DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
ma ZORO je kralj..
možda ova tema dosegne onu legendarnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ZORO je kralj..

I moje je bilo ironija... Samo sto obozavam taj izraz - smrdljiva sekretusa...![]()

nije ti to kiseli krastavac da se ukiseli
ili tulumba da pobudjavi onako masna
pored milion preparata za intimnu negu
maramica, pa chak i tableta
+ brazilka
lizanje ima da ti dodje kao predjelo + desert!
Idem ja sa drugaricama kroz Stari grad Kotor i pita moja drugarica jednog crnogorca da li ima upaljač, tek će on: NE PUŠIM, NO LIŽEM PO POTREBIumrle smo od smeha.![]()
Лизање је право уживање...
Ко није пробао, не зна шта је пропустио...
Ах, тај укус...
Da pariram naslovu topića pitam:Može li bez pušenja?
Moze, ali ne uvijek... Ponekad ni meni nije do toga...
Ali, poenta je u tome da - onaj kome se gadi da me lize, ne moze ni da me 'ebe...
eto prakticara...zna ti zena zasto te maznula....i das joj da tvoj tuki bude njen...
![]()
Zar to nije ucena ? Prvo mora da te polizze, pa tek onda mozze da te poyebe... Malo surovo, ha ?! Ja nikad ribama nisam trazzio prvo da mi pusse, pa tek onda da ih kitim...
Kad vec to spomenu... Ja mislim da vise volim pusenje od lizanja... Stvarno...
Ne bih to shvatila kao ucenu i ne znaci da je uvek povezano. Poenta je, ako se nekom gadi da ti to uradi, onda ne treba ni da ocekuje da mu se uzvrati. Mislim, ili te zeli, ili ne zeli. Ja to gledam principijelno.
, mada volim i ja i dobar lizzzz, narocito kad mu nasednem na facu....
....extra
Ne, ne, ne... Nisi shvatio... U principu, ako mu se gadis, znaci da te gleda samo kao potrosni materijal. Polazim od sebe. Ne bih ni ja mogla svakom to da uradim.
Ne, ne, ne... Nisi shvatio... U principu, ako mu se gadis, znaci da te gleda samo kao potrosni materijal. Polazim od sebe. Ne bih ni ja mogla svakom to da uradim.

Fora je sto ako cura pusi... onda to moze da pretstavlja i razliku izmedju jednom i tri puta...a od lizanja nema nikakve razlike... Zato je pusenje vaznije od lizanja... mada kapiram ja da cure vole i da im se lize... i to je isto normalno... Imao sam i cura koje su svrsavale uz lizic vise nego pri normalnom sexu...
![]()
Ima tu istine..ali u nedostatku sapuna i nema![]()
nego i osecanja.
Sad nemoj umreti od smeha.