Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Ljudi, nauka je dokazala da se muškarcima, kada im žena sa kojom su u interakciji nije fizički atraktivna, aktiviraju delovi mozga povezani sa agresijom. Dakle, oni tu ženu, kada ne bi postojale društvene konvencije kulturnog ophođenja (mada neke ni to ne sprečava) požele da tretiraju subljudski

Dok je analogna reakcija u žena ignorisanje. Ženi kad se neko fizički ne sviđa, ona ga ignoriše ili ne primećuje, kao normalno ljudsko biće

Međutim, ja predlažem da usvojimo mušku reakciju. Kada nam se neki muškarac ne sviđa, da odgovorimo izlivima besa i agresije, čak i plakanja i povraćanja, tantruma i bolnih stomačnih grčeva

#jednakost a ne povlašćen tretman

Mugatu je učitao malo više i neiskontrolisao se, pa sad tera po svom. A ti si se kvarno nastavio na njega a sad bi da se izvučeš.
Hehe

Niti sam se na kvarno nastavljao, niti bih da se izvucem. I dalje mislim da je jedna od najdebilnijih stvari foruma kad ti neko objasnjava tebe, kao sto je mene jedan ubedjivao da sam iz Sremcice ili nekog sela. Posto on bolje od mene zna odakle sam. I to se ovde desava redovno.

Drugo, kao sto rekoh, ako si vec uzela da objasnis coveku da laze, onda bar pogledaj okolinu, majku mu imas oznaku na motoru izbija oci, guglaj ako ne znas sama, ne stoji pored vespe.

A ovo sve sto je kasnije izaslo je debilno, sva ta vasa prepucavanja, gde ste potpuno promasili poentu i mislite da smo svi pekinezeri od 150cm zato sto smo sprdali nekoga ko se ispalio tako, to je drugi problem.

Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...
Veoma egocentričan i narcisoidni način razmišljanja....
Jedno pitanje, i pod pitanje: "imaš li oca?" Ako ga imaš ...."kakav vam je odnos?"...

Deluješ mi na prvi pogled kao dete samohrane majke, ili pak dete/momak koji je odrasao pored babe i dede... :-)

Back