Jel moze bez lizanja?

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idem ja sa drugaricama kroz Stari grad Kotor i pita moja drugarica jednog crnogorca da li ima upaljač, tek će on: NE PUŠIM, NO LIŽEM PO POTREBI
c008.gif
umrle smo od smeha.

Mene kad pitaju, velim: NE PUSIM, AL'VOLIM DA PONUDIM !

Da pariram naslovu topića pitam:Može li bez pušenja?

Fora je sto ako cura pusi... onda to moze da pretstavlja i razliku izmedju jednom i tri puta... ;) a od lizanja nema nikakve razlike... Zato je pusenje vaznije od lizanja... mada kapiram ja da cure vole i da im se lize... i to je isto normalno... Imao sam i cura koje su svrsavale uz lizic vise nego pri normalnom sexu... ;)

Zar to nije ucena ? Prvo mora da te polizze, pa tek onda mozze da te poyebe... Malo surovo, ha ?! Ja nikad ribama nisam trazzio prvo da mi pusse, pa tek onda da ih kitim...

Ne bih to shvatila kao ucenu i ne znaci da je uvek povezano. Poenta je, ako se nekom gadi da ti to uradi, onda ne treba ni da ocekuje da mu se uzvrati. Mislim, ili te zeli, ili ne zeli. Ja to gledam principijelno.

Ne bih to shvatila kao ucenu i ne znaci da je uvek povezano. Poenta je, ako se nekom gadi da ti to uradi, onda ne treba ni da ocekuje da mu se uzvrati. Mislim, ili te zeli, ili ne zeli. Ja to gledam principijelno.

Principijelno se slazem sa tobom. Ako ti lepo polizzem, ako hoccess, i ti ccess pussiti. I to je ok. Ali Gazdinka ide korak dalje. Ako joj ne polizze, nema ni yebe... Jedno je lizing za pussing, a drugo je ucena: ako ti ne polizzem, ne dass ni ti macu. Jelda ?

:ok: , mada volim i ja i dobar lizzzz, narocito kad mu nasednem na facu....:whistling:....extra

Priznaj, voliss da dominirass. Chim uzzivass u oseccaju odozgo, na dechku koji ti je srche. Moje iskustvo govori sa devojkama kojima sam lizao govori da si OK. Chim neka voli da lezzi pritom ili je pasivna, znachi da je i sex sa njom mlitav i da je nja-nja lichnost. Ali chim je riba odluchna i energicna, garant je dobre ljubavne igre i snazzne lichnosti. OLJA, bila bi najbolja... I like you, indeed, and in DEEP... : P

Back