jiang
Domaćin
- Poruka
- 4.620
ice-t je lepo rekao da ne moz` ni da hebe, dok ne lizne...sex bez lizanja ko rostilj bez mesa...tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda da si konacno probao?Лизање је право уживање...
Ко није пробао, не зна шта је пропустио...
Ах, тај укус...
Evo,da se slozhim sa chovekom.
Tachka.![]()
ej zoro, kad malo bolje razmislim, moze se, al sto bi se bez toga, a? a moj decko uvek opere zube pre pa sam bezbedna![]()
jeste, i mora i konac da koristi. nema tu. aha, pa posle zoro da me pita ko mi lizao s neoprani zubi![]()
I ko te diro s neoprane ruke... pa si dobila tu boljku da ti je i mozak stradao?![]()
![]()
Si normalan, imao je tek 16 godina...
ej zoro, kad malo bolje razmislim, moze se, al sto bi se bez toga, a? a moj decko uvek opere zube pre pa sam bezbedna![]()
ice-t je lepo rekao da ne moz` ni da hebe, dok ne lizne...sex bez lizanja ko rostilj bez mesa...tako![]()
Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen.![]()
![]()
i dok opere zube, spusti mu se...pa si jos bezbednija
ja volim kad me napadne sa vrata, skine mi gacice i navali da me lizeeee....e sta cu sad? da ga pitam u pola posla jer dezinfikovao usnu supljinu????
...ocu dobit' sidu tako????
![]()
ja volim kad me napadne sa vrata, skine mi gacice i navali da me lizeeee....e sta cu sad? da ga pitam u pola posla jer dezinfikovao usnu supljinu????
...ocu dobit' sidu tako????
![]()
ako ti je gadna malo prochandrkaj prstom
isfoliraj je
pa joj onda metni
moze bez lizanja ali nije to to! Ni muskarcu nece biti dobro ako ne napali svoju partnerku kako treba![]()