Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko je rekao da je lepa...Ako cemo estrada,filmj,muzika,pozorsite i uopste meni je najveca riba Ksenija Pajcin,i takva se ne radja narednih 400godina...

Ja zelim sve da pitam ako nekome smeta i ako ga na neki bilo koj nacin maltretiram time sto slusam Karleusu,onda...
Mada verujem da je kod nekih samo faza,kao sto rekoh i ja sam prosla kroz pank i rep fazon

Jao boze hehe, pogledaj mislim ja deci nikad ne bih dala da slusaju tu zenu, ne bih im naravno dala ni metal nego neku neki domaci rock, mozda cak i pop ali turbo folk never. . svasta ali dobro svako ima svoje. .
i znas ne postoji samo je*eni metal covece. . ebao vas metal vama se muzika samo deli na narodnjake i "METALICU" o boze ne znam kako ljudi se toliko ne razumeju i muziku jel znat vi da postoji rock,punk,emo, rock n roll,grunge... ako neko obuce majcu sa printom on je metalac, ako obuces ono crno ti se "METALICA", ebote vise, smuci mi se nego hahaha bas me briga sve dok sto kaze moja drugarica dok me ne smaraju i uznemiravaju sve je ok nek rade sta hoce,briga me. .

Ali ona je rodjena za takve tekstove...
A dobro posto se i rokeri i metalci i apnekri oblace u crno oni to onda sve svrstaju u metalce...Slazem se sa tvojom drugaricom,ja sam zato pitala da li nekom smeta sto je slusam

Ali to sto je rodjena za takve textove ce da unisti srbiju, a i nema glas zena ne zna da peva. .
Ne metalci skroz u crno, rockeri ne oni i zeleno i crveno i plavo ne nose roze i zuto. . ali ne mozete tako po stilu oblacenja mnogo je velika razlika u textovima pesama u glasu, rockeri imaju najbolji glas, metalci se deru ne sve vrste metala ali ono. . nista tu nije isto niti slicno dva potpuno razlicita zanra

Srbija je odavno unistene,i ne razumem zasto bi mi tinejdzeri mislili o tome kako ce tekstovi pesama da nam uniste zemlju...Sta baci ce bobme na sve nas,ili ce nam uzeti sve pare...Stvarno ne razumem?!

Pa tekstovi te vrste mogu dovesti do još veće zatucanosti srpskog življa i do opskurantizma.
Eto ti devedesete i pink televizija i sam turbo folk - 'leba i igara.
Ignorisanje realnih problema uz uživanje uz jeftine zvuke i još jeftinije tekstove.
Nešto mi se čini da nastavak sledi i u ovim godinama.

Srbija odavno uništena ??! :confused:
Zašto moliću?
Srbija će biti uništena ako ostaje na mladim snagama koji tako misle i koji svoju moralnu posrnulost opravdavaju banalnim i lascivnim tekstovima Jelene Karleuše.
E sad, jedno vuče drugo. Problem nije u tim mladima već u podstreku koji opravdava misli te vrste.

E rokerko...Zemlju nam s**ebaše paceri kao ti koji u duhu tvog avatara pokazuju satanističke znakove.Svi ti džiberi veruju u Boga(nisu ni oni neki vernici ali sigurno su veći od tebe)i kao što vidiš puni su para.Velika je greška vas Indijanaca što ste ljubomorni na njih i svom silom se trudite da nametnete propali punk style bez 100EU u džepu.Umesto da gledate kako da sa svojim s**njima steknete kintu kao oni vi ih pljujete za šta im realno puca k**ac.Oni su stekli šta su hteli a vi niste niti ćete ako tako nastavite.I još nešto,pazi da ti Bog ne usliši želju oko dece pa da ih uopšte i nemaš.

Ja nesto nisam videla da JK fanovi razbijaju izloge na svakom protestu u bg,al aj...Inace muzika treba da bude vid zabave i opustanja en znam zasto bi mmogla da upropasti zemlju...Ne razumem ***** mi sve

E rokerko...Zemlju nam s**ebaše paceri kao ti koji u duhu tvog avatara pokazuju satanističke znakove.Svi ti džiberi veruju u Boga(nisu ni oni neki vernici ali sigurno su veći od tebe)i kao što vidiš puni su para.Velika je greška vas Indijanaca što ste ljubomorni na njih i svom silom se trudite da nametnete propali punk style bez 100EU u džepu.Umesto da gledate kako da sa svojim s**njima steknete kintu kao oni vi ih pljujete za šta im realno puca k**ac.Oni su stekli šta su hteli a vi niste niti ćete ako tako nastavite.I još nešto,pazi da ti Bog ne usliši želju oko dece pa da ih uopšte i nemaš.

Slazem se sa tobom.Ja evo slusam metal vec 11 godina ali to mi nije merilo da ljude svrstavam na debile i one pametne.Muzika sa tim nema veze.Zato i mrzim kad degenerisani metalci/rokeri/pankeri bacaju hejt na sve one koji nisu kao oni.A kladim se da vecina zavidi tim istim i pokusava nekako da im doskoci.
Imam drugaricu,koja ima 23 godine i zaprepastio sam se kad mi je rekla 'ja ne mogu da izlazim na fensi mesta jer ne mogu da delim vazduh sa tim idiotima'

Vi se malo preispitajte,prvo gledajte svoja posla.Uzivajte u vasem metalu i ostavite ljude na miru.Evo ja uzivam trenutno slusajuci emperor,ana verovatno uziva slusajuci JK sada i vidis kako mozemo lepo da diskutujemo :ok:

Pa ne vredi objašnjavati drugima da ne treba lepiti etikete i na osnovu toga ljudima pripisivati ove ili one osobine.

Nije trebalo da pogledam ovo. :neutral:

Edit Piaf nije bila riba ali je fenomenalno pevala i imala je lepe pesme. Tako da nije stvar u seksipilnosti.

A što se tiče drugog klipa to me opasno podseća na one američke pevačice sa mtv-ja. Gotovo da nema razlike, samo malo drukčije stilizovano. Tekstovi na obe strane su krajnje banalni.

ona je
asshole2.gif

Back