Da rezimiram (posle par dana) : kao što sam u početno j poruci napisao, ovo radim ponekad iz autoerotskih pobuda, a to konkretno znači da mi se sviđa osećaj glatke kože na tim , inače dlakavim delovima tela. Možda čisto zbog promene, ali baš mi je sexi kada se diram po glatkim ... međunožju
Stomak mi je takođe sexi zbog dodira, taj deo ispod pupka, ali i zbog izgleda - jer kad je već obrijano dole, onda se crne dlake na stomaku nekako ne uklapaju.
A grudi ošišam samo zbog izgleda. Kod grudi mi dodirni efekat ništa ne znači, mada partnerki (kad se nađe neka) odgovara i taj dodirni efekat glatkih grudi sa ukrućenim bradavicama ( i mojim i njenim ).
Naravno, dlake rastu , pa već posle tri-četiri dana počinje da bocka na mestu gde se spaja Ud sa ostatkom tela. U momentima kad me baš bocka i iritira , ja gurnem ruku u gaće da malo olakšam situaciju, pa se onda opet diram po glatkim mošnicama (na njima nema bockanja, zanimljivo) , i to izazove erekciju, ali ne mogu normalno da se "igram" jer me bocka onaj pomenuti spoj uda i stomaka. onda moram da uzmem neku kremu ili ulje pa da podmažem zarumenjen i nabrekao vrh uda , i laganim pokretima preko njega, uz maženje glatkog stomaka i mošnica, izazovem burnu erupciju.
Ovako bez dlaka mogu i da ležeći svršim i pustim da se vrela lava sliva po stomaku i niz čvrsto uspravljen stub, jer je posle lako sve to obrisati.
Za kraj ove poruke, svim manje ili više hrabrim forumašicama koje su mi se javljale putem privatnih poruka, u znak zahvalnosti za sve lepe reči i škakljive ponude, poklanjam jednu novu sliku:
Pogledajte prilog 176615