Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne znam da li je ti slusas ili ne. . .
ne zanima me, svejedno ti. . . . ne znam, imas malo mozga(nemas ga), kad tako razmisljas
. . . .. . :eek:

Naravno.
Već sam to objašnjavao:

Dakle,ja nisam dobar obućar...ovakvo kontraproduktivno zaključivanje vodi do sledećeg zaključka: ja nisam dobar čovek .

I čovek nas je upozorio na spam,ja se nadam da smo sa ovim završili.

sta bese tema?
jelena karleusa?
koliko ja znam, ona nije autor pesama koje izvodi..znaci, ne mogu da je ocenim ni kao tekstopisca, ni kao kompozitora. ako cu da je ocenjujem kao pevacicu, cini mi se da ona nema sluha (ili nema kontrolu nad svojim glasom)
njen izgled ne mogu da komentarisem, zato sto vise i ne znam kako je izgledala pre operacija, a ovo kako sad izgleda mi se ne dopada

Volim da citam konkretne komentare koji se odnose na temu, kao sto je ovaj. Slazem se sa likom, bravo.
I mislim da bi Jeca trebala da nauci kako da se ponasa pred kamerama, a ne da prica gluposti neprimerene za popodnevne termine... Ne znam koji je njen lifestyle, ni da li ga uopste ima, a o izjavama tipa "Najveci zenski adut je mozak (al' zamalo)" da ne govorim. Ima mnogo lepsih devojaka iz njene (ili slicne) profesije koje se ponasaju na jedan primeren nacin. Mrzim generalizaciju i necu da poverujem da je svaka pevacica ista kao Karleusa... Pa sta god pevala.

sve to jeste tacno, ali moras prizanati da je zanimljiva i da nekad ima dobru foru, kao ono ''bas je dobro biti ja''
ps.luka, ti poslednji za kog bi pomislila da ce da stane na karleusinu stranu.

to mi lici na onu "boze, ruska, kako si lepa" - ako se neko ovde jos seca ruske jakic. samo ljudi koji nisu sigurni da im je dobro u sopstvenoj kozi idu naokolo sa pricom "kako je dobro biti ja". da joj je bilo dobro biti ona, ne bi se onoliko trudila da promeni to svoje "ja" plasticnim operacijama - ali to je vec za neku drugu temu.
mislim da karleusa postoji samo kao imidz, a ne kao muzicar, autor ili pevacica. imidz moze da se svidi ili ne (moje misljenje je da je imidz prostacki, pravljen po uzoru na inflatable sex dolls). ali, to je moje misljenje, sa kojim se verovatno vecina ovde i nece sloziti.

Potrudiću se da budem što koncizniji:

Dakle,ja nisam dobar obućar...ovakvo kontraproduktivno zaključivanje vodi do sledećeg zaključka: ja nisam dobar čovek .

Ово ме подсети на ону енглеску причу- један обућар ставио на својој радњи натпис- најбољи обућар у земљи,онај обућар који имаде радњу до његове- најбољи обућар ма планети,а онај трећи- најбољи обућар у овој улици...И сви људи почеше ић' код тог трећег,тако да оној двојици пропаде бизнис...

to mi lici na onu "boze, ruska, kako si lepa" - ako se neko ovde jos seca ruske jakic. samo ljudi koji nisu sigurni da im je dobro u sopstvenoj kozi idu naokolo sa pricom "kako je dobro biti ja". da joj je bilo dobro biti ona, ne bi se onoliko trudila da promeni to svoje "ja" plasticnim operacijama - ali to je vec za neku drugu temu.
mislim da karleusa postoji samo kao imidz, a ne kao muzicar, autor ili pevacica. imidz moze da se svidi ili ne (moje misljenje je da je imidz prostacki, pravljen po uzoru na inflatable sex dolls). ali, to je moje misljenje, sa kojim se verovatno vecina ovde i nece sloziti.

ja puknem od smeha svaki put kad je vidim.:hahaha::hahaha: i volela sam onu njenu emisiju.:hahaha::hahaha:

Sem toga te pevacice zele samo OVO da postignu...Da se PRICA o njima,bilo u kom kontekstu...A itelekt Srba je takav fa nam sve smeta...Isto bi govorili za Karleusu i da je ima crnu kosu,i da je punija itd...Jer ***...Neuspesni kritikuju uspesne...

Ja ne znam da li je ti slusas ili ne. . .
ne zanima me, svejedno ti. . . . ne znam, imas malo mozga(nemas ga), kad tako razmisljas
. . . .. . :eek:

Zašto ti imaš poriv da sve ljude sa jakim argumentima, za koje verujem da su inteligentni, nazivaš glupima?
Prvo Electru a sad i Nadrealistu, pa čak i Makijavelija na prethodnim stranicama. A možda i još nekog a nije isključeno da ću i ja dobiti isti epitet.

Što se Jelene Karleuše tiče nisam upoznata sa njenim delom pa stoga ne mogu da je okarakterišem kao dobrog ili lošeg izvođača. Videću da poslušam neku njenu pesmu u budućnosti, pa da formiram mišljenje o dotičnoj pevačici.
Smatram da treba biti otvoren ka svim vrstama muzičkog izražavanja. Ja ne bih mogla da slušam isključivo jedan muzički pravac. Ja sam multidimenzionalna.

Back