Jelovnik od 1500 kalorija

Za dve nedelje -2 kg. Moglo je i bolje, ali ušla sam u ovo lagano, pa ne žurim nigde, imala sam jedan rođendan i jedan slobodan dan za to vreme, pa se i ne žalim. Imam oscilacije u aktivnostima, neki dan zaglavim tri sata u bašti, a nekih dana presedim pola dana za mašinom....

Zaglavljen na -4. Neki stresovi,ne ide mi disciplina zadnjih nedelju dana. Ali ne vraća se ako ništa drugo.
Samo ne odustaj. Daj sebi vremena, pa će sve doći na mesto. Veća količina stresa uvek loše utiče na ljude, zato ti želim da to brzo rešiš.

Ja sutra idem kod mame, pravi zakasneli rođendanski ručak, pa jedino da ne jedem ništa osim tog ručka, inače, teško ću da se ukalkulišem. :rumenko:

ja lako održavam kilažu, pazim šta jedem i radim dosta fizički
'radim tzv "kalorisjki deficit"
u svakom sučaju, gledam da ne predjem ni ja 1500 kalorija dnevno
ali tek pre neki dan sam shvatio zašto mi uopšte uspeva da lako održavam kilažu
pročitao sam novakovu priču o ne jedenju 16 sati
pa kad sam pogledao svoju rutinu, shvatio sam da baš takoi ja radim, naravno ne tako profesioonalno kao novak ali... liči :D

ja sam od ranije navikao da ne jedem noću pa nemam nikakvih problema tipa da sam gladan
čak desi se da često noću gledam kuvarske kanale, skidam recepte a da ni ne osetim glad
uglavnom nakon 18h ja ne jedem već godinama, može smao voda
sad na moru, nikad ne legnem pre ponoći , često oko 1h pa kad se dobro naspavam i ustanem, doručak bude oko 10h pa ispada da je to baš 16 sati bez hrane

neko lepo reče, stres je ubitačan za kilažu, to je tačno, a baš i zbog novakove priče posebno, jer po njemu, telo se regeneriše noću i dok ne mora da vari hranu
.........

Imam jos pet kila da skinem, odokativno
To cu da raspodijelim na jun i jul.

Jela sam kefir, kikiriki puter, bananu i suve sljive od jutros znaci po malo. :mrgreen: Danas na rodjendan, tu cu brdo salate i sta bude se uz to moglo iskombinivati, sigurno rostilj pa cu piletinu. I to je to.

Generalno najveci problem su mi bile grickalice. Jedan period nisam nista pravila jesti, vec idem sa posla i uzmem kesu čipsa i kutiju keksa. To mi bio i rucak i vecera. Ali gotova je i ta faza, ima vec mjesec, dva.

ps. Mislim da je za musko malo 1500 kcal.

dogovreno, prvo ću ja da pokažem tebi a onda ćeš ti da pokažeš meni :D

apropo doručka, kažem da bih mogao da pojedem obilan doručak, ali ne i da jedem
mada opet, pre desetak dana sam pojeo pun tanjir uštipaka i bar 150 gr kajmaka, koliko bi to bilo kalorija?

Imam jos pet kila da skinem, odokativno
To cu da raspodijelim na jun i jul.

Jela sam kefir, kikiriki puter, bananu i suve sljive od jutros znaci po malo. :mrgreen: Danas na rodjendan, tu cu brdo salate i sta bude se uz to moglo iskombinivati, sigurno rostilj pa cu piletinu. I to je to.

Generalno najveci problem su mi bile grickalice. Jedan period nisam nista pravila jesti, vec idem sa posla i uzmem kesu čipsa i kutiju keksa. To mi bio i rucak i vecera. Ali gotova je i ta faza, ima vec mjesec, dva.

ps. Mislim da je za musko malo 1500 kcal.
Muško želi ozbiljno da smrša i jeste cilj da bude malo :lol:
To je deficit.

Može pristojno da se razvuče,već sam kačio. Naravno na tih 1500 ide fizička aktivnost tako da se i kalorije povećavaju shodno tome. Za sedeći posao sasvim dovoljno. Ako ja sa mojih 191cm i trocifrenom masom uspevam da izguram mogu i manji od mene sigurno :lol:

dogovreno, prvo ću ja da pokažem tebi a onda ćeš ti da pokažeš meni :D

apropo doručka, kažem da bih mogao da pojedem obilan doručak, ali ne i da jedem
mada opet, pre desetak dana sam pojeo pun tanjir uštipaka i bar 150 gr kajmaka, koliko bi to bilo kalorija?
Ja ne šaljem svoje fotke u pp, sorry.

To ti je jedno 3.000 kcal, logično. :rotf:

Muško želi ozbiljno da smrša i jeste cilj da bude malo :lol:
To je deficit.

Može pristojno da se razvuče,već sam kačio. Naravno na tih 1500 ide fizička aktivnost tako da se i kalorije povećavaju shodno tome. Za sedeći posao sasvim dovoljno. Ako ja sa mojih 191cm i trocifrenom masom uspevam da izguram mogu i manji od mene sigurno :lol:

Deficit da, jedino eto misljenja sam da je to bas malo obzirom da si musko.

Znam da moze, znam sve kalorijske vrijednosti namirnica napamet. :mrgreen:

Nekoliko dana preskačem doručak, eventualno pojedem bananu ili popijem jogurt ili komadić mladog sira, tako nešto. Danas sam crni čaj sa malo mleka.
Ručam normalno, dok se ne najedem. Nekad večeram, nekad malo čokolade ili opet neku sitnicu. Ako izdržim tako nedelju dana, videću da li daje neke rezultate. A nisam ništa ni merila već treći, možda i čevrti dan. Već okvirno znam od ranijih puta koliko čega je dovoljno... Osim kad mi đavolak sa ramena šapne "uzmi još malo, uzmi još nešto, šta ima veze". :huh:

Back