***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
deluje dosta...uverljivo...![]()
šta znam, ovo je odokativna procena...![]()
mislim, jel ti se on javlja često?![]()
ufff glatki likovi![]()
![]()
![]()
Ti impliciraš da sam ja homosexualac ? Da li time želiš da me poniziš, ili u stvari tražiš nešto ? Ja bih mogao da kažem da je tvoja sličica-avatar naj-gejskija stvar na ovoj temi.
Šta je to "montirano" na mojim slikama ?!?Mogu i ja nesto da montiram da svrsite od toga u gacicama ladies
Samo to nije fora![]()
![]()
Pa reci, ja nemam ništa protiv; Ja želim da ohrabrim baby jane da prikaže svoju lepotu...na to ne smem da odgovorim ovako javno...![]()
Zašto ?gadno sam zabrijala da je jedva 1,70 ..![]()
Hvala. A šta misliš o onim slučajevima kada se muškarac uopšte ne sređuje nego ima pravi žbun u gaćama i ispod pazuha, pa kad se oznoji a one dlake ispod pazuha se slepe...Pa mu gurneš ruku u gaće, a kad je izvučeš a dlake se zamrsile oko prstiju... Između dve krajnosti , koju bi odabrala ? Ja redovno samo skraćujem dlake.Meni je nekako neprirodno i odbojno kad je muskarac glatak (ono posve da nema nista, kao dijete neko)
Neka dlaka cikcak, muzevnije je![]()
Da, obrijao sam se niže.brijem da je niži...
Hvala. Znam da je verovatno to negde već napisano na nekoj temi, ali nikada nisam razumeo tu žensku fascinaciju muškom zadnjicom. Nije mi jasno (sramota, ovoliki konj a da ne zna tako nešto) šta je to što se smatra privlačnim muškim dupetom ? Jel treba da je veliko ili malo ili tvrdo ili meko, dlakavo(umereno) ili glatko... Mogu samo da povučem neku paralelu sa onim što ja vidim u detaljima ženskih tela, šta ja volim u ženskim zadnjicama, grudima, stomacima... Ali dajte mi neke detalje, šta je to što vam se sviđa u mojoj "guzi" ?Au brate svaka cast na izgledu, a tek guza.....extradobar si i sa dlacicama , jer ih imas malo... ali i bez
inace volim glatke tipove, lepsi su... ti bi prosao i sa tim dlacicama
pozz