Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Nisi jer i nije bilo razloga. Što se i dalo zaključiti u nastavku.

A misliš li da lepo i da je zaslužila ovakva tovarenja žene zato što je pogrešila u vezi procene tvoje visine sa slike i koja ti je dala dobronameran savet
- Osoba sa tri moždane vijuge
- 20 cm đoke ne ume da proceni
- Pošalji joj sliku đoke
- Mogu i matore mladu piletinu
- Nek se ljudi vole
- Nađite milfari ortaka od 2 metr za geng beng
- Nazivanje žene koja je par godina starija od njih babom samo zato što ti je dala savet koji se njima ne sviđa na njihovom pdf-u
...
Itd, ovo su samo najogavnjij isečci

Sve navedeno je došlo kao reakcija na ulet nje, ničim izazvane, da dečku objasni kako laže za visinu?!

Toksičnost ovog foruma se i ogleda u tome što se samo prate reakcije, ne i to šta je to pokrenulo. Plus, dobar deo komentara uopšte nije bio uvredljivog tipa, već zezanje najobičnije... Možete tipove ovde da sprdate kako balave za "forumaljkama" i "žemskinjama", a kad mi nju zezamo da hoće piletinu jer je napisala da mora još neka slika, to je bogohuljenje?

Smaračice ste najobičnije i ništa više od toga.

Ali jeste i to ozbiljne... Doslovno ovde više ne može ni da se našali, odmah dolaze neki inspektori i popisivači, praćeni sa njihovim komesarima da objasne kako je to uuuužas, kako su to "tovarenja žene". Da, eto, mi smo svi redom ovde mislili da je limunada došla da iz*ebe rising stara, već smo razvili ceo film.

Plus što je ubeđivanje čoveka da nije visok koliko je rekao, jer se nama, eto, čini samo po sebi smešno, prosto namestiš se da te neko zeza, ali je to ovde neka katastrofa neslućenih razmera.

I na sve to, ceo protest protiv tog zezanja pokrenu osobe koje doslovno nemaju jedan post koji je šala, zezanje, opušteno, nego uvek neka nadrkanost, toksičnost, ironija.

Da nisi lavica?
Svaki covek je i dobar i los, zavisi kakav inhibitor ima. To je ono sto si rekao o mracnoj strani. Internet uglavnom najmracniju i pokazuje.
p ne zavisi samo od inhibicja. Internet moze da oslobodi komunikaciju jer je po formi anonimna. A to je prostor gde moze da predje tu granicu koju inace vecina ima u rl. A imati inhibiciju nije nuzno lose osim ako je bez intencije da je kultivise, onda je lose najvise po tu osobu (lose namere koje se odbijaju). A ljis smatram prostorom za oslobodjenje od najvise seksualnih inhibicija (o ljubavi svi zvacemo ko o politici), ok naravno opet koliko takav okvir obezbedjuje. A imati ih tu i ne truditi se da ih kultivise, vec vuce druge u taj svoj drugi mrak kao proizvod toga je lose ponasanje.

Ali jeste i to ozbiljne... Doslovno ovde više ne može ni da se našali, odmah dolaze neki inspektori i popisivači, praćeni sa njihovim komesarima da objasne kako je to uuuužas, kako su to "tovarenja žene". Da, eto, mi smo svi redom ovde mislili da je limunada došla da iz*ebe rising stara, već smo razvili ceo film.

Plus što je ubeđivanje čoveka da nije visok koliko je rekao, jer se nama, eto, čini samo po sebi smešno, prosto namestiš se da te neko zeza, ali je to ovde neka katastrofa neslućenih razmera.

I na sve to, ceo protest protiv tog zezanja pokrenu osobe koje doslovno nemaju jedan post koji je šala, zezanje, opušteno, nego uvek neka nadrkanost, toksičnost, ironija.
Nesto je zaista sala, a nesto bude sredingerov dusbeg fazon, ali nema veze. Ljudi se stalno svadjaju, meni lepo sto za promenu ovde nisam ucestvovala

Toliko nezrelosti,sujete i nekulture odavno nisam vidjela ni na jednoj temi,koliko na ovoj,a dugo sam ovde.
Cast izuzecima.
Ne smijes nekome reci da ti se cini da nije visok,budes docekan na noz kao da si mu nekoga ubio.I to ne od njega licno kome to nije zasmetalo,nego od dezurnih dusebriznika.
A ti dusebriznici nastupaju coporativno i znaju samo za hajku,a ne normalan razgovor.
Da li je ovo poligon za iskaljivanje raznih frustracija i bijesa,ne znam...ali znam da se vise necu pojavljivati na ovoj temi da ne kvarim idilu svadje i prepucavanja.

Ne vezano za adelaidea, ima sta zanimljivo da kaze, provalio sam da mnoge steknu utisak da visim na ljisu jer zelim da pokupim laku seks voznju. A to je stvar lose procene i to me vredja moram priznati, nisam toliko glup, jer da jurim to najmanje bih visio na ljisu. Mozda na psihologiji, filozofiji, putovanja. ;)

Toliko nezrelosti,sujete i nekulture odavno nisam vidjela ni na jednoj temi,koliko na ovoj,a dugo sam ovde.
Cast izuzecima.
Ne smijes nekome reci da ti se cini da nije visok,budes docekan na noz kao da si mu nekoga ubio.I to ne od njega licno kome to nije zasmetalo,nego od dezurnih dusebriznika.
A ti dusebriznici nastupaju coporativno i znaju samo za hajku,a ne normalan razgovor.
Da li je ovo poligon za iskaljivanje raznih frustracija i bijesa,ne znam...ali znam da se vise necu pojavljivati na ovoj temi da ne kvarim idilu svadje i prepucavanja.

Opusti se, to su samo neke 40+ čike koje polako spucava realnost da će zauvek ostati sami, pa nemaju pametnija posla

Da nisi lavica?

p ne zavisi samo od inhibicja. Internet moze da oslobodi komunikaciju jer je po formi anonimna. A to je prostor gde moze da predje tu granicu koju inace vecina ima u rl. A imati inhibiciju nije nuzno lose osim ako je bez intencije da je kultivise, onda je lose najvise po tu osobu (lose namere koje se odbijaju). A ljis smatram prostorom za oslobodjenje od najvise seksualnih inhibicija (o ljubavi svi zvacemo ko o politici), ok naravno opet koliko takav okvir obezbedjuje. A imati ih tu i ne truditi se da ih kultivise, vec vuce druge u taj svoj drugi mrak kao proizvod toga je lose ponasanje.
Ovan. 😄

Nesto je zaista sala, a nesto bude sredingerov dusbeg fazon, ali nema veze. Ljudi se stalno svadjaju, meni lepo sto za promenu ovde nisam ucestvovala

Naravno da ima i komentara koji su neka preneta rasprava od ko zna kad, pa se dočeka na prvu, toga je forum prepun jer se ovde ljudi pamte po tome pa ti nešto kao vraćaju, pa istripuju da ste neki neprijatelji ili slično, pa te proganjaju po temama glupim komentarima... Svega ima i to radi dobar broj ljudi, ali to rade i ovi komesari koji su ovde zdušno skočili u odbranu.

I pazi, pod ozbiljnim tovarenjem žene se kao crta stavilo i "nek se vole ljudi", što je bukvalno bezazlena šala i niĐe veze ni sa čim... Evo i lično nemam ništa protiv limunade, bukvalno ne sećam se da smo se jednom nešto pokačili, ali brate mili kako možeš da izjaviš za baticu čija podlaktica izgleda veliko, a ne on ceo, pri čemu stoji pored motora koji je ozbiljna motorčina i opet deluje visoko da ti ne deluje toliko visoko? Pa, ako ništa drugo, proveri bar taj motor, ne klepeći da te ljudi zezaju.

I još sa onim mora još slika, jeeeeebiga, namestiš se istrpi to bezazleno zezanje i piči.

Back