Jel moze bez lizanja?

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E bogme ako si ti toliko opterecena nekim deminutivima onda nista od bilo cega. :p :mrgreen: :P

:think: Mislio sam da ti nisi komplexasica. :confused: Ova izjava ti je bas... :thumbdown:

Nisam uoshte opterecena.
Samo sam realna.
Velichina je bitna,pa chak i kad se o prstima radi. :mrgreen:
Ova izjava bash...pogadja?
Ja sam mislila da ti imash onako..sochne prste...ko cevape :p ;)

Pa shta drugo ochekivati od jedne seljanchice. :lol: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Bas pratim ovu temu pa eto i ja da se prikljucim..

Al meni lizanje i ne pomaze da se napalim..Prstici su prstici(naravno ne u deminutivu)...

Ja ne bi da njega lizem, pa ne bi ni da on mene..Ne vidim u cemu je problem..:idea:
Hmm pa ima i toga da svakoj zeni kao i svakom tipu nesto odgovara u lizanju/pusenju a nesto ne odgovara... Ako te lize onako kako ti ne odgovara onda te ne pali... ali ako te potrefi... ;) onda bi moralo da te i to pali... Isto tako se i sa prstima razvija neki osecak kako kad gde... gledaju se njene reakcije sta joj prija manje sta vise.... Naravno i prica tu pomaze... mada retko ko prica u tim fazama ... pogotovo u prvim sexovima sa nekim novim. ;)

Jel moze bez pu*enja?
:) Pa generalno gledano moze, mada eto ija da budem kontradiktoran sam sa samim sobom, ja pu.senje volim :) Treba sex da bude raznovrstan i da radite ono sto vam se radi.. oboma... ;)

Pa generalno gledano,mozhe i bez spushenja,a sa lizanjem... :roll:
Ne razumem,ako vam se gadi da je lizhete,kako vam se ne gadi da je ebete?
Shta kao,vi ste fini,a kita ne bira? Bzvz....
A da ne pricham o tome koliko je sebichno.....

Nisam uoshte opterecena.
Samo sam realna.
Velichina je bitna,pa chak i kad se o prstima radi. :mrgreen:
Ova izjava bash...pogadja?
Ja sam mislila da ti imash onako..sochne prste...ko cevape :p ;)

Pa shta drugo ochekivati od jedne seljanchice. :lol: :mrgreen:

Pa naravno da sam izjavu svatio kao uvredu. :) Jer nesto veliko nazivas malim. ;) I kako onda da se ne naljutim. :) :p

Sad cu morati i slike svojih prstiju da okacim... :lol: Aj videcu kad dodjem kuci... ili sutra... danas sam planirao nesto drugo da radim, nego se zaebavam sa zaebantkinjama. :p

PS Inace na tim tvojim slikama si uvek sa nekim malim i jadnim tipovima... cisto da znas... ;) Al dobro mozda ti volis te rahiticare. :lol:

Znas ti da ja ne mislim da si seljanka... ;)

Hmm pa ima i toga da svakoj zeni kao i svakom tipu nesto odgovara u lizanju/pusenju a nesto ne odgovara... Ako te lize onako kako ti ne odgovara onda te ne pali... ali ako te potrefi... ;) onda bi moralo da te i to pali... Isto tako se i sa prstima razvija neki osecak kako kad gde... gledaju se njene reakcije sta joj prija manje sta vise.... Naravno i prica tu pomaze... mada retko ko prica u tim fazama ... pogotovo u prvim sexovima sa nekim novim. ;)

:think: Onda me nije potrefio... Ali zasto neki muskarci insistiraju da lizu, :dontunderstand:e to mi nikad nece biti jasno...(mozda bude neka nova tema).. :idea::idea:

Ako je ovaki
Jezik.jpg

Pa generalno gledano,mozhe i bez spushenja,a sa lizanjem... :roll:
Ne razumem,ako vam se gadi da je lizhete,kako vam se ne gadi da je ebete?
Shta kao,vi ste fini,a kita ne bira? Bzvz....
A da ne pricham o tome koliko je sebichno.....

:) Moze i bez senjapu sa lizanjem... nadjes neku curu i eto ti... :lol: ;) :p
Pa ne gadi mi se da ebem... uvek koristim i kondom... Mada... kad malo bolje razmislim tu si i u pravu... ne ebem matorke mozda bas iz tog razloga... :think: Al zato one mlade... ;) :arrow::idea: :)
I jeste u pravu si da je to sebicno ako ona to voli i zeli... mada eto nekako se uvek poprica pre pa se vidi jel mozete zajedno ili ne... ;)

Back