Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.878
Ma nije to teorija..uopsteno se zene slabo izjasnjavaju po pitanju privatnosti..muskarci otvoreno ovde nude sve i svasta..zene bi malo intimnije zataskavanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije to teorija..uopsteno se zene slabo izjasnjavaju po pitanju privatnosti..muskarci otvoreno ovde nude sve i svasta..zene bi malo intimnije zataskavanje![]()
Shta se primate? Super.
Tebi je mala kita hahahaha...
Shta se primash.
Aman.![]()
evo ja zelim seks.![]()
ja zzelim seks.ahahapa daj reci koja je ovde otvoreno rekla da zeli sex
sine..
mnoge su rekle.al ne sa bilo kim i to je razlika.
sanouka, hvala =)
Pa tako sam i rekao..zelite ali nikako nedajboze u nove avanture..da se procuje po komsiluku![]()
da rezimiramo:nije sa bivsim nego sa igorom. na svakom mestu, u svako doba dana. "svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem!"![]()
ahahapa daj reci koja je ovde otvoreno rekla da zeli sex
Jeste pile ti si otvoreno rekla da ti pomazimo sike![]()
ja zzelim u novu avanturu.
Pa tako sam i rekao..zelite ali nikako nedajboze u nove avanture..da se procuje po komsiluku![]()
Ja zzelim sex. Ali ne sa forumashem.
A taktika...ako prizna ***** je, ako ne prizna onda je lazzljiva ***** mi vech zzeshche ide na K urac koji pochinje da mi raste ovde.
hahahaha,,,shta se primash...
Ma nije to teorija..uopsteno se zene slabo izjasnjavaju po pitanju privatnosti..muskarci otvoreno ovde nude sve i svasta..zene bi malo intimnije zataskavanje![]()
aj opiši mu i kako i reši nas bede.. barem na par sati..ali ja želim TEBE g.