scarlet.ohara
Zainteresovan član
- Poruka
- 454
ja bih, pile, probala da ulažem baš u tu samostalnu proizvodnju, a ako ne, onda bar da radim na kreacijama, možeš ih raditi i kući, čuvajući klinca, pa ih čuvaj i skupljaj, ko zna. ok, predložila sam nešto kreativno pošto vidim da ti ide i da imaš sklonosti. ali, možeš probati i da igraš na tu drugu kartu, zaštita sredine. jesi probala da se ubaciš u tako neka udruženja? možda ne moraš odmah da radiš baš to, ali znaš ono, ubaciš se u firmu/organizaciju, pa polako, pokažeš da imaš kefalo,...
ja bih na tvom mestu slala cv na najrazličitija mesta. a, ako ti se negde baš dopada organizacija posla, firme, ili već nešto drugo, probaj da se ubaciš kao bilo šta.

ja bih na tvom mestu slala cv na najrazličitija mesta. a, ako ti se negde baš dopada organizacija posla, firme, ili već nešto drugo, probaj da se ubaciš kao bilo šta.

, zato me uzasno i nerviraju sve ove price oko mastera i izjednacavanja statusa, ne mogu da slusam danasnje vesti, bas poludim
, zato me uzasno i nerviraju sve ove price oko mastera i izjednacavanja statusa, ne mogu da slusam danasnje vesti, bas poludim 

nemam vremena za duze
 nemam vremena za duze muza,u pozitivi,sina 14g.i cerka 5 g.
muza,u pozitivi,sina 14g.i cerka 5 g.