Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupi mi sunce,kupi mi mesec,kupi na nebu zvezde sve.Recice svako skupo je jako,ALI JA NISAM SVAKO ZAR NE...

Aj tisina na manijaka sam smuvala sadasnjeg decka...Hajde,hajde sta ce ti biti,nije lako uvek se kriti,sta ti mogu kada si tako jak...

a mene pale,mene pale takvi muskarci ako ti,sa njim znam da nema sale,s njima se ne sme igrati

Svaka čast! Treba biti hrabar i slobodan da bi se obukao na taj način.
Ja se ne bih usudila tako da se pojavim negde. :)

Mislis da se skines na takav nacin?...
Komplexi... Grunulo govedo silikone gde god je moglo...

Jedan mali challenge - kako neko moze da poveruje u YouTube klip? Daleko je verovatnije da se radi o montazi, nego o modulaciji "krestavog" glasa, sto je gotovo nemoguce. Zao mi je, ali moram da se slozim sa JK.

Pa je zato tuzila snimatelja?...U studiju mozes SVE sa glasom, pa i ne cudi sto to jos i lici na nesto u konacnoj verziji...
Uostalom, da li je IKADA IGDE otpevala nesto UZIVO?... I da to, naravno, ne bude KZU?...

Mislis da se skines na takav nacin?

Apsolutno ne bih mogla. Čak i da sam sama sa sobom. :)

jeca nas je odrzala!!! i njene grudiiii!!!! zivele njene plastikanske grudi koje svi tako zelimo!!!

Živela! Kako joj se ne stvori grba na leđima od istih? :)

Da pevala je Djurdjevdan za vreme bombardovanja na Trgu ...
I ko sad sme da kaze da nas pesma nije odrzala ...

Moguće je da je svojom pesmom doprinela prekidu istog. :)

wujaymarkoff :arrow: džentlmen :)

Pa svaka Jeleni Karleuši čast. Nisam sigurna da bih ja bila u stanju da pevam tekstove koji ne nose neki viši smisao (pročitala sam par tekstova pa mogu da dam komentar - nisam poslušala)
Zanimljiv je taj kontradikotran odnos nje kao žene prema muškarcima.
Naime, u nekim pesmama, generalno uzdiže žene kao superiornije, dok muškarce postavlja kao inferiorna bića.
A pak u drugim pesmama, bila bi u stanju sebe kao ženu da tera na svakakve (ponizne) radnje zarad svog dragog.
E sad, ona nije pisala tekstove pretpostavljam.

Oo bozeee me sacuvaj. .
Jel vi uospte citate njene textove, jel slusate njen "glas" ona nema nista, ona sluzi samo da blamira narod i srbiju samo to, zena je odvratna. . .
Ljudi dodjite pameti, pogledajte ajde vi mozete da je slusate ako hoete zabole me, odrasli ste ali zamislite decica od 5,6 godina da to slusaju, da gledaju njene spotove da se skida gola, sta sve radi i plus koje textove zena peva samo o preljubama(najbolja drugarica ima novog decka ajmo da prevarimo drugaricu i da je*emo njenog decka ):eek:. . . mislim stvarno. .

Uh...
Deca od 7-8 godina sloosaju text
Napravi mi sina, pod svetlima kazina.
Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe, pali mali, nisam mala, ja bih se s tobom samo igrala.

Da li moze da postoji bolesniji roditelj....?
Da mu deca zavrse [cerke] kao...
Kao.... kao ovo sto danas gledamo na Pinku... da zavrse kao tete u Grandu...

O muzici stvarno nemam reči ne zbog očajnog kvaliteta nego zato što je plagijat!:thumbdown:Ostajem veran grčkoj muzici...
smiley-greece.gif
A to da je rugoba ili te fazone vi hateri svega živog pričajte nekom drugom.K*nja mi se od vas kad čujem da su npr.Ceca i Jelena Broćić ružne.Dajte,keep it real!Pre bi ja ugradio silikone nego što bi se ložio na ovakve likove:
20070405_150916_satan.jpg

haha satan panonski i lepi mario.uzas

stvarno vi metalci bi mogli malo manje da lupate gluposti ovde.ako vam se ne svidja iskulirajte ovu temu.ni ja je ne volim pa me bas briga,al vama je to izgleda dusevna hrana,pljuvati po necemu?

Meni nije jasno odkud svi ovi likovi sto nazvoi mrze Karleusu znaju tekstove njenih pesama,i to vide od 5-6 pesama...a mrze je?!Ja bate mrzim Natasu Kojic i kad je vidim na tv promenim kanal,tako da ne znam sta peva,za vas n znam

To sam se i ja pitala. Navodno mrze Karleušu a ovamo ne slušaju njenu muziku. Ja ne mogu da mrzim nešto što ne znam (niti što znam, ali to je druga priča)
Ja ni ne gledam televizor pa ni ne znam šta je aktuelno. :confused:

Dakle ona na krajnje kreativan i inovativan nacin nama kaze da smo svi isti i da ne trebamo da stidimo bilo cega xD ... jak je Uran u njoj ... 8) :-o :o

Hahaha!
Apsolutno. :)
I ne treba da se stidimo, sve je to čojstveno. :mrgreen:

Back