Jeste li spremni na strance u obitelji?

Teško je govoriti o narodu kao ružnom ili lepom, ima tu mnogo varijacija na temu, ali uglavnom se nekako ispostavi da što je ten belji, kantalni tilt pozitivniji, oči i kosa plavlje, to su ljudi lepši u proseku. Mislim i na muškarce i na žene (izuzetak je možda Rusija)

Da, gledajući nas svakodnevno, shvatio sam da ustvari nismo ni za prelaznu ocenu, pogotovo kad je u pitanju Evropa. Možemo se nadmetati eventualno sa arapskim zemljama.

Кајса Србкиња из Косјерића!

Na Filipinima se živi puno gore nego u Srbiji 1990-ih. Srbija iz pomenutog perioda je za Filipine kao što je Švedska bila za Srbiju. Svaki strani prdonja na Filipinima može za 10 dolara birati maloljetnicu koju će kresnuti. Prostitucija na Filipinima i na Tajlandu je dno dna na ovoj planeti. Većina Filipinaca nema VC šolje, internet, a mnogi ni struju, televizore itd. Radi se i jednoj od najsmirošapnijih zemalja na svjetu van Subsaharske Afrike.
Svaki Filipanac sa kojim sam radio je bio pametniji i vredniji od svih Srba sa kojima sam radio, osim mozda ukupno dvojice njih.

90-ih bi Srbi umirali od gladi da im nije bilo deda Avrama.

Кајса Србкиња из Косјерића!
Screenshot_20241013_113818_Instagram.jpg

I estetika je tu

Rasizam je kroz vijekove bio mnogo izraženiji na zapadu nego ovde. Realno i sada su u Srbiji rasisti u debeloj manjini.
Uza Srbija je etnicki cistija od one vase 'ustaske Hrvatske', prema kome da budemo rasisti uopste?

Drugo, rasizam je samo jedan pojavni oblik kolektivistickih predrasuda, potpuno je glupavo izdvajati ga od drugih kolektivistickih predrasuda.

Tipa, Srbi su poznati po tome da su u SFRJ vreme SVE seljacke devojcice i decake koje idu u gradske skole sikanirali i bullyingobali, samo zato sto su sa sela.

Bukvalno SVA seljacka deca su u SFRJ Srbiji sikanirana u skolama samo zato sto su sa sela.

To ti je samo jedan primer.

Moje ironične poruke brišete, a ozbiljne rasistički motivisane teme nisu problem?
Moraš da najaviš ironiju. Ili da je ukrasiš nekim smajlijem.
~~~
Za Kubance kažu da su odlični radnici: neiskvarini, vredni, skromni. Ali pretpostavljam da se fobije odnosi prvenstveno na Azijate.
Verovatno će se u početku držati izdvojeno, sa svojima, a vremеmom postepeno prihvatati našu kulturu.
Našim muškarcima (određenom profilu) će biti lakše da se odluče na miksanje jer su im žene patrijarhalne a fizički su ok. Dok će našim ženama biti teže jer su muškarci patrijarhalniji i od nekih naših a ako se gleda fizička komponenta - dosta niži od naših.
Znači da će podići cenu naših muškaraca, povratiti njihovu izgubljenu vrednost, tako da to u stvari treba da ih raduje.

Uza Srbija je etnicki cistija od one vase 'ustaske Hrvatske', prema kome da budemo rasisti uopste?

Drugo, rasizam je samo jedan pojavni oblik kolektivistickih predrasuda, potpuno je glupavo izdvajati ga od drugih kolektivistickih predrasuda.

Tipa, Srbi su poznati po tome da su u SFRJ vreme SVE seljacke devojcice i decake koje idu u gradske skole sikanirali i bullyingobali, samo zato sto su sa sela.

Bukvalno SVA seljacka deca su u SFRJ Srbiji sikanirana u skolama samo zato sto su sa sela.

To ti je samo jedan primer.
U kojim li ti bajkama živiš?

Teško. Kako bi ti rekao. Meni su i majka i otac sa sela. I niko ih nije šikanirao u srednjim školama u gradu.
Lazu te.

Evo sada si i ti mator, pozovi ih sutra, i pitaj ih da ti iskreno pricaju sta su sve dozivljavali, posebno u osnovnim skolama u gradu u SFRJ.

Srbi su PREPUNI kolektivistickih predrasuda, i otvorenih izliva nasilja prema nekom ko nije 'njihov kolektivitet', nema veze to sa nacionalnim i verskim kolektivitetima.

To što si ti naletio na par pametnih i vrijednih Filipinaca ne mjenja činjenicu da su Filipini shithole što bi rekli Englezi/Ameri (u prevodu usrana rupa).
I Severnokorejanci su sigurno jako inteligentan i vredan narod, pa im je opet drzava shithole.

Mozes da uporedis sa Srbima kada njihova junokorejska braca sefuju ovim nasim neradnicima u Juri.

Nisu ljudi navikli na takve neradnike.

Другари. Јесте ви некад били заљубљени?

Када сте заљубљени најмање битна ствар на свету вам је да ли је жена или човек кога волите читала "дружбу Пјере Квржице" и јела руменко сладолед исто као и ви, или на ком су континенту рођени.

Ако нисте заљубљени, не морате ни да бринете за вашу племениту обитељ и чисту балканску крв.
Рецимо, сама ,,крв" тј етничко порекло мени није толико битно.
Битнија је вера, тј верска припадност.

Рецимо, радије би пре оженио побожну, патријархално васпитану Јерменку, него обезбожену и развратну Србкињу.

То ми је репер, а то ,,крв и тло", на то се ложе полупанци.

Back