Jeste se sexali sa nekim sa foruma?

Форумашице одговарају са не, а форумаши са да...:roll:

И сада се ја питам.. нису ли се то форумаши сексали међусобно...:rolleyes:

Рекло би се да грешиш.
Ја сам знао и пре читања теме да ће тек понека самосвесна форумашица признати да је била с неким одавде.
Углавном је то као и у СЖ...
Мени је само једна девојка кад смо први пут разговарали о прошлости признала да је имала више од три мушкарца.
Обично кад причам с другарицама крену од те бројке да би тек након неког времена рекле реалнију цифру...
Секс између форумаша није баш толика реткост.
Исто као што пре пар година није био реткост између четера...
Верујем да је и сад тако али сам више не четујем да бих могао да гарантујем...

Šta žene imaju od javnog izjašnjavanja? :lol: Samo vulgarne kvalifikacije.

Све оне који жене осуђују због броја партнера треба уштројити.
Свако од нас има право и слободу да изабере себи кога жели под околностима које одговарају обома.
И свако има право да погреши у свом избору или да бира из других разлога који не морају да се слажу с нашим разлозима кад чинимо исто...
Мада, мишљења сам кад би било више женских признања да би форумаши постали агресивнији према тим девојкама које су признале јер би ми неки помислили да и они могу да "добију" губећи из вида да се ништа не "добија" већ да нам се други "даје"...

Nemoj da lagis..nisam rekao da ste glupe..a dao sam primer kurave koji se ne odnosi na forumasice vec uopsteno:twisted:

Pa...ako kazzesh da nas lozzzish a da se mi primamo, to znachi da smo glupe, jel da... a uopshteno je shiri pojam od forumashice tako da obuhvata i pojam forumashice...shto je isto kao da si rekao forumashice... :think:

Nisam bila sa forumashem a i ne zzelim biti. I nisam lazzljiva ku rva. :neutral:

Тачно. 8)

а оне подављене су колатерална штета...:lol:

Што је најгоре, оно су стварно радили. Ако загине, мало се кају и додатно плачу, али се не секирају превише јер је "отишла у рај". А ако јадница преживи, одма' спремају суво грање...

Најјаче у Пајтоновцима када онај витез "логички" убеди сељаке да је жена вештица ако је исте тежине као и патка. :)

Рекло би се да грешиш.
Ја сам знао и пре читања теме да ће тек понека самосвесна форумашица признати да је била с неким одавде.
Углавном је то као и у СЖ...
Мени је само једна девојка кад смо први пут разговарали о прошлости признала да је имала више од три мушкарца.
Обично кад причам с другарицама крену од те бројке да би тек након неког времена рекле реалнију цифру...
Секс између форумаша није баш толика реткост.
Исто као што пре пар година није био реткост између четера...
Верујем да је и сад тако али сам више не четујем да бих могао да гарантујем...

pa chuj, neke stvari chovek realno zzeli da zaboravi. ponekad u tome i uspe.
a ono chega se ne secam, nije se ni desilo. :D

Pa...ako kazzesh da nas lozzzish a da se mi primamo, to znachi da smo glupe, jel da... a uopshteno je shiri pojam od forumashice tako da obuhvata i pojam forumashice...shto je isto kao da si rekao forumashice... :think:

Nisam bila sa forumashem a i ne zzelim biti. I nisam lazzljiva ku rva. :neutral:

Pa rekao sam da se ne primate..znaci ne zelim da vas lozim vec otvorena prica:twisted:aaaaaasto volim kad mi stavljaju reci u usta koje nisam rekao

Што је најгоре, оно су стварно радили. Ако загине, мало се кају и додатно плачу, али се не секирају превише јер је "отишла у рај". А ако јадница преживи, одма' спремају суво грање...

Најјаче у Пајтоновцима када онај витез "логички" убеди сељаке да је жена вештица ако је исте тежине као и патка. :)

tako da je taj odnos prema zenama ostao i do danasnjih dana. samo u figurativnom smislu. :!:

Da.....
Uticaj religioznih zabluda na polozaj zzene u danashnjem drushtvu....od majke-device do kriva-ne kriva udavichemo je....
A tek narodne poslovice....
Daboga se lopata pozlatila shto djevojku zakopa
i tako dalje....

Back