Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo je pijem. Imam jos jednu punu soljicu kafe osim ove moje, pa izvol'te.
Ko hoce.
I ja mrzim da idem u poslugu, pa bio prazan stomak ili ne.
Jednostavno nikada to nisam volela.
Mene je tesko pokrenuti.
Pogotovo sada kada nemam dovoljno kose da bih se pojavila u javnosti.
Juce odgledah prvi serijal Dextera - dobrog serijskog ubice, preporucujem ko voli taj zanr.
Radnja se desava u Majamiju.
Glumci su simpaticni, oseca se ona atmosfera, muzika... pogledajte.
A za rucak, brrrr, nemam pojma sta ce biti. Mozda ce se nesto samo napraviti~~~~

Jao to najvise mrzim.Ustanes ujutru i onako sanjiva moras u prodavnicu!Uzas.Najlepse je da imas sve kuci i da uzivas uz kaficu...Jos kad pada sneg ili kisa..a ti unutra..Mmmmm...cisto uzivanje.8)

Ja kupujem po dve vekne hleba pa jednom u nedelji pa lepo prerezem sve na kriske i u zamrzivac , ujutru mi se za 5 minuta odmrzne i samo stoplim u mikrotalasnoj ako ima potrebe . To je rezultat toga jer me mnogo mrzi da idem u prodavnicu ujutro , mnogo mi je dobro u pizami dok popijem kafu . :wink:

Upravo je pijem. Imam jos jednu punu soljicu kafe osim ove moje, pa izvol'te.
Ko hoce.
Hvala, kiso:)
Evo i ja pijem kafu i uzivam u otrovnoj jacini:) Volim jaku kafu, bez secera:)

Kiso, kako si ti, kako se osecas?

Ostavila sam recept na temi o kolacima, za Cookies, preporucujem vam!
Meni se bas svidja. Lako se pravi, i obicno imas skoro sve od materijala kod kuce;)

The Husband Store

A brand new store has just opened in New York City that sells Husbands.
When women go to choose a husband, they have to follow the instructions at the entrance:

You may visit this store ONLY ONCE! There are 6 floors and the value of
the products increase as you ascend the flights. You may choose any item
from a particular floor, or may choose to go up to the next floor, but you
CANNOT go back down except to exit the building.

So, a woman goes to the Husband Store to find a husband.
The 1st floor sign on the door reads:
Floor 1: These men have jobs.
The 2nd floor sign reads:
Floor 2: These men have Jobs and Love Kids.
The 3rd floor sign reads:
Floor 3: These men have Jobs, Love Kids and are extremely good looking.
"Wow," she thinks, but feels compelled to keep going.
She goes to the 4th floor and the sign reads:
Floor 4: These men Have Jobs, Love Kids, are Drop-dead Good Looking and help with Housework.
"Oh, mercy me!" she exclaims, "I can hardly stand it!"
Still, she goes to the 5th floor and sign reads:
Floor 5: These men Have Jobs, Love Kids, are Drop-dead Gorgeous, help with Housework and Have a Strong Romantic Streak.

She is so tempted to stay, but she goes to the 6th floor and the sign reads:
Floor 6: You are visitor 31,456,012 to this floor.
There are no men on this floor.
This floor exists solely as proof that women are impossible to please.
Thank you for shopping at the Husband Store.

To avoid gender bias charges, the store's owner opens a New Wives store just across the street.
The 1st first floor has wives that love sex.
The 2nd floor has wives that love sex and have money.
The 3rd,4th, 5th and 6th floors have never been visited.

:lol::lol::lol:

Svi spavaju ,nigdje nikoga:)
Ja nema sanse ,oci k'o u sove,ali samo vi lijepo pajkite i sanjajte:)
Ma mene ko shisha;)
a tako mi se prica...i kuci svi spavaju,kitistrifi.
Dobro ok je meni i ovako sama sa sobom:D
Preletjela sam neke teme a ono sve neko filozofiranje,
bi' i ja filozofirala al' me mrrrrziii,mozda sutra:D

Eto tako dodjo' da se javim svima,
a sutra uz jutarnju kaficu,valjda ce biti vece drustvo za caskanje:)

Dobro jutro evo kafice....

lindt_tafeln_mocca.jpg

Koliko kosta wii,trazila sam na netu,ali nema cijena.Ja sam inace luda za tim igricama,ali ne volim ih nesto na kompu.:)
250jura sa wii sportovima i jednim daljinskim(unutra imas disk sa boksom,tenisom,golfom kao i treninzi..)posle mozes da ga nadogradjujes beskonacno,ja sam kupila wii play tu sam sa igricama dobila jos jedan daljinski
super je,a inace videla sam u merkatoru da se prodaje

Hvala, kiso:)
Evo i ja pijem kafu i uzivam u otrovnoj jacini:) Volim jaku kafu, bez secera:)

Kiso, kako si ti, kako se osecas?

Ostavila sam recept na temi o kolacima, za Cookies, preporucujem vam!
Meni se bas svidja. Lako se pravi, i obicno imas skoro sve od materijala kod kuce;)

Moja Caki i ja volim jaku, bez secera.
Ma nije mi bas tako lose, hvala na pitanju mila, samo da mi nije manjka kose!
Salim se, svima po Forumu sam rastrubila da sam se osisala na kratko, pa sad eto... guram nekako i samo se pipkam po glavi, sve da bih osetila bar neki pomak u rastu, ali njega nema.
Ma nema veze.
Eto i to sam probala u zivotu, osetila sam taj feeling i da znate nije bas sve jedno odjednom ostati bez jednog od glavnih obelezja zenskosti. Ali... dosta, necu vise da tupim o tome, da neko ne pomisli da sam postala opterecena ;-)
A za onaj vocni kolac koji se ne pece, sve reci pohvale, mljac, mnogo je dobar Coko.
Puno te pozdravljam.

hm ja imam bash otpor prema delti i celoj toj skalameriji bash bih volela da ih nekako..... prema karicu recimo nisam imala takav otpor na taj nachin...
ali dobro shvatam to je mozhda prolazno.. ono svi ce jednog dana raditi za nekog od tih ili ce da crknu
ili su moji merkator-orijentisani i gomila ljudi pa zato...
ako odem u delta siti i onda mi bude lepo ja cu morati da se podsetim da se .. ne znam.. bas ne volim ni maksije ne volim sto su sklonili centroprom i sto su oterali mrzovoljne prodavachice i ispisali de je jogurt a gde mleko!!! ali sve ce to proci... :?

zashto je svaki maksi umotan u papir na kome je nacrtan brokoli... zasto ti ljudi unutra ne mogu da gledaju napolje... koji rade
e i ugusili su samoposlugu cvetni trg i otvorili ono sa automobilima ok imam neke licne razloge zashto to nije prakticno
i tako dobar je taj kapitalizam :evil:
nervira me sta ako je lep taj delta siti i sta ako zavolim deltu mada prema sladoledim nisam tako osorna.

ma u stvari me bole uvo, a j el bolje nego merkator recimo ove ostale ni ne znam..tempo je valjda ko skladishte a metro vise niko ni ne pominje, da l to postoji uopste... sta me pa zabole za centroprom... a kuglanje imash i na adi i verovatno jos negde

jos jedan biser od juce ali iz metroa
kupili trenazer i sasvim logicno dobili garanciju uz racun i obavezu d apozovemo naznaceni ovlasceni servis da dodje da izvrsi montazu i overi garanciju kako bi uopste vazila. Sve ok, uredno postupimo po uputstvu i pozovemo ovlasceni servis koji dolazak uslovljava placanjem?! E pa ako nisam propustila brdo garancija kroz sake i nikad se nije ovlasceni serviser trtio da trazi pare preko cene proizvoda koji platis- uzas kakvi moroni. Posvadjam se naravno i zovem inspekciju pa sad...Cemu sluzi garancija ako u garantnom roku nema spravo na besplatne usluge servisera i za montazu i odrzavanje??? Btw nigde ne pise ni u garanciji ni na racunu ni u radnji da do toga da ti garancija bude validna moras da zoves njihovog servisera i to ekstra platis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back