adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.696
Sto bih te odjebala?Kesh mora da se pravi kako okrenes.
Ti me nisi odyebala juce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bih te odjebala?Kesh mora da se pravi kako okrenes.
Ti me nisi odyebala juce?
Pa delovalo mi da si utaborila i onda potvrdila sa au fiderzenSto bih te odjebala?
Ma jok, samo sam htela da kazem da se kaze "auf vidazeen"Pa delovalo mi da si utaborila i onda potvrdila sa au fiderzen
SkapiraoMa jok, samo sam htela da kazem da se kaze "auf vidazeen"![]()
Svaki covek je i dobar i los, zavisi kakav inhibitor ima. To je ono sto si rekao o mracnoj strani. Internet uglavnom najmracniju i pokazuje.Kul najs pocinjes da mi se bas dopadas kao osoba mogu ti reci. Al ajd internet je pa da se ne zanosimo.
Nisi jer i nije bilo razloga. Što se i dalo zaključiti u nastavku.
A misliš li da lepo i da je zaslužila ovakva tovarenja žene zato što je pogrešila u vezi procene tvoje visine sa slike i koja ti je dala dobronameran savet
- Osoba sa tri moždane vijuge
- 20 cm đoke ne ume da proceni
- Pošalji joj sliku đoke
- Mogu i matore mladu piletinu
- Nek se ljudi vole
- Nađite milfari ortaka od 2 metr za geng beng
- Nazivanje žene koja je par godina starija od njih babom samo zato što ti je dala savet koji se njima ne sviđa na njihovom pdf-u
...
Itd, ovo su samo najogavnjij isečci
Ali nismoSmaračice ste najobičnije i ništa više od toga.
Ali nismo![]()
nije nam dao sansu da ga zabavimoAli nismo![]()
p ne zavisi samo od inhibicja. Internet moze da oslobodi komunikaciju jer je po formi anonimna. A to je prostor gde moze da predje tu granicu koju inace vecina ima u rl. A imati inhibiciju nije nuzno lose osim ako je bez intencije da je kultivise, onda je lose najvise po tu osobu (lose namere koje se odbijaju). A ljis smatram prostorom za oslobodjenje od najvise seksualnih inhibicija (o ljubavi svi zvacemo ko o politici), ok naravno opet koliko takav okvir obezbedjuje. A imati ih tu i ne truditi se da ih kultivise, vec vuce druge u taj svoj drugi mrak kao proizvod toga je lose ponasanje.Svaki covek je i dobar i los, zavisi kakav inhibitor ima. To je ono sto si rekao o mracnoj strani. Internet uglavnom najmracniju i pokazuje.
Nesto je zaista sala, a nesto bude sredingerov dusbeg fazon, ali nema veze. Ljudi se stalno svadjaju, meni lepo sto za promenu ovde nisam ucestvovalaAli jeste i to ozbiljne... Doslovno ovde više ne može ni da se našali, odmah dolaze neki inspektori i popisivači, praćeni sa njihovim komesarima da objasne kako je to uuuužas, kako su to "tovarenja žene". Da, eto, mi smo svi redom ovde mislili da je limunada došla da iz*ebe rising stara, već smo razvili ceo film.
Plus što je ubeđivanje čoveka da nije visok koliko je rekao, jer se nama, eto, čini samo po sebi smešno, prosto namestiš se da te neko zeza, ali je to ovde neka katastrofa neslućenih razmera.
I na sve to, ceo protest protiv tog zezanja pokrenu osobe koje doslovno nemaju jedan post koji je šala, zezanje, opušteno, nego uvek neka nadrkanost, toksičnost, ironija.
Jesi naucila da se uvijas oko sipkenije nam dao sansu da ga zabavimo![]()
kao i svaka zmija.Jesi naucila da se uvijas oko sipke
Toliko nezrelosti,sujete i nekulture odavno nisam vidjela ni na jednoj temi,koliko na ovoj,a dugo sam ovde.
Cast izuzecima.
Ne smijes nekome reci da ti se cini da nije visok,budes docekan na noz kao da si mu nekoga ubio.I to ne od njega licno kome to nije zasmetalo,nego od dezurnih dusebriznika.
A ti dusebriznici nastupaju coporativno i znaju samo za hajku,a ne normalan razgovor.
Da li je ovo poligon za iskaljivanje raznih frustracija i bijesa,ne znam...ali znam da se vise necu pojavljivati na ovoj temi da ne kvarim idilu svadje i prepucavanja.
Ovan.Da nisi lavica?
p ne zavisi samo od inhibicja. Internet moze da oslobodi komunikaciju jer je po formi anonimna. A to je prostor gde moze da predje tu granicu koju inace vecina ima u rl. A imati inhibiciju nije nuzno lose osim ako je bez intencije da je kultivise, onda je lose najvise po tu osobu (lose namere koje se odbijaju). A ljis smatram prostorom za oslobodjenje od najvise seksualnih inhibicija (o ljubavi svi zvacemo ko o politici), ok naravno opet koliko takav okvir obezbedjuje. A imati ih tu i ne truditi se da ih kultivise, vec vuce druge u taj svoj drugi mrak kao proizvod toga je lose ponasanje.
Nesto je zaista sala, a nesto bude sredingerov dusbeg fazon, ali nema veze. Ljudi se stalno svadjaju, meni lepo sto za promenu ovde nisam ucestvovala
Otrovekao i svaka zmija.