andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.535
njemu su ionako sve noveSmorio bih se da sam u vrnjackoj banji. 9.5 k stanovnika. Znaci istartovao bih sve potencijalne zene jos u srednjoj skoli cirka do 23 godine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njemu su ionako sve noveSmorio bih se da sam u vrnjackoj banji. 9.5 k stanovnika. Znaci istartovao bih sve potencijalne zene jos u srednjoj skoli cirka do 23 godine.
Bas ste zle!Da, nad nedužnim Džordžijem
prolazio kroz kraljevo prosle sedmice. zaustavio me pandur na putu da proveri jesam li sumljiv. Pitam ga sto sumljiv, on ce ma ima neki tehno pa proveravamo, ali ok ti si u redu. Ja reko, gde ima tehno covece?Ima turistkinja, Trstenik i Kraljevo su blizu...
Samo da mu daju motor i eto ga on na tehnu.prolazio kroz kraljevo prosle sedmice. zaustavio me pandur na putu da proveri jesam li sumljiv. Pitam ga sto sumljiv, on ce ma ima neki tehno pa proveravamo, ali ok ti si u redu. Ja reko, gde ima tehno covece?
ma kakav tehno, to su neki klinci organizovali verovatno a murija taman da nekoga maltretira a lepo su im na skupu tu da ih ne traze po gradu.Samo da mu daju motor i eto ga on na tehnu.
Ne bre.neku brkatu verovatno,nemojte da pravite ocajnika od decka.
Mlad sam, al znam sebe, ako ništa ne preduzmem ode sve u k... A mnogo mi brzo ide vreme... Valjda sto mi uvek zanimljivo...Mlad si jako da bi donosio ozbiljne zaključke takvog tipa.
Moja trenutna priroda je potpuno ispunjenje samim sa sobom bez ikakve potrebe za drugima.Sama priroda nalaže tu usmerenost , jedne ka drugoj osobi ali je nebitno u kojoj formi će se to realizovati. Posmatrajmo to kao trenutnu nezainteresvanost.
ish brate. Znaci ako mu se ne smiluje neka milf on ce postati gej?Kada klinac od 23 godine otvori 10 tema o svom nepostojećem sexualnom životu na forumu krstarica, jasno je da ne traži ozbiljnu ženu, nego neku izvežbanu mamu. Dakle, mame da mu se jave na pp da ne piše glupe tame koje treba da rastuže neku mamu da mu pokvari sexualnu orjentaciju....
Nisi ni jedini. Gledam bratovljevog mlađeg sina i njegove drugare, tvoja generacija otprilike, i vidim potpuno istu sliku.Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...
Ništa nije drugačije ni sa ženskom stranom.Nisi ni jedini. Gledam bratovljevog mlađeg sina i njegove drugare, tvoja generacija otprilike, i vidim potpuno istu sliku.
E sad, za njega, pošto je "naš", sasvim nam je OK to, kao naš , je takav je, navikli smo na njega da je takav, nikad se nije zaljubio , imao devojčicu, takav je kakav je. A ništa mu ne fali sem tog ljubavnog života. Stariji brat - sušta suprotnost, ali ovaj je takav , i ko zna hoće li ikad išta i menjati u svom životu po tom pitanju. Il će ga jednog dana strefiti ludilo zaljibljivanja, ili ne, ne treba ni da forsira nešto ako mu ne ide. I bilo je toga "od kako je sveta i veka", samo se pre narod po defaultu "uparivao' jer tako treba. A sad svako želi da sam upravlja tokom svog života i da ne čini ono što se očekuje od njega, nego kako sam želi. Pa izvolte, nek probamo i tako kao čovečanstvo, pa da vidimo ide li nam tako bolje...
U svakom slučaju, htedoh reći, nisi usamljeni primerak u svojoj generaciji da tako misliš i osećaš.
Pa dobro novo doba. Boze moj. Imas vise vremena za zezanciju. Single kofer/ranac i idemo. Realno mnogi se i ne provedu lepo u mladosti, sve bude na pola. Ovako taman i dalje dovoljno mlad a plus lova i pichis.Što se teme tiče, danas je veće čudo da neko ostane ceo život u braku.
Singleraja je prepun svet, gde god se okreneš.
Pa i to pokondirenim sanja marinkovic jovana jeremic tikvama,normalnim devojkama nema sta da se cinculira uhoda se par zajednoMoras da si i vest tu. Da znas da joj ulijes osecaj sigurnosti. Da ne krene da panici s tobom za svaku i onda krene gubitak postovanja. A to znamo gde ide.
Svaka se prebaci u panik mod i gubi dozivljaj njega kao miskarca ako nema 3 faktora zadovoljena u svojok glavici. Osecaj sigurnosti, poverenje, razumevanje. A to da ima kod njega, to je i stvar vestine. Jeremicka i ostali medijski mapeti su poremecene osobe.Pa i to pokondirenim sanja marinkovic jovana jeremic tikvama,normalnim devojkama nema sta da se cinculira uhoda se par zajedno
To ima smisla samo na zapadu. U Srbiji se zivi od danas do sutra.Nego evo shta da radis. Odvajas kesh sa strane. Banka, osguranje, ispod jastuka, najbolje i ulaganje u lokale ili stan. I kad staruknes, pravac staracki dom. Nadji neki dobar.
Kesh mora da se pravi kako okrenes.To ima smisla samo na zapadu. U Srbiji se zivi od danas do sutra.