Jehovini Svjedoci - Pravi Božji narod !!!

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, Sotona je vladao sa svima onima koji su se hranili mržnjom, bilo na jednoj ili drugoj strani. :heart: :bye:

U Zagrebu je bio međunarodni kongres Jehovinih Svjedoka 1991. gdje je bilo mnogo Hrvata i Srba koji su zajedno sjedili i doslovno pokazivali ljubav jedni prema drugima.

Mene osobno je potaklo, kao maloga, kada sam upoznao u Bjelovaru Dušana i Stipu, dva Jehovina Svjedoka ( Srbina i Hercegovca ), koji su između ostalog što su bili duhovna braća, bili i najbolji prijatelji. To me je stvarno fasciniralo. :heart: :bye:

Jel ti dolazis u Beograd na kongres, ovaj veliki ?

To je lepo Srbin i Hrvat se vole zato sto su JS.

Koliko dugo si JS?

I kako su uopste usao u JS?

U nekim zemljama je veća netrpeljivost prema nama, a u nekima je manja.

Ja sam tada bio u vojsci, tako da dosta toga znam, no stvar je ta da na svim stranama su postojali zli ljudi koji su radili masakre nad ljudima.

Isus govori o ljubavi, a ja se trudim da ga oponašam. :heart: :bye:
ccc.. ti zli ljudi.. a ti si bio medicinska sestra tamo? :lol:

mislim.. ako si već imitirao Isusa, mora da si nekoga i polečio...:confused:

Opet mi ne reče kako prolazite sa misionarenjem u islamskim zemljama? :(

Jel ti dolazis u Beograd na kongres, ovaj veliki ?

To je lepo Srbin i Hrvat se vole zato sto su JS.

Koliko dugo si JS?

I kako su uopste usao u JS?

Možda i dođem na kongres u Beogradu, od 25. 07.

Vole se prvenstveno zato što su dobri ljudi, i što teže za ljubavi, a između ostalog zato što su braća po vjeri.

Dugo proučavam Bibliju, oko 15 godina, a kršten još nisam, tako da sam nekršteni objavitelj. Krstit ću se najesen na kongresu u Čakovcu.

Postavljo sam mali milijon pitanja, i dobivao sam logične i zadovoljavajuće odgovore, tako da sam počeo sa službenim proučavanjem, gdje sam još više napredovao u shvaćanju i spoznaji.

Hebrejima 4:12 - Jer riječ je Božja živa i djelotvorna, oštrija je od svakog dvosjeklog mača i prodire dotle da razdvaja dušu i duh, kosti i njihovu moždinu te može prosuditi misli i namjere srca. :heart:

:heart: :bye:

Za sada smo vidjeli da se PRAVI Božji narod ZOVE po Božjem imenu, da ga OBJAVLJUJE drugima i da RAZMIŠLJA o njemu.

Djela apostolska 15:14 - Šimun je potanko iznio kako je Bog prvi put pogledao na neznabošce da iz njih uzme narod za svoje ime. :heart:

Ivan 17:6 - Objavio sam tvoje ime ljudima koje si mi dao iz svijeta. Bili su tvoji, a ti si ih dao meni i držali su tvoju riječ. :heart:

Malahija 3:16 - U to su vrijeme oni koji se boje Jehove razgovarali jedan s drugim, svaki s bližnjim svojim, i Jehova je pazio i slušao. I pred njim se počela pisati knjiga sjećanja o onima koji se boje Jehove i koji razmišljaju o imenu njegovu. :heart:

Sada ćemo vidjeti daljnja obilježja : Božji narod PJEVA i spominje u pjesmama Božje ime.

Psalmi 18:49 - Zato te hvalim među narodima, Jehova, pjesmom slavim ime tvoje. :heart:

Zašto to rade samo Jehovini Svjedoci ??? :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back