Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bih, pile, probala da ulažem baš u tu samostalnu proizvodnju, a ako ne, onda bar da radim na kreacijama, možeš ih raditi i kući, čuvajući klinca, pa ih čuvaj i skupljaj, ko zna. ok, predložila sam nešto kreativno pošto vidim da ti ide i da imaš sklonosti. ali, možeš probati i da igraš na tu drugu kartu, zaštita sredine. jesi probala da se ubaciš u tako neka udruženja? možda ne moraš odmah da radiš baš to, ali znaš ono, ubaciš se u firmu/organizaciju, pa polako, pokažeš da imaš kefalo,...
ja bih na tvom mestu slala cv na najrazličitija mesta. a, ako ti se negde baš dopada organizacija posla, firme, ili već nešto drugo, probaj da se ubaciš kao bilo šta.

Kako podnosis strajkove.Tamo stalno neki haos

MA ja ih odlicno podnosim...kuci sam...nego mi zao muza...jutros je krenuo pre pet...ipak ima 70ak km da predje do posla...a taj haos stvarno nikako da stane

ja bih, pile, probala da ulažem baš u tu samostalnu proizvodnju, a ako ne, onda bar da radim na kreacijama, možeš ih raditi i kući, čuvajući klinca, pa ih čuvaj i skupljaj, ko zna. ok, predložila sam nešto kreativno pošto vidim da ti ide i da imaš sklonosti. ali, možeš probati i da igraš na tu drugu kartu, zaštita sredine. jesi probala da se ubaciš u tako neka udruženja? možda ne moraš odmah da radiš baš to, ali znaš ono, ubaciš se u firmu/organizaciju, pa polako, pokažeš da imaš kefalo,...
ja bih na tvom mestu slala cv na najrazličitija mesta. a, ako ti se negde baš dopada organizacija posla, firme, ili već nešto drugo, probaj da se ubaciš kao bilo šta.

ma to ti kazem samo da sredim stambeno pitanje pa cu ja poceti da se bavim kreativnim radom...a sto se tice z.Z.sredine vec sam radila staz u jednoj firmi i hteli da me prime, ali diploooomaaaa, tako da su mi rekli cim budem pocela studije ovde da imam mesto kod njih...inace sam prijavljena u neke organizacijice koje mi salju sve moguce ponude za posao...tako da saljem i saljem...ali strancuzi lenjci pa im treba puno vremena da obrade dosijee i zovu posle mesec i vise dana... bice bice ....nego pricajte o vama

A cime se vi bavite? Tasku ne smem da pitam inace ce da me odstreli...
a skarlet koja "nikad nije bila lepa" ...tako valjda pocinje knjiga...
a ti phenomenon?

Imala sam kafic,pa smo prodali lokal,naisla super ponuda.Mada mi je tesko palo,imala sam odlican posao,ali sam bila preopterecena poslom,i morala sam nesto promijeniti.
Djeci sam sad potrebna,brzo porastu i odu.
Sad sam u trazenju nekog mirnijeg posla,ali planiram opet privatno nesto.:)
Suprug ima svoj posao tako da mi od njega nema neke velike pomoci:)

Pile da te odstrelim,zenski kutak bi izgubio najduhovitiju forumasicu,a to nikako;):D

pa, ne paše mi baš taj deo, više neki drugi, ali nema veze ;)
ja se bavim svačim, ali bukvalno!
završila sam strani jezik, radila i u državnoj školi (bljak) i u privatnoj školi (baš mi se dopalo, čak imam ideju i da jednog dana otvorim svoju školu, ali o tom potom, važno je imati san), i u državnoj službi (bljuv) i u privatnoj firmi (kuuul), i kao slobodni strelac prevode za firme (ekstra!),... najviše mi se dopada rad u korporaciji, promenila sam već par radnih mesta, mislim da bih mogla da radim bilo koji posao tamo, radi idem na sve seminare na koje me šalju, rado učim nove stvari, rado se bacam na nove poslove i možda ćete misliti da sam luda, ali radna sredina, način i organizacija rad, mogućnost kretanja po lestvici, što vertikalno što horizonatlno, već imaju opijajući šmek za mene! kad se zezam , kažem "samo mi dajte šensu da se pokažem, biću vam direktor" hehe!

dipl. ing. mas koji priprema mr :), zato me uzasno i nerviraju sve ove price oko mastera i izjednacavanja statusa, ne mogu da slusam danasnje vesti, bas poludim ;)

sta? bolonja? pa jel ozbiljno ili jos samo pricaju...u svakom slucaju imas pet godina studija tako da ti je to resena stvar i ako ti izjednace status nista ne gubis... tako bi bar trebalo da bude sem ako tamo ne mrse nesto

pa, ne paše mi baš taj deo, više neki drugi, ali nema veze ;)
ja se bavim svačim, ali bukvalno!
završila sam strani jezik, radila i u državnoj školi (bljak) i u privatnoj školi (baš mi se dopalo, čak imam ideju i da jednog dana otvorim svoju školu, ali o tom potom, važno je imati san), i u državnoj službi (bljuv) i u privatnoj firmi (kuuul), i kao slobodni strelac prevode za firme (ekstra!),... najviše mi se dopada rad u korporaciji, promenila sam već par radnih mesta, mislim da bih mogla da radim bilo koji posao tamo, radi idem na sve seminare na koje me šalju, rado učim nove stvari, rado se bacam na nove poslove i možda ćete misliti da sam luda, ali radna sredina, način i organizacija rad, mogućnost kretanja po lestvici, što vertikalno što horizonatlno, već imaju opijajući šmek za mene! kad se zezam , kažem "samo mi dajte šensu da se pokažem, biću vam direktor" hehe!

nego sta bese engleski...hm...ili to bese neko drugi... i ja sam radila prevode ahaha ali nisam studirala nego prirodno nadarena...krala sam ti malo posao...cisto da se prehranim u studentskim danima... a ovo horizontalno naranvno da ima opcinjujuci uticaj na tebe;)

Imala sam kafic,pa smo prodali lokal,naisla super ponuda.Mada mi je tesko palo,imala sam odlican posao,ali sam bila preopterecena poslom,i morala sam nesto promijeniti.
Djeci sam sad potrebna,brzo porastu i odu.
Sad sam u trazenju nekog mirnijeg posla,ali planiram opet privatno nesto.:)
Suprug ima svoj posao tako da mi od njega nema neke velike pomoci:)

Pile da te odstrelim,zenski kutak bi izgubio najduhovitiju forumasicu,a to nikako;):D

to samo ponekad nisam ja ta...bilo mi zao sto sam vas rasplakala pa rekoh da se smirim

kako bre ne gubim cemu mi onda sluzi sav trud oko magistrature, grrrrr
ako nisi ispratila skustina je resila da se izjedanace dipl i masteri i to je bas lepo ako hocu mogu da dobijem potvrdu o tome ali sta sa svim ispitima koje sam ispolagala posle?!
to je kategorija koja ce najgore proci osim ako ne doktoriram a mrziiii meeee vise da uciiim

nego sta bese engleski...hm...ili to bese neko drugi... i ja sam radila prevode ahaha ali nisam studirala nego prirodno nadarena...krala sam ti malo posao...cisto da se prehranim u studentskim danima... a ovo horizontalno naranvno da ima opcinjujuci uticaj na tebe;)

eh, eh, zlobnice! ;)

a sad ozbiljno, mislim da je jedina stvar koja će eventualno moći da me uspori i smanje moje ambicije može biti rođenje deteta. pošto će mi ono postati prioritet i tad će mi važni faktoru pri izboru posla biti kraće radno vreme, manje napora i umaranja, manje putovanja i što manje obaveza van radnog vremena, što veća mogućnost da budem dostupna detetu i posvećena upravo njeum. a ovi kriterijumi koje imam sad (što veća zarada, mogućnost napredovanja, izazovi i dokazivanje, stalno usavršavanje,...) će morati da idu na stand by dok mi dete ne poodraste...

kako bre ne gubim cemu mi onda sluzi sav trud oko magistrature, grrrrr
ako nisi ispratila skustina je resila da se izjedanace dipl i masteri i to je bas lepo ako hocu mogu da dobijem potvrdu o tome ali sta sa svim ispitima koje sam ispolagala posle?!
to je kategorija koja ce najgore proci osim ako ne doktoriram a mrziiii meeee vise da uciiim

gle, ne znam sta se tamo desava, uopste nisam u toku,ali gle:
prva god faxa
druga godina faxa = profesionalizacija-ovde se zove bts
treca godina faxa=licenca
cetvrta god= master 1
peta god= master 2
pa onda pises tezu koja ti je uslov za doktorske studije sto je kod vas u ovom slucaju, magistarski rad
i to bi tako trebalo da bude i nista ne bi trebala da gubis, ali tamo je sve moguce
pisite peticiju ministru prosvete, nemate pravo da gubite zbog njihove odluke da se napokon studira po bolonji.
Uostalom sto ne uvedu bolonju za one koji pocinju, a ne za one koji zavrsavaju. DAj jos info sta misle da rade

eh, eh, zlobnice! ;)

a sad ozbiljno, mislim da je jedina stvar koja će eventualno moći da me uspori i smanje moje ambicije može biti rođenje deteta. pošto će mi ono postati prioritet i tad će mi važni faktoru pri izboru posla biti kraće radno vreme, manje napora i umaranja, manje putovanja i što manje obaveza van radnog vremena, što veća mogućnost da budem dostupna detetu i posvećena upravo njeum. a ovi kriterijumi koje imam sad (što veća zarada, mogućnost napredovanja, izazovi i dokazivanje, stalno usavršavanje,...) će morati da idu na stand by dok mi dete ne poodraste...

ahaha nego jel si strudna ili jos profitiras

Imam blesavog:lol:muza,u pozitivi,sina 14g.i cerka 5 g.
A praznike jedva cekam,zanimljivo najvise zbog cerkice.
A ono brinem,sredjujem,salim se po fazonu zivot mi se sveo na to.Nije tesko,nego ja bi da se bavim jos necim:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back