- Poruka
- 35
Za tebe je on patrijarh vizantijskih tronovaМакар и од тебе нешто полупаметно.
Сад престани да булазниш и о вери па ћеш стићи на циљ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe je on patrijarh vizantijskih tronovaМакар и од тебе нешто полупаметно.
Сад престани да булазниш и о вери па ћеш стићи на циљ.
Па? Битно је да су хришћани. Имаш православне Арапе.Ne glupetaj
To su arapi
Nisu sve Srpkinje opajdare. Zaebeš se jednom drugi put pamet u glavu i nađeš normalnu, ne treba ići na Filipine ili u Etiopiju po ženu.Зато ти је боље да ожениш опајдару само због деце у школи?
Fali zato što nakon mješanja s njima to više ne bi bili mi nego neki drugi narod.Ако пређу у Православље, шта фали? Ионако патимо од беле куге.
Kod tih latino naroda ima preljepih ljudi. Meni bi veći problem bila razlika u mentalitetu i kulturi nego boja kože ili porijeklo.
Нисам рекао да нема добрих Србкиња, оно све теже се нађе. И нисам рекао да треба тражити по Етиопији или нзм где. Али сам рекао ако би дилема била између добре Етиопљанке, хришћанке или лоше Србкиње, боље Етиопљанка.Nisu sve Srpkinje opajdare. Zaebeš se jednom drugi put pamet u glavu i nađeš normalnu, ne treba ići na Filipine ili u Etiopiju po ženu.
Ако им даш србска имена, србски језик, учиш их србској традицији и идентитету, биће Срби.Fali zato što nakon mješanja s njima to više ne bi bili mi nego neki drugi narod.
Teško je govoriti o narodu kao ružnom ili lepom, ima tu mnogo varijacija na temu, ali uglavnom se nekako ispostavi da što je ten belji, kantalni tilt pozitivniji, oči i kosa plavlje, to su ljudi lepši u proseku. Mislim i na muškarce i na žene (izuzetak je možda Rusija)
Da, gledajući nas svakodnevno, shvatio sam da ustvari nismo ni za prelaznu ocenu, pogotovo kad je u pitanju Evropa. Možemo se nadmetati eventualno sa arapskim zemljama.
opcenito da mu je razina naobrazbe na niskom stupnju.Jes ti hrvat ?
podseticu te da se nalayis na forumu u srbiji jel de, forum koji najvise prati posetioca iy srbije jel de
pa onda ako vec ne stavis translate , morao b iradi kulturnosti bar da naslov teme oslovis tak oda moyemo svi rayumeti o cemu se jebeno radi kada kazes ''OBITELJI'' ?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!
sta je to ''obitelji'' koji kur.ac krasni ?????
Španci su nazvali Meksiko Novom Španijom kad su ga kolonizovali. Doseljavali su se tamo i mješali sa domorocima, uglavnom španski muškarci i domorodačke žene. Mješanci Španaca i domorodaca su odgajani kao katolici, u španskom duhu, govorili su samo španski itd, pa se desilo da su nakon više generacija upravo ti mješanci odcjepili Meksiko od Španije i proglasili se posebnim meksikanskim narodom. Nastao je potpuno novi narod iako bi puno logičnije bilo da mješanci budu 1/1 Španci zbog gore navedenog.Ако им даш србска имена, србски језик, учиш их србској традицији и идентитету, биће Срби.
Јер, народ је културолошка а не крвна категорија.
Крв је крв, не постоји србска или немачка крв.
Srpski muškarci su uglavnom gruba, ruralna, nearikulisana lica sa malo ili potpunim odsustvom bistrine u pogledu. Žene jesu lepše, ali opet ne onoliko koliko mi volimo da mislimo.Nije bas tako, lepuskasti smo mi...ko voli krupne i visoke muskarce.
A mnoge zene vole, pa i te Estonke.
Mi smo samo neuredni. Odnosno, ne shvatamo da je mnogo do ponasanja i nege.
Lepo obucen covek koji ume da se ponasa baca lepo svetlo na sebe.
Zato ljudi i za Arape govore da su ruzni. Nisu oni toliko ruzni koliko im manjka nege i finoce.
Španci su nazvali Meksiko Novom Španijom kad su ga kolonizovali. Doseljavali su se tamo i mješali sa domorocima, uglavnom španski muškarci i domorodačke žene. Mješanci Španaca i domorodaca su odgajani kao katolici, u španskom duhu, govorili su samo španski itd, pa se desilo da su nakon više generacija upravo ti mješanci odcjepili Meksiko od Španije i proglasili se posebnim meksikanskim narodom. Nastao je potpuno novi narod iako bi puno logičnije bilo da mješanci budu 1/1 Španci zbog gore navedenog.
Tlapnje. Razni Nepalci i Bengalci su potpuni stranci i prolazna radna snaga. Ni ne dovode obitelji niti ih itko pušta. Niti žele ostati, kidaju što brže. Kad bi u nekoj fikciji dio i trajnije bio, to su paralelna društva i potencijalni sukob. Kandidati za negiranje čim zakuha ekonomija. Posve strano tijelo s kojim nema miješanja, daleko više tuđi od Pakistanaca i Indijaca u Britaniji, s kojima samo talog domaćih ima posla.Danas se šetam gradom i primjećujem sve više Nepalaca. Njihov broj stalno raste. Kad prolaziš pored objekata koji se renoviraju i grade, vidiš sve manje domaćih radnika. Jasno je da će dio njih ostati ovdje, a neki će povući i članove svojih obitelji...
A što kad dođe do sklapanja brakova? Jeste li spremni da vam, možda, Nepalac, Indijac ili Sirijac postane član obitelji? Koja je alternativa, s obzirom na to da ćemo, prije ili kasnije, postati manjina?
Nije ni tamo. Zapravo, nije nigdje osim možda u Nizozemaca koji i nemaju neku rasnu svijest. Najoštriji su istočni Azijci kao Kinezi i Japanci koji sve druge na svom terenu drže skoro za životinjePreso si u metafiziku. Evo primer iz moje sire porodice,zive dole u Indoneziji,kad je ovde izbio rat ,cela ekipa prenela dole biznis. Lepo zive,ali cerka devojka nema priliku da upozna Evrpljanina vec Indonezane,mladice.Zatrudnela ,udala se i poslala sliku bebe.. Dete ,beba neka mi oprosti kao majmunce,sa paperjastom kosom ,izbacenim ocima,mali orangutan. Morao sam da se nasmejem. Imamo i polucrnca Jeksona u Americi. Nek su zivi i zdravi ,ali nije to to. U Srbiji nije oubicajeno ,tamo jeste.
Osim kad te zaposedneПолитичко опредељење нема везе са вером. Осим тога:
Ali obavezno da bude iz Severne Koreje.Кад је Велики Његош писао Србкиње су биле побожне и патријархалне девојке и жене.
Данас би Велики Његош рекао да је боље оженити Православну Корејанку, васпитану и добру, него неку нашу опајдару.![]()
. Jel bi ovu netko u familiji?Globalizacija, sa sobom nosi i migracije. Tako, da su neke stvari neminovne. To, koliko smo mi spremni, da se nosimo, sa izazovima, savremenog načina života, zavisi do nas i našeg mentaliteta i mentalnog sklopa. Ko nam je kriv, kad hoćemo moderan način života, a bela kuga nas samo melje, kao vodenica žito. Možda se vremenom i naviknemo, pa nam postane sasvim normalno, da nam snaja bude iz Somalije, zet iz Obale Slonovače, a njegov pašenog iz Mijanmara. Živi bili, pa videli. Samo nebo je granica.
Ma kako neko iz prosvećenog Kruga Dvojke ko ovde širi ideje Druge Srbije uopšte sme i da pomisli na takve izraze kao što je “pokvariče nam genetiku”?! Pa kako ti sa takvim idejama zamišljaš da te prime u EU? Šta će reći Berbokovka?Ne bih bas voleo te malene crne ,sitne ne znam ni koji su. Pokvarice nam genetiku. Srbi su visok ,zgodan i lep narod. Kao i narodi sa Balkana. Kad odes preko na keca znas da je sa ovih prostora,zdrav ,prav ,lep,visok,krupniji od domacih.
Не губиш време да пљуцнеш по Србима, а?Filipinci su em inteligentniji od Srba, em vredniji radnici.
Danas se šetam gradom i primjećujem sve više Nepalaca. Njihov broj stalno raste. Kad prolaziš pored objekata koji se renoviraju i grade, vidiš sve manje domaćih radnika. Jasno je da će dio njih ostati ovdje, a neki će povući i članove svojih obitelji...
A što kad dođe do sklapanja brakova? Jeste li spremni da vam, možda, Nepalac, Indijac ili Sirijac postane član obitelji? Koja je alternativa, s obzirom na to da ćemo, prije ili kasnije, postati manjina?
Danas se šetam gradom i primjećujem sve više Nepalaca. Njihov broj stalno raste. Kad prolaziš pored objekata koji se renoviraju i grade, vidiš sve manje domaćih radnika. Jasno je da će dio njih ostati ovdje, a neki će povući i članove svojih obitelji...
Ево појаснио ти је несрећни колега Победоносцев колико заправо ниси овде у праву. Да поновим тај његов осврт:Španci su nazvali Meksiko Novom Španijom kad su ga kolonizovali. Doseljavali su se tamo i mješali sa domorocima, uglavnom španski muškarci i domorodačke žene. Mješanci Španaca i domorodaca su odgajani kao katolici, u španskom duhu, govorili su samo španski itd, pa se desilo da su nakon više generacija upravo ti mješanci odcjepili Meksiko od Španije i proglasili se posebnim meksikanskim narodom. Nastao je potpuno novi narod iako bi puno logičnije bilo da mješanci budu 1/1 Španci zbog gore navedenog.
Ја бих само додао пар опаски још уз то - Ненад Чанак је ,,чист" Србин, па опет слаба вајда од њега. Један Арно Гујон је појам Србства за њега.Ni blizu. Ni u tragovima blizu.
Sve secesionističke pokrete latinske Amerike nisu vodili nikakvi indiosi, tada svedeni na nivo životinja, niti melezi. Secesija je plod čistih Španaca koji su rođeni u tim zemljama. U tadašnjem sistemu, Criollo, Španac rođen van Španije, je smatran nižim, glupljim, i na svaki način bezvrednijim od Španaca rođenih u Španiji samoj, tzv Peninsulares.
Sve vođe revolucija od Bolivara na dalje su rasno, verski i kulturološki čisti Španci.
Razmišljaj o tome više kao o Vojvođanskom separatizmu, gde su lokalne elite vlast želele za sebe ne iz rasnih već vrlo pragmatičnih razloga.
Зашто да не? Иначе, нзм колико сте упознати, али православље је дозвољено у Демократској Народној Републици Кореји:Ali obavezno da bude iz Severne Koreje.
Tu je i ono popularno uverenje na celom Balkanu, većem delu Evrope, bliskog istoka, a verovatno i drugde - da svaki narod baš za sebe misli da je "na raskršću istoka i zapada, severa i juga" i da su svi prelazili preko njihove teritorije, da su baš oni most među svim narodima.Филипинци су на неки начин врло блиски Србима јер и једни и други сасвим озбиљно мисле да су њихове жене најлепше на свету.
Дуго ће те убеђивати у те фантазије.