Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam na msn-u a budna sam odavno
pa eto resih da vidim sta ima novoga u ovoj kafedzinici, kutku ili kako god :)
ma uzeli smo steper da se po kuci mlatimo i brojimo km i kalorije :)
da ne duzim epilog je da su rekli da se servis u stvari ne placa nego izlazak na teren, a kada smo shvatili da im je radnja na citavu jednu stanicu od nas i lepo resili da odemo po servisera i vratimo ga nazad jer za te pare mogu da napunim rezervoar i predjem razdaljinu do njihove radnje zilion puta onda se ispostavilo da se ipak placa radni sat majstora koji je izasao na teren a ne samo prevoz do terena i nazad?!
posto sam ja element za zastrasivanje i pretnje pristali su da odvezemo i dovezemo majstora (cca 10 min) i da ne naplate montazu. Moroni! A pre toga je trebalo izvuci podatke iz privrednog registra, potegnuti raznorazne inspekcije itd. cisto da shvati sa kim ima posla a onda ispade kako sve moze, uzas.

Na zalost,phen,tako to biva kod nas.
I ja se tako uvijek iscudjujem,
a da ne kazem koliko po..pi...zd...im.
A to je jos uvijek normal ovdje.

Inace
dobro jutro,dobar dan:)
Pada kisa,
mene boli glava,
evo pijem kafu,valjda bice bolje:)

ma ne bebac je prerastao sediste za auto sa kolica, pa sada moram da kupim vece evolitvno sediste pa trazim neko kojem se naginje naslon. Pa mora decko je veliki sada. A problem sa stomakom nije "kalsicne "prirode vec me boli samo sa leve strane ispod rebara i ne pomazu mi lekovi. Mislim da je na psihickoj bazi pih

bila videla i nista posebno.
Kuglanje zavrsili za manje od sat vremena i lepe parice spucali kad uzmes u obzir i ****. Sve u svemu samo dobar zaklon od kise kada treba ubiti vreme- to je moj dozivljaj cele te papazjanije

ja planiram da idem u deltacity bila moja drugarica i kaze poskupo mada moze nesto da se nadje ... sta je to znacilo ne znam dok ne vidim a cenovnik u kaficima ne postoji vec samo sta nude bez cena... i tako

Zene ja se danas zakoljala nozem u ruku i dobro je , doca reko nista do sutra antibiotik a sutra cemo videti za anti tetanus . I reko odmaraj ruku mozes samo eventualno da kuckas i najveca tezina da ti bude maus :) Javicu vam kako sam nemoj da se sekirate :mrgreen:

Zene ja se danas zakoljala nozem u ruku i dobro je , doca reko nista do sutra antibiotik a sutra cemo videti za anti tetanus . I reko odmaraj ruku mozes samo eventualno da kuckas i najveca tezina da ti bude maus :) Javicu vam kako sam nemoj da se sekirate :mrgreen:

Joj pa moras da pazis!E ja vas pozdravljam do sutra idem da gledam bingo , ako dobijem premiju castim:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back