Jel čudno ako ceo život ostanem single?

gledam sad, ima cak 3 fakulteta: masinski, bk i farmaceutski. Znaci ako tokom srednje ne ulovis buducu frizerku s neznim rukama , ostaje ti apotekarka sa hronicno upaljenim sinusima ili goticarka sa masinskog - bk ne racunam. Ako se i one nisu udale u medjuvremenu. Onda muvas ove sa trafike u ratama: jel imas vlazne maramice? sutradan: ja opet po maramice.

Kada klinac od 23 godine otvori 10 tema o svom nepostojećem sexualnom životu na forumu krstarica, jasno je da ne traži ozbiljnu ženu, nego neku izvežbanu mamu. Dakle, mame da mu se jave na pp da ne piše glupe tame koje treba da rastuže neku mamu da mu pokvari sexualnu orjentaciju....
ish brate. Znaci ako mu se ne smiluje neka milf on ce postati gej?

Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...
Nisi ni jedini. Gledam bratovljevog mlađeg sina i njegove drugare, tvoja generacija otprilike, i vidim potpuno istu sliku.
E sad, za njega, pošto je "naš", sasvim nam je OK to, kao naš , je takav je, navikli smo na njega da je takav, nikad se nije zaljubio , imao devojčicu, takav je kakav je. A ništa mu ne fali sem tog ljubavnog života. Stariji brat - sušta suprotnost, ali ovaj je takav , i ko zna hoće li ikad išta i menjati u svom životu po tom pitanju. Il će ga jednog dana strefiti ludilo zaljibljivanja, ili ne, ne treba ni da forsira nešto ako mu ne ide. I bilo je toga "od kako je sveta i veka", samo se pre narod po defaultu "uparivao' jer tako treba. A sad svako želi da sam upravlja tokom svog života i da ne čini ono što se očekuje od njega, nego kako sam želi. Pa izvolte, nek probamo i tako kao čovečanstvo, pa da vidimo ide li nam tako bolje...
U svakom slučaju, htedoh reći, nisi usamljeni primerak u svojoj generaciji da tako misliš i osećaš.

Nisi ni jedini. Gledam bratovljevog mlađeg sina i njegove drugare, tvoja generacija otprilike, i vidim potpuno istu sliku.
E sad, za njega, pošto je "naš", sasvim nam je OK to, kao naš , je takav je, navikli smo na njega da je takav, nikad se nije zaljubio , imao devojčicu, takav je kakav je. A ništa mu ne fali sem tog ljubavnog života. Stariji brat - sušta suprotnost, ali ovaj je takav , i ko zna hoće li ikad išta i menjati u svom životu po tom pitanju. Il će ga jednog dana strefiti ludilo zaljibljivanja, ili ne, ne treba ni da forsira nešto ako mu ne ide. I bilo je toga "od kako je sveta i veka", samo se pre narod po defaultu "uparivao' jer tako treba. A sad svako želi da sam upravlja tokom svog života i da ne čini ono što se očekuje od njega, nego kako sam želi. Pa izvolte, nek probamo i tako kao čovečanstvo, pa da vidimo ide li nam tako bolje...
U svakom slučaju, htedoh reći, nisi usamljeni primerak u svojoj generaciji da tako misliš i osećaš.
Ništa nije drugačije ni sa ženskom stranom.

Sede devojke same, a zdrave prave.

Nije narod bio lud što se starao da spoji mlade ljude.

Jedna stvar koju bih imao u vidu, jer se s takvim stavom "niotkud" pojavi neka nekad. Za brak treba imati iskustva prethodnih veza. Cak, i neke vestine. Nije to isto kao pre 100 god. Nikako se ne upecati. Ako mislis uspesan brak da imas, mislim da moras da presaltas podosta vezica i kratkotrajnih odnosa zbog samopozudanja, iskusyva, da znas kako da se poneses u kriticnim situacijama prema njoj, jer ce dolaziti do toga neminovno i odluke ce padati na tebe, ne na nju. Tako da nije to samo ozeni se kad ces naci neku. A ako u tome nisi uspesan, zaboravi na brak.

A to kao sta ces kad ostaris pa ko ce lekove da ti donese? Pa i ta i ideja je propala sudeci po toliko propalih brakova. Znaci jako rizicna investicija s puno stresa. Poput kupovine akcija fabrike iz propalog soc perioda.
Nego evo shta da radis. Odvajas kesh sa strane. Banka, osguranje, ispod jastuka, najbolje i ulaganje u lokale ili stan. I kad staruknes, pravac staracki dom. Nadji neki dobar. I lepo razvijes neki garento fetis. Kad sestra drekne da popijes lek ili da ti presvuce pelene. Ona misli da te isprepadala, a tebi neka milina u stomaku. To je nekih 15 min dnevno i onda pravac kod deda tamo na shah da se pohvalis.

Pa i to pokondirenim sanja marinkovic jovana jeremic tikvama,normalnim devojkama nema sta da se cinculira uhoda se par zajedno
Svaka se prebaci u panik mod i gubi dozivljaj njega kao miskarca ako nema 3 faktora zadovoljena u svojok glavici. Osecaj sigurnosti, poverenje, razumevanje. A to da ima kod njega, to je i stvar vestine. Jeremicka i ostali medijski mapeti su poremecene osobe.

Back