Не извлачи се него упути дами неки фини пп...
мислим.. тим флертом се ваљда и почиње...![]()
ja pokušala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi sve mi u grupnjak s Dzorzom-on je sportista, ima jako srce i sirokih je pogleda na svettup
![]()
sta bre da priznam..radim seminarski pa vas malo lozim
Ja bi sve mi u grupnjak s Dzorzom-on je sportista, ima jako srce i sirokih je pogleda na svettup
![]()
Pile o cemu ti leba ti
Браво...ja pokušala
Него... овај Ђорђе је прави правцати дискриминатор...Zauzete i udate nix![]()
Ti nas lozzish a mi se primamo. Ti si pametan a mi glupe.
To nije lepo od tebe, a nije ni tachno. Poshto si rekao da smo mi glupe i k urve, sad lepo kazzi shta si ti?
Форумашице одговарају са не, а форумаши са да...
И сада се ја питам.. нису ли се то форумаши сексали међусобно...:rolleyes:
ja to uopsteno, o desavanjima na forumu. a pretpostavljam d aje forum bar delom odslikavanje stvarnosti. pa mi nesto bude muka.
A koje stvarnosti leba ti..sad kao sve citate nesto izmedju redova..bas vam je dosadno![]()
A koje stvarnosti leba ti..sad kao sve citate nesto izmedju redova..bas vam je dosadno
Pile ja ne navlacim nista
Šta žene imaju od javnog izjašnjavanja?Samo vulgarne kvalifikacije.
Nemoj da lagis..nisam rekao da ste glupe..a dao sam primer kurave koji se ne odnosi na forumasice vec uopsteno![]()
Тачно. 8)
а оне подављене су колатерална штета...![]()
Рекло би се да грешиш.
Ја сам знао и пре читања теме да ће тек понека самосвесна форумашица признати да је била с неким одавде.
Углавном је то као и у СЖ...
Мени је само једна девојка кад смо први пут разговарали о прошлости признала да је имала више од три мушкарца.
Обично кад причам с другарицама крену од те бројке да би тек након неког времена рекле реалнију цифру...
Секс између форумаша није баш толика реткост.
Исто као што пре пар година није био реткост између четера...
Верујем да је и сад тако али сам више не четујем да бих могао да гарантујем...
pa chuj, neke stvari chovek realno zzeli da zaboravi. ponekad u tome i uspe.
a ono chega se ne secam, nije se ni desilo.![]()
Pa...ako kazzesh da nas lozzzish a da se mi primamo, to znachi da smo glupe, jel da... a uopshteno je shiri pojam od forumashice tako da obuhvata i pojam forumashice...shto je isto kao da si rekao forumashice...
Nisam bila sa forumashem a i ne zzelim biti. I nisam lazzljiva ku rva.![]()
Што је најгоре, оно су стварно радили. Ако загине, мало се кају и додатно плачу, али се не секирају превише јер је "отишла у рај". А ако јадница преживи, одма' спремају суво грање...
Најјаче у Пајтоновцима када онај витез "логички" убеди сељаке да је жена вештица ако је исте тежине као и патка.![]()
Што је најгоре, оно су стварно радили. Ако загине, мало се кају и додатно плачу, али се не секирају превише јер је "отишла у рај". А ако јадница преживи, одма' спремају суво грање...
Најјаче у Пајтоновцима када онај витез "логички" убеди сељаке да је жена вештица ако је исте тежине као и патка.![]()
ma niko tebi ovde ne pripisuje nishta shto nisi rekao....Pa rekao sam da se ne primate..znaci ne zelim da vas lozim vec otvorena pricaaaaaaasto volim kad mi stavljaju reci u usta koje nisam rekao