jel mi lepše stoje dlake ili bez dlaka ?

Cikcače, ti bolje/privlačnije izgledaš

• Sa dlakama

• Bez dlaka

• Ovo je velika blamaža, a verovatno si i manijak

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pitanje za sve: Kako vam se dopada poslednja slika ? Cenim detaljnije odgovore, sa introspekcijom:roll:
*
*
A sada da se osvrnem na neke komentare:
To nije 4umash ..samo Slika sa Neta - www.mostbeautyfullgays.com :lol::cepanje:
Ti impliciraš da sam ja homosexualac ? Da li time želiš da me poniziš, ili u stvari tražiš nešto ? Ja bih mogao da kažem da je tvoja sličica-avatar naj-gejskija stvar na ovoj temi.
Mogu i ja nesto da montiram da svrsite od toga u gacicama ladies :per:
Samo to nije fora :kiss: ;)
Šta je to "montirano" na mojim slikama ?!?

na to ne smem da odgovorim ovako javno...:rumenka:
Pa reci, ja nemam ništa protiv; Ja želim da ohrabrim baby jane da prikaže svoju lepotu...

gadno sam zabrijala da je jedva 1,70 ..:confused:
Zašto ?

Meni je nekako neprirodno i odbojno kad je muskarac glatak (ono posve da nema nista, kao dijete neko :confused:)
Neka dlaka cikcak, muzevnije je:)
Hvala. A šta misliš o onim slučajevima kada se muškarac uopšte ne sređuje nego ima pravi žbun u gaćama i ispod pazuha, pa kad se oznoji a one dlake ispod pazuha se slepe...Pa mu gurneš ruku u gaće, a kad je izvučeš a dlake se zamrsile oko prstiju... Između dve krajnosti , koju bi odabrala ? Ja redovno samo skraćujem dlake.

brijem da je niži...
Da, obrijao sam se niže.:cool:

Au brate svaka cast na izgledu, a tek guza.....extra :) dobar si i sa dlacicama , jer ih imas malo... ali i bez ;) inace volim glatke tipove, lepsi su... ti bi prosao i sa tim dlacicama :) pozz
Hvala. Znam da je verovatno to negde već napisano na nekoj temi, ali nikada nisam razumeo tu žensku fascinaciju muškom zadnjicom. Nije mi jasno (sramota, ovoliki konj a da ne zna tako nešto) šta je to što se smatra privlačnim muškim dupetom ? Jel treba da je veliko ili malo ili tvrdo ili meko, dlakavo(umereno) ili glatko... Mogu samo da povučem neku paralelu sa onim što ja vidim u detaljima ženskih tela, šta ja volim u ženskim zadnjicama, grudima, stomacima... Ali dajte mi neke detalje, šta je to što vam se sviđa u mojoj "guzi" ?

Back