*TASKA*
Aktivan član
- Poruka
- 1.645
Cao,pa sutra nastavak...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mnogo me ovo potreslo![]()

idi bre uvek me nasmejes sto ne svracas cesce ?opet nikog nema...cccc...idem da sredjujem postu...posladoh si kandidature mali milion i ako me sada niko ne zove stvarno nisam ni za sta... drzim si fige... laku noc spavalice
kisss

pile jel imas neko prethodno iskustvo? uvek se pitam kako se prijaviti na konkurs ako si sveze izasao sa faxa?
koliko bi mi dala godinica?![]()

pa ne znam opet imam utisak da si mlada...ali to je samo moj utisak...nemoj da mi kazes da si teta koja rucka cetvrtu deceniju...u trecoj si sigurno...![]()
oh, evo teme koja mene zanima! a šta si po struci? a u čemu si imala iskustva, šta si radila?
gle ja sam slikar i trebala sam da budem inzinjer zastite zivotne sredine nego dodjoh ovde.. tako da su mi to struke..a radila sam kao kreator rucno radjene keramike, kao organizator decjeg filmskog festivala i kao umetnicki saradnk za jedan casopis...a isto smo onda godiste ne?

o, čoveče, ludilo, ko bi rekao da smo isto godište! to je samo dokaz da su godine relativna stvar![]()
mislim da je od izuzetnog značaja što imaš dve sasvim različite struke, posebno ako živiš na zapadu, to je tamo prednost, daje ti širinu i mogućnost da se isprobavaš u više stvari. takođe, mislim da je odlično i što si radila tako različite stvari, opet iz istog razloga. ne znam gde živiš i kakva je tu situacija, ali po svim pričama koje znam o zapadu, posebno o SAD, tamo je velika prednost pokazati se kao svetrana i flekibilna osoba koja se ne libi da se isproba u raznim stvarima, za razliku od stanja u ovoj zemlji, i to meni baš ide na živce, "ne radiša u struci?!" mislim, naravno da ne radim, isprobavam sve što mi se dopadneali, nisam ja sad tema. vidim da tebe zanimaju poslovi koji imaju veze sa kreativnošću. to je vrlo interesantno. da li možda znaš koji se od kreativnih poslova tamo više nudi, gde se najviše traže ljudi? ili možda imaš mogućnost da upišeš neki seminar ili kurs iz neke oblasti, to bi ti bilo odlično, smatraće za plus da si završila neki njihov kurs? šta bi ti lično najviše volela da radiš? možda bi mogla da radiš kako ilustrator za neke novine, ili izdavačku kuću, ako iamš posebnog talenta. mada, meni se najviše dopada ta keramika, da li imaš mogućnosti da sama proizvodiš nešto i nudiš nekim prodavcima? ili da kreiraš opet neke modele za nekog?
...odusevljeni su sto sam poliglota tj generalno gledano srbima, tim nekim ljudima koji dolaze ko zna odakle... dakle odusevljeni su nasoj adaptaciji novim jezicima, kulturi...znas nam sortu
...a za samostalnu proizvodnju mi treba dobra kinta tako da ce to jos da saceka...prvo da sredim stambeno pitanje jednom za svagda, pa dete, pa onda ja na kraju
Ej bre zenske,zar ja najstarija![]()
to sa zastitom zivotne sredine bi trebalo da upali to tek uzima maha ovde, a ima dosta projekata tehnicke vrste koji moraju da imaju i elaborat o uticaju na covekovu okolinu, mozda nisi obracala paznju ali proprati i oglase za projektne biroe ako te to zanima, nije bas umetnost ali...![]()
Pile pa gdje zivis,bila sam ubedjena da si u srbiji,ne znam zasto![]()
... u strancuskoj ble