Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu ja. Ja se uvek vrtim oko gostiju, posluzujem, kuvam kafe, a uvek ustanem kad mi neko ulazi na vrata, a Igor misli da sam ja to vaspitana bas za njega jer on valjda obozava kad devojka ustane kad on ulazi. :D Ne pricam napamet, pricali smo o tome.

E pa kada te razumem ..prvi dan sam bila na 3 mesta a drugi na 2..ja sam inace disciplinovana i vodim racuna ali ..ne mozes bas nista da ne uzmes..a volim ribu na primer i sve od nje ..zato sam danas ..jela samo corbu od sargarepe ..:D

Jednu devojku sam prozvala rolnica u srednjoj skoli i cini mi se da ona sad ne mora ni da jede ni da pije ni da udise vazduh, cini mi se da ona sad od tog nadimka zivi, ali ne znam ko je ona. Vidim, provlaci se taj nadimak kroz forum, kao to je ova, Heroina neka, to joj je pravo ime, Heroina, a rolnica joj je nadimak. :D

a i vredan neki.. samo radi ..pa vanilice i ne postizava..a ko zna? mozda je prezauzet..bas sa vanilicama..sta mislis?,,daa miris vanilica je bas fin i mek i ..omamljujuci..e..sada bih bas jednu Vanilicu...;)

Nisu kruscice nego breskvice..i kada ne znas ne mozes ni a ih jedes.. to su veoma suptilne breskvice..samo one koje ih osete ..najneznije i najromanticnije mogu da ih ..gricnu.. ti im ni imenisi zapamtila..zato ..aaaa ..nemaaa..:wink:
a Vanilice ..ni tu nemas pojma.. jos kada ostane dzema na usnama ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back