Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
Zašto ti imaš poriv da sve ljude sa jakim argumentima, za koje verujem da su inteligentni, nazivaš glupima?
Prvo Electru a sad i Nadrealistu, pa čak i Makijavelija na prethodnim stranicama.
Slozio bih se da je nekorektno nazivati ljude glupacima . Na zalost i neki od tvojih gore spominjanih ljudi su to radili . Sto se tice argumentacije , jako malo konkretnog sam video , uglavnom se zasnivalo na povrsnim saznanjima i glasinama , barem sto se tice muzicke teorije i prakse . Uglavnom se prica na kraju svodila na filosofske citate i aforizme ,u pokusaju da se opravda sopstveno neznanje . Ne kazem da ljudi nisu inteligentni , ali da su zalutali jesu ...
Što se Jelene Karleuše tiče nisam upoznata sa njenim delom pa stoga ne mogu da je okarakterišem kao dobrog ili lošeg izvođača. Videću da poslušam neku njenu pesmu u budućnosti, pa da formiram mišljenje o dotičnoj pevačici.
Pa ako hocesh da poboljsash probavu nije na odmet .
Smatram da treba biti otvoren ka svim vrstama muzičkog izražavanja. Ja ne bih mogla da slušam isključivo jedan muzički pravac. Ja sam multidimenzionalna.
Naravno , samo bez prethodnog vredjanja drugih ...
. . . ako je to muzika, ne znam sta da kazem. .