Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.072
Nije to samo pitanje higijene,nego i osecanja. Sad nemoj umreti od smeha.
![]()
Ma necu..nego ja ne bih dozvolio devojci oral ako nisam 100% dezinfikovan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to samo pitanje higijene,nego i osecanja. Sad nemoj umreti od smeha.
![]()

Ma necu..nego ja ne bih dozvolio devojci oral ako nisam 100% dezinfikovan![]()

Nije to samo pitanje higijene,nego i osecanja.
sta li ti naprica crni sine

Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen.![]()
![]()

Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen.![]()
![]()
tkacio:sine ti pojma nemas![]()
nije ti to kiseli krastavac da se ukiseli
ili tulumba da pobudjavi onako masna
pored milion preparata za intimnu negu
maramica, pa chak i tableta
+ brazilka
lizanje ima da ti dodje kao predjelo + desert!

![]()

jel kad lizes sladoled, zapitas se dal je neki radnik Delte ili Pekabete pisao u isti

zoro, ne stavljaj to usta ni po cenu zivota. samo se seti...
ustvari zamisli, onako plasticno, koliko je kurrceva popooosila, koliko joj ih je svrsilo u usta, po licu, po telu...lizanje i nije tako opasno![]()

Лизање је право уживање...
Ко није пробао, не зна шта је пропустио...
Ах, тај укус...
...pa brisevi, kojekakve bakterije, candida ili hlamidija.... a o menstrualnoj krvi da ne prichamo...fuj!
Tu shta udje,ne izadje.... ja da sam na vashem mestu,masturbirala bih do kraja zhivota....![]()
pa mi ga barem saperemo
penis je cistiji od ruku
ja uvijek perem ruke PRIJE pishanja
a kod vas se ukiseli![]()

Evo,da se slozhim sa chovekom.
Tachka.![]()
Evo,da se slozhim sa chovekom.
Tachka.![]()

Teska tema za ove rane sate...
Poslednje sto mi sada pada na pamet je sex, znaci, moze bez lizanja...