju imaju cilj, ali nedovoljno definisan, pa i ta neodlučnost koja se kasnije javi verovatno potiče usled tog nekog redefinisanja cilja u zavisnosti od situacije na terenu, znači čisto prilagođavanje pronađenom partneru, otuda ta promena stavova, prestrojavanje u hodu kako se nekada govorilo...
Patim...Šta da ti kažem, MALO JE FALILO...pazi tu dvosmislenost u ovim rečima...
![]()
Zasto sticajem okolnosti?
Kao da je to nesto strasno?
Kao da ljudi nemaju potrebu da upoznaju druge, da se druze.Ne mora to biti vezano za seks, bez obzira na orjentaciju sajta......
, došao sam na te sajtove iz nekih drugih, prozaičnih razloga, inače vidim da nije loša atmosfera među tim ljudima, druže se i zabavljaju...To mi je drago da čujem.
Baš sad razmišljam kako želim da napustim forum, pošto me rastužuju sve ove priče o životu, nekoj realnosti, bez ljubavi, gde je samo seks bitan i kako svi svakome dosade i seks pokreće svet i ništa ne valja i sve je površno i životinjski, a kao normalno i lepo. Nekako počinjem da sumnjam u ljubav, u koju ne želim da sumnjam. Previše negativnog, premalo pozitivnog. Čak i ako se mnogi šale, nisu to prave šale. A mislim da je mnogo onih koji se ne šale. Previše takvih za moj ukus. Kada tome dodam neke osobe iz RL-a, ostaje samo da se zatrpam u ove svoje knjige i nalazim nekog hebača s vremena na vreme, zaboravim na sve ono što može lepo da se desi, pošto ionako može kratko da traje, sudeći po forumu. A da dovede do tuge, koja je neminovna.
E pošto nisam mračnjak i ne želim da postanem, sve to počinje jako da smeta. Pokušavala sam na svoj način da se borim sa svim tim ljudima, ali mi redovno pokušavaju dokazati da sam naivna. Možda jesam, ali ne želim da budem ogorčena.
Ovo nije opraštanje, pošto ne verujem da neću više dolaziti, makar zbog onih ljudi koji me vesele i koje volim da čitam, a ponekad pomislim da bih želela i da ih upoznam, ali sam želela da napišem kao neki protest. Šta znam. Pišemo se.
......Gde to čupaš, to borbeno...O ljudi šašave cure...![]()

pa vish da se svi sexaju osim nas par...treba izboriti mesto u ovom opstem ratu za polne organe....pa rekoh da nam podignem moral.....![]()

ne dizi moral nego cekic za meso u ruke![]()