Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
60933_prev_425.jpg

prijatno.... ko voli.
ja bas sada uivam u jednoj ovakvoj :lol:
Hmmm.....sjajno izgleda.Moze jedna za mene?Samo sa vise secera.:lol:

po mojoj slobodnoj proceni skoro vecina muskaraca je takvo samo u razlicitoj meri, neki toliko da mozes to da podneses, a neki... svima se roditelji na ovaj ili onaj nacin se mesaju u vezu, negde neposredno, a negde na suptilnije nacine. vecina muskaraca citavog zivota izbegava konfliktne situacije, pogotovo one porodicne. jedino oni koji su prekinuli sve veze sa roditeljima nemaju te probleme...ali tek to ti govori jos stosta o njemu... ne nadaj se previse, vecina muskaraca ima emotivnu inteligenciju na nivou 7-14 godina:mrgreen:

jel' neko gledao jedan stari film(ne secam se imena) u kome gl.glumica dresira svog muskarca...koristeci knjigu za dresuru pasa:):):)

fenix, procitah o cemu se radi i u svakom slucaju, sta god na kraju bilo- SRECNO i drz' se.

ahaha secam se filma. Stari film, jos je mama dala ceri uputstvo ludooo ahaha, ali istinito

Jeco, šta dati kažem, ako ti se plače ti plači. ja juče kad sam došla s posla, kako sam zaključala vrata, udarila u plač. a ne znam, ništa mi se nije direktno desilo, već mi se valjda tako nakupilo negativne energije, a i počeo mi PMS. i ja plakala i plakal, čak mi se skroz napravili oni grozni crveni pečati na licu, i onda se umila, ručala, odmorila, posle otišla da posetim dragog na poslu i do uveče sam već bila lepo raspoložena. valjda nekad i prija isplakati se :-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back