jel volite

Е моја Ањице, сви комплименти твојој младости али и ми старији понешто знамо...
Не брини, није реч о пењању на исти и неким вратоломијама већ о нечему сасвим другом...

Не слушај ово двоје, њима године нису помогле...
:D:D:D:D

Е моја Ањице, сви комплименти твојој младости али и ми старији понешто знамо...
Не брини, није реч о пењању на исти и неким вратоломијама већ о нечему сасвим другом...

otvori frizider, uzme kobasicu i kaze: draga, sa ovim ce ti biti mozda malo bolje! 8-):p:lol::lol:

da se tusirate?:D
ups..mislim, jel volite da se tusirate zajedno sa voljenom osobom ili sa osobom sa kojom vam je voljen seks, na to sam mislila. i ako se tusirate zajedno, sta onda radite? sapunjate jedno drugo (samponom) ili svako sebe ili se malo golicate, ili ljubite kad ste vec tu, stisnuti zajedno u kadi, ili radite sve i svasta sto drugi ne bi trebalo da vide?(ali je ponekad pozeljno:P). jel sredjujete nokte jedno drugom? dobro, ovo je podpitanje :D

Bolje kada ali,ne neka mala,vec u velikoj...Sve polako,natenane..Ionako imas ceo dan...

sta znam... ja najvise volim kad od masti napravimo sapun... to je prirodno, najbolje... pa, posle... malo se okupam... pa nivea fresh... pa pako rabane parfem... ultraviolentno... kao onaj film... al' nista ne valja... ustao sam bar tri puta da zamezim... pa sta? kad je previse napeto... sta mislite vi, zasto se jedu kokice u bioskopu?

Posle sexa, nema shanse....ipak bi sam da se izribam... ali kao uvod u sex i nastavak.. o daaa..
sredjivanje noktiju? ..dal si ti pri sebi :lol:.. chemu sluze komzeticari, manikiri, pedikiri i ostala svita na koju pucate svoje plate :lol:

sta znam... ja najvise volim kad od masti napravimo sapun... to je prirodno, najbolje... pa, posle... malo se okupam... pa nivea fresh... pa pako rabane parfem... ultraviolentno... kao onaj film... al' nista ne valja... ustao sam bar tri puta da zamezim... pa sta? kad je previse napeto... sta mislite vi, zasto se jedu kokice u bioskopu?

rile, ne skreci sa ovako dobre teme!!! :D o kokicama cemo posle, sad se diskutuju krupne stvari :D :p

Posle sexa, nema shanse....ipak bi sam da se izribam... ali kao uvod u sex i nastavak.. o daaa..
sredjivanje noktiju? ..dal si ti pri sebi :lol:.. chemu sluze komzeticari, manikiri, pedikiri i ostala svita na koju pucate svoje plate :lol:

ja sam igoru pedikir i manikir. najvise volim da mu pogrickam nokte na nogama. i on kaze da to mnogo dobro radim, mada ga ponekad slucajno ujedem za prst ali navikao je a i u ljubavi je sve dozvoljeno:p. a drugo, kad nekog volis onda treba da mu grickas nokte na nogama :lol::lol::lol::lol:

ups..mislim, jel volite da se tusirate zajedno sa voljenom osobom ili sa osobom sa kojom vam je voljen seks, na to sam mislila. i ako se tusirate zajedno, sta onda radite? sapunjate jedno drugo (samponom) ili svako sebe ili se malo golicate, ili ljubite kad ste vec tu, stisnuti zajedno u kadi, ili radite sve i svasta sto drugi ne bi trebalo da vide?(ali je ponekad pozeljno:P). jel sredjujete nokte jedno drugom? dobro, ovo je podpitanje :D

ti si bre neka zestoka mentolka

sve sto si napisala je i moj konacan odgovor..:D

ups..mislim, jel volite da se tusirate zajedno sa voljenom osobom ili sa osobom sa kojom vam je voljen seks, na to sam mislila. i ako se tusirate zajedno, sta onda radite? sapunjate jedno drugo (samponom) ili svako sebe ili se malo golicate, ili ljubite kad ste vec tu, stisnuti zajedno u kadi, ili radite sve i svasta sto drugi ne bi trebalo da vide?(ali je ponekad pozeljno). jel sredjujete nokte jedno drugom? dobro, ovo je podpitanje

Ne volim da se tusiram ni sa kim .. samo mi smeta .. osim ako namenski ne idem pod tus zbog seksa, ali to je bash retko. Umem ja da se stisnem uz njega i mimo kade :)

Poslednji put sam se tusirala posle pissinga sa onim mojim iz avgusta meseca .. eto koliko cesto koristim kadu sa nekim ..

A posle tusiranja volim da me maze kremama i masira .. moze i da me obrije .. nokte mu ne dajem, osim na nogama, tu moze da pripomogne u turpijanju ..

Ja muskarcima nista ne radim .. osim, tu i tamo, da mu pomognem oko shishanja dlaka na intimnom delu (ja drzim kitu, a on secka) :)

Uh to uzajamno brijanje i seckanje mi odvratno zvuci :? Najvise volim da se tusiram sama. A moze ponekad i s deckom, ali retko... A i seks u kadi, pod tusem ne volim. Misiiiiiim ok, ali nista specijalno...

Back